کد خبر: ۵۰۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰

بازگشت بورس به روند متعادل؟

معاملات بورس تهران، امروز برای سومین روز متوالی در دامنه نوسان مثبت و منفی یک صورت می‌پذیرد و انتظار است که تعادل به بازار سرمایه برگردد.
بازگشت بورس به روند متعادل؟

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- روز گذشته شاهد کاهش هیجانات ناشی از ریسک سیاسی اخیر در بازار‌ها بودیم، دلار و طلا روند کاهشی در پیش گرفتند و وضعیت معاملات در بورس تهران نیز با تعادل بیشتری دنبال شد. در نیمه دوم بازار شاخص کل روند متعادل‌تری داشت و صف‌های فروش برخی از شاخص‌سازان جمع شد و با نزدیک شدن به پایان معاملات روز گذشته به تعداد نماد‌های مثبت بازار افزوده شد. دلار و طلا که البته ریسک‌های منطقه نتوانست اثر قابل توجهی بر آنها بگذارد روز گذشته روند اصلاح قیمت پیش گرفتند و شاهد آغاز معاملات منفی در صندوق‌های طلا نیز بودیم، اما به اعتقاد کارشناسان این موضوعات نمی‌تواند نوید بازگشت سریع روند معاملات به مدار مثبت باشد.
دامنه نوسان از روز شنبه و در واکنش به موقع سیاستگذار به مثبت و منفی یک درصد کاهش یافت و در نتیجه این اقدام از ریزش‌های هیجانی شاخص‌ها جلوگیری شد، اتفاقی که اگر در زمان وقوع دو ریسک قبلی نیز رخ داده بود شاهد اصلاحات بیش از حد در قیمت سهام نمی‌بودیم. تحلیلگران معتقدند در ادامه و در صورت عدم بروز اتفاق دیگری در منطقه بازارساز می‌تواند محدوده دامنه نوسان را به حداقل مثبت و منفی سه افزایش دهد، چرا که محدود ماندن دامنه نوسان خود این ترس که هنوز سایه ریسک‌ها بر سر بازار هست را به سهامداران القا می‌کند و باعث رکود در معاملات می‌شود.

در حالی که به نظر می‌رسد در ادامه هفته تنها ریسک بازار ریسک‌های ژئوپلیتیک باشد، از جهات دیگر وضعیت خوبی را شاهد هستیم. برخی از نماد‌ها گزارشات عملکرد ماهانه خوبی ارائه کردند و نوید گزارشات مطلوب سه و ۶ ماهه را داده‌اند، از طرفی افزایش نرخ کامودیتی‌ها که در جریان بسته حمایتی چین و همچنین کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو رخ داده وضعیت خوبی را برای کامودیتی‌محور‌ها ایجاد کرده است، علاوه بر این اظهارات اخیر مدیرعامل ایران خودرو احتمال عرضه مجدد خودرویی‌ها را در بورس کالا تقویت کرده است، این عوامل در کنار افزایش تدریجی، اما ادامه‌دار نرخ نیما در صورتی که شاهد بروز ریسک‌های سیاسی اخیر بنودیم تداوم سبزی را در هفته جاری برای بازار سرمایه رقم می‌زد.

دنبال کردن وضعیت معاملات بازار سرمایه در روز یکشنبه به ما نشان می‌دهد که چنانچه اتفاق جدیدی در عرصه ریسک‌های سیاسی رقم نخورد در ادامه هفته و همچینین روز جاری تعادل بیشتری را در معاملات شاهد خواهیم بود، به مرور از تعداد نماد‌های منفی کاسته می‌شود، صف‌های فروش جمع‌آوری می‌شود و با توجه به ارزندگی قیمت اغلب سهام، ارائه گزارشات مطلوب مخصوصا در نماد‌های خرد و متوسط و همچنین P/E مناسب آنها سبزی مجددا مهمان تابلوی معاملات خواهد بود. البته لازم به تاکید است که این موضوعات همگی مشروط به عدم رخداد اتفاق دیگری در عرصه سیاسی است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.