کد خبر: ۶۰۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸

آقای درویش چرا از دور زدن قانون استقبال می‌کنید؟

صحبت‌های رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر پرده از یک واقعیت تلخ در فوتبال ایران برداشت. او در این برنامه به صراحت از اجرای یک قانون ابراز پیشیمانی و تاکید کرد که نباید قانون سقف بودجه را رعایت می‌کرد.
آقای درویش چرا از دور زدن قانون استقبال می‌کنید؟

مخاطب۲۴- رضا درویش در شرایطی در یک برنامه تلویزیونی بدون هیج ابایی بر عدم اجرای قانون سقف بودجه برای فصل آینده تاکید کرد که به نظر می‎‌رسد قبح زیرپاگذاشتن قانون با توجه به اهمال و برخورد سلیقه‌ای قانون‌گذاران فدارسیون فوتبال شکسته شده است.

بیشتر بخوانید

صحبت‌های رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر پرده از یک واقعیت تلخ در فوتبال ایران برداشت. او در این برنامه به صراحت از اجرای یک قانون ابراز پیشیمانی و تاکید کرد که نباید قانون سقف بودجه را رعایت می‌کرد.

درویش در این برنامه تاکید کرد که نباید به قانون احترام می‎‌گذاشت: «جامعه هواداری به من گفته‌اند مقید به سقف قرارداد نباش، ولی چندین بار مسئولان فدراسیون به من زنگ زدند ما پارسال یک امتیاز کم کردیم و برگردانیم، اما امسال می‌خواهیم مر قانون رعایت کنیم و اگر حتی یک میلیون فراتر از سقف حرکت کنید، جریمه می‌کنیم.»

او در این باره به قانون‌شکنی دیگر تیم‌ها اشاره کرد: «من فکر کردم عمل به قانون درست است، اما الان از همه هواداران و مدیریت بانک شهر که من گفتند مثل تیم‌های دیگر باش، عذرخواهی می‌کنم. من گفتم حتما تیم‌های دیگر را هم جریمه می‌کنند، اما دیدید که هیئت مدیره یکی از باشگاه‌ها چند روز پیش گفته بود ۱۴۰۰ میلیارد تومان هزینه‌شان شده است. یک باشگاه دیگر گفته ۱۱۰۰ میلیارد هزینه‌اش شده است. این نشان‌دهنده این است که اشتباه از من بود که تمکین قانون کردم و عذرخواهی می‌کنم.»

البته چنین دعوت به بی‌قانونی و زیرپاگذاشتن قانون در فوتبال ایران سابقه کمی ندارد. نکته قابل تامل اینجاست که دیگر مدیران فوتبال ایران ابایی از بیان این مسئله ندارند و به راحتی و بدون اینکه برایشان تبعاتی داشته باشد عمل نکردن به قانون را جار می‌زنند.

صحبت‎‌های علی فتح‌الله‌زاده در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در مهر ۱۴۰۲ و در روز‌هایی که استقلال با مدیریت علی خطیر تاکید می‌‎کرد که سقف بودجه را رعایت می‌کند هم نمونه دیگری از این دعوت به بی‌قانونی است. ویروسی که بیانگر فضای رها شده فوتبال ایران است. مدیرعامل اسبق استقلال گفته بود: «اگر جای علی خطیر بودم سقف بودجه را رد می‌کردم! اگر سقف را رد کنیم ۱ امتیاز کسر می‌شود به جایش با بازیکنانی که می‌خریدیم ۱۵ امتیاز به دست می‌آوریم.»

صحبت‌های فتح‌الله‌زاده و درویش از یک جنس است و قابل نکوهش و نشان از به کف رسیدن سطح مدیریتی فوتبال باشگاهی ایران دارد، فوتبالی که مدیر آن علنا روی به دوربین می‌گوید اشتباه کرده قانون را رعایت کرده است و پس از این دیگر رعایت نخواهد کرد.

با فراگیر شدن اپیدمی بی‌احترامی به قانون، دیگر نباید انتظار داشت که در فوتبال ایران سنگ روی سنگ بند شود، به خصوص که هر کس ساز خودش را خواهد زد. با این حال به نظر می‎‌رسد مقصر اول در سوق دادن برخی باشگاه‌ها و مدیران به سوی بی‌اعتنایی و عدم تمکین به قانون، قانون‌گذار فوتبال یعنی فدراسیون فوتبال است. فدراسیون فوتبال تابستان ۱۴۰۱ پس از انتقاد شدید سازمان بازرسی کل کشور از فضای مالی فوتبال و ریخت و پاش‌های بدون ضابطه از بیت‌المال در کمترین زمان ممکن و بدون نظرخواهی از باشگاه‌ها، قانون سقف قرارداد را که در دهه ۸۰ یک قانون شکست خورده بود، این بار به نام قانون سقف بودجه احیا کرد تا بنا بر توجیه مهدی تاج، فیرپلی مالی در فوتبال ایران اجرا شود.

از همان ابتدا مشخص بود که قانون سقف بودجه به همان سرنوشت قانون سقف قرارداد دچار خواهد شد. اهمال و عدم نظارت فدراسیون فوتبال و برخورد سلیقه‌ای با باشگاه‎‌های متخلف سبب شد تا خود متولی در صف اول قانون‌شکنان قرار بگیرد. وقتی قانون‌گذار در اجرای قانون، برخورد سلیقه‌ای را در پیش می‌گیرد، باشگاه‌ها نیز که باید آن را رعایت کنند، در عمل به آن، سلیقه‌ای و بر اساس بودجه‌ای که دارند، عمل می‌کنند. باشگاهی که بودجه سالیانه آن کمتر از سقف است، خود را ملزم به رعایت آن اعلام می‌کند و باشگاه‌هایی که دسترسی مالی بیشتری برای عبور از سقف تعیین شده دارند، بدون اینکه نگران مجازات باشد، آن را زیر پا می‌گذارند.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد که در فوتبال ایران قبل از هر چیزی، قانون‌گذار باید با اجرای درست قانون، احترام به آن را نشان دهد تا قوانین وضع شده از سوی باشگاه‌ها مورد بی‌احترامی قرار نگیرند. با این حال عمل نکردن به قانون با این توجیه که دیگران آن را رعایت نکرده‌اند، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و این نمی‌تواند بهانه و مستمسکی برای عبور و زیر پاگذاشتن قانون باشد. از پشت کردن به قانون ناگوارتر، شکسته شدن قبح بی‌قانونی و جار زدن آن در رسانه‌هاست، مسئله‌ای که آخرین نمونه آن صحبت‎‌های دوشنبه شب مدیرعامل پرسپولیس در یک برنامه تلویزیونی بود به صراحت اعلام کرد که دیگر قانون را اجرا نمی‌کند.

فوتبال ایران با چنین دست فرمانی هم از سوی باشگاه‌ها با گردن‌کشی برابر اجرای قانون و هم از سوی فدراسیون فوتبال که حرمت یک قانون را با برخورد یکسان با متخلفان و نظارت کامل بر اجرای آن نگه نمی‌دارد، سبب شده تا مدیر یک باشگاه در دوربین زل بزند و بگوید که قانون را اجرا نمی‌کند. این تصویر سقوط اخلاق و قانون در فوتبال ایران بود؛ سقوطی که ردپای مقصرانش را باید از فدراسیون فوتبال تا باشگاه‌ها دنبال کرد!

برچسب ها: رضا درویش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اینتر بدون طارمی شد اینتر بدون طارمی شد
عملکرد ضعیف و دور از انتظار مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر در دیدار برگشت کوپا ایتالیا مقابل میلان که با شکست شاگردان سیمونه اینزاگی همراه شد صدای رسانه‌های ایتالیایی را درآورد و یک رسانه خبر داد که مهدی طارمی به همراه دو بازیکن دیگر در پایان فصل از جمع شاگردان اینزاگی جدا خواهند شد.
مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟ مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟
پریسا امامی در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به افتخارات سال‌های اخیر شما در فوتسال، هدایت یکی از تیم‌های پایه تیم‌ملی فوتسال به شما سپرده نشد؟ اظهار کرد: خیلی‌ها در چند روز اخیر از من پرسیده‌اند که چرا به عنوان سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال انتخاب نشدم که واقعاً جوابی برای این سؤال ندارم، زیرا خودم نیز با این سؤال مواجه هستم.
وام ۵۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی وام ۵۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی
اسماعیل لله‌گانی این مطلب را در نشست مشترک رئیس کمیسیون اجتماعی و دبیر و اعضای هیات اجرایی خانه کارگرو تنی چندازاعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان مازندران اعلام کرد.
موضوع توان دفاعی و موشکی در مذاکرات مطرح نبوده موضوع توان دفاعی و موشکی در مذاکرات مطرح نبوده
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رد ادعای برخی رسانه‌های غربی تاکید کرد موضوع توان دفاعی و موشکی کشور در مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا مطرح نبوده و نیست.
چه کسانی برای بدرقه پاپ آمده بودند؟ چه کسانی برای بدرقه پاپ آمده بودند؟
کلیسای سن‌پیترو در رم، امروز (شنبه) در کانون توجه رسانه‌های جهان است؛ جایی که رهبر کاتولیک‌های جهان برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته، در زمان تصدی این سمت، به خاک سپرده می‌شود.
انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس
مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان: دقایقی پیش انفجاری شدید در بندر شهید رجایی رخ داد که هنوز علت این موضوع مشخص نیست
حقوق بازنشستگان چقدر افزایش داشت؟ حقوق بازنشستگان چقدر افزایش داشت؟
مبلغ یک میلیون تومان به بازنشستگانی پرداخت خواهد شد که از ۷۰ درصد متناسب‌سازی حقوق در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ بهره‌مند نشده‌اند.
برگزیده
اینتر بدون طارمی شد اینتر بدون طارمی شد
عملکرد ضعیف و دور از انتظار مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر در دیدار برگشت کوپا ایتالیا مقابل میلان که با شکست شاگردان سیمونه اینزاگی همراه شد صدای رسانه‌های ایتالیایی را درآورد و یک رسانه خبر داد که مهدی طارمی به همراه دو بازیکن دیگر در پایان فصل از جمع شاگردان اینزاگی جدا خواهند شد.
کاپیتان تیم فوتبال تراکتور: هنوز کار تمام نشده است کاپیتان تیم فوتبال تراکتور: هنوز کار تمام نشده است
شجاع خلیل زاده در گفت‌و‌گو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور، در خصوص شرایط تیم، اظهار داشت: خوشبختانه پیروزی بزرگی در اهواز مقابل تیم خوب فولاد کسب کردیم و یک قدم دیگر به هدفمان نزدیک‌تر شدیم. البته هنوز اتفاق خاصی رخ نداده و باید با تمام توان در سه بازی باقی مانده حضور یابیم.
مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟ مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟
پریسا امامی در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به افتخارات سال‌های اخیر شما در فوتسال، هدایت یکی از تیم‌های پایه تیم‌ملی فوتسال به شما سپرده نشد؟ اظهار کرد: خیلی‌ها در چند روز اخیر از من پرسیده‌اند که چرا به عنوان سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال انتخاب نشدم که واقعاً جوابی برای این سؤال ندارم، زیرا خودم نیز با این سؤال مواجه هستم.
صفحه خبر بالای تصاویر