کد خبر: ۵۰۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد

هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات با شعار «هوش مصنوعی: کسب و کار، جامعه و دولت» آغاز به کار کرد.
هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:جایزه ملی فناوری اطلاعات به عنوان مهم‌ترین و موثرترین محفل علمی کشور، با گرد آوردن همه اندیشمندان، صاحب‌نظران و پژوهشگران ملّی در زمینه «فناوری اطلاعات» کانونی را برای تبادل آرا و ارائه دستاورد‌های جدید سازمان‌ها و نهاد‌های فعال در این عرصه فراهم می‌سازد.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک) بنا دارد هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات را در دی ماه ۱۴۰۳ برگزار کند.

اهداف هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات:

– معرفی دستاورد‌های برگزیده در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات

– برقراری پیوند و تعامل میان صاحب‌نظران و پژوهشگران علوم انسانی و اجتماعی، سیاست‌گذاری و مدیریت، علوم مهندسی در حوزه فناوری اطلاعات و زمینه‌های مرتبط

– بهبود و تقویت نگرش میان‌رشته‌ای و چندرشته‌ای با تمرکز بر هوش مصنوعی در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات

– برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در حوزه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاستی ـ مدیریتی، و علمی ـ فناورانه در راستای کاربست هوش مصنوعی در محصولات و سیاست‌گذاری‌ها

بخش‌های هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات:

محصول: هر گونه نوآوری و ابتکار در حوزه‌ء کاربرد فناوری اطلاعات است که می‌تواند محصول و خدمت نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و ارتباطاتی (شبکه‌ای)، استانداردها، معماری‌ها و روش‌شناسی‌های طراحی و ساخت سامانه‌های کاربردی و روش‌ها و استاندارد‌های کاربرد فناوری اطلاعات و اشاعه آنها در بستری فرهنگی اجتماعی ارائه شود.

به برگزیدگان، «جایزه فناوری اطلاعات برتر» (فاب) با هدف‌های زیر اعطا می‌شود:

– معرفی محصولات فناورانه و کمک به ایجاد بازار

– تشویق به توسعه محصولات فناورانه

– کمک به تولید و صادرات محصولات فناورانه

– توجه به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی محصولات فناورانه

مدیران برتر فناوری اطلاعات: «مبفا» یک جایزه فردی است که به مدیران برتر فناوری اطلاعات در بخش دولتی و خصوصی اختصاص دارد و با هدف شناسایی و بررسی مدیران برتر این حوزه، افزایش انگیزه جهت ارتقای توانمندی آنها، ایجاد فضای رقابتی و پویا بین متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و در نهایت آگاه‌سازی مدیران عالی کشور از نخبگان حوزه فناوری اطلاعات شکل گرفته است. این مدیران از منظر معیار‌هایی نظیر توانمندی کار گروهی، توانمندی آموزشی، توانمندی پژوهشی، توانمندی اجرایی، جوایز و افتخارات و داستان موفقیت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

جایزه ملی شرکت‌های فناوری اطلاعات تحول‌آفرین: یک پل ارتباطی مستقیم و بی‌واسطه با هدف آشنایی مدیران عالی و سایر دولتمردان با توانمندی‌های شرکت‌های کوچک و بزرگ فعال در عرصه فناوری کشور که پتانسیل‌های توسعه و تحول‌آفرینی در ابعاد مختلف مورد نظر را دارند. هر شرکت با شرکت‌های هم سطح خود مورد ارزیابی قرار گرفته و رقابت می‌کند. این جایزه به منظور شناسایی و تجلیل از این شرکت‌ها و در راستای ماموریت‌های اصلی جایزه ملی فناوری اطلاعات اعطا خواهد شد.

چکیده مقاله‌ها در این رویداد باید در یکی از محور‌های سه‌گانه علمی فناوری، سیاستی مدیریتی، اجتماعی فرهنگی باشد. ایرانداک در نظر دارد مقاله‌های برگزیده رویداد را در نشریه علمی پژوهشی «پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات»، «مدیریت اطلاعات» و «علوم و فنون مدیریت اطلاعات» منتشر و در پایگاه‌های ISC و Civilica و ایرانداک نمایه کند.

نمایشگاه تخصصی: هم‌زمان با برگزاری رویداد، نمایشگاه‌هایی از آخرین دستاورد‌های سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد.

مخاطبان می‌توانند برای کسب آگاهی بیشتر به وبسایت رویداد به نشانی nita.irandoc.ac.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۹۴۹۵۳ تماس بگیرند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر