کد خبر: ۵۰۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰

فدراسیون پاسخ CAS را نداد!

با وجود اینکه گفته می‌شد فدراسیون فوتبال به دلیل قانون سقف بودجه از سوی دادگاه CAS جریمه شده، اما این موضوع به قانون یادشده ارتباطی ندارد و فدراسیون به دلیل پاسخ ندادن به نامه جریمه شده است.
فدراسیون پاسخ CAS را نداد!

مخاطب ۲۴- باشگاه سپاهان بعد از شکایت به دادگاه حکمیت ورزش (CAS)، فدراسیون فوتبال کشورمان را بابت جریمه‌ای که سال گذشته به دلیل رعایت نکردن سقف قرارداد برای نماینده اصفهان در نظر گرفته بود، محکوم کرد.

فدراسیون فوتبال سال گذشته علاوه بر کسر ۴ امتیاز از سپاهان - که البته بعد‌ها با حکم استیناف این ۴ امتیاز بازگشت- این باشگاه را ۴۰ میلیارد تومان جریمه کرد. به دنبال این موضوع سپاهان به دادگاه حکمیت ورزش شکایت کرد و در نهایت علیه فدراسیون حکم جریمه ۳۶ میلیارد تومانی (در مجموع با هزینه دادرسی) گرفت.
پس از این ماجرا این تصور به وجود آمد که CAS بابت قانون سقف بودجه فدراسیون را جریمه کرده در حالی که پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد این موضوع دلایل دیگری دارد.

دادگاه حکمیت ورزش به فدراسیون ایران مهلت ۲۵ روزه‌ای برای دفاع داده بود، اما در کمال تعجب فدراسیون در موعد مقرر به این نامه پاسخ نداد و هیچ‌گونه دفاعیه‌ای ارسال نکرد. این نامه برای بخش بین‌الملل فدراسیون ارسال شده و مشخص نیست به چه علت بدون پاسخ مانده است. در ادامه جلسه آنلاینی برای بررسی این موضوع برگزار شد و فدراسیون قصد دفاع داشت، اما به آنها اعلام شد که فرصت دفاع ندارند و اگر بنا به این کار بود باید در مهلت مقرر صورت می‌گرفت.

نمایندگان فدراسیون در این جلسه آنلاین از دادگاه CAS و وکلای سپاهان می‌خواهند فرصت چند روزه‌ای به آنها بدهند تا دفاعیات را ارسال کنند، اما وکلای خارجی سپاهان می‌گویند که تا فردا در این باره جواب می‌دهند. با این وجود چند ساعت بعد از اتمام جلسه وکلای سپاهان به صورت رسمی مخالفت خود را با درخواست فدراسیون اعلام می‌کنند و دادگاه حکمیت ورزش نیز رأی به محکومیت فدراسیون می‌دهد.

در واقع این حکم به دلیل بی‌توجهی فدراسیون به مهلت در نظر گرفته شده برای پاسخگویی بوده نه اصل قانون سقف بودجه و آنها به دستورالعملی که در ایران تهیه شده، کاری نداشتند. حال اینکه چرا فدراسیون فوتبال در مهلت مقرر پاسخ نامه را نداده، مشخص نیست.

برچسب ها: باشگاه سپاهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر