کد خبر: ۴۹۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹

زاکانی: از تحقیق از سازمان املاک شهرداری استقبال می‌کنیم

شهردار تهران گفت: اقدامات خوبی در حوزه سازمان املاک شهرداری تهران افتاده و ما از تحقیق و تفحص از این سازمان استقبال می‌کنیم.
زاکانی: از تحقیق از سازمان املاک شهرداری استقبال می‌کنیم

مخاطب۲۴- در جلسه هفته گذشته شورای شهر تهران نرجس سلیمانی؛ رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران درخواستی را مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان املاک شهرداری تهران تقدیم هیئت رئیسه شورای شهر تهران کرد و این درخواست به امضای تعدادی از اعضای شورای شهر تهران رسید.

بر همین اساس علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در حاشیه جلسه و گفتگو با خبرنگاران درباره موضوعات مالی و اقتصاد شهری که پیش از ظهر امروز در طبق هفتم ساختمان شهرداری تهران برگزار شد در واکنش به درخواست مطرح شده از سوی تعدادی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر تحقیق و تفحص از املاک شهرداری تهران اظهار کرد: بنده از این مسئله استقبال می‌کنم.

وی تصریح کرد: این مسئله می‌تواند موضوعات بسیاری را شفاف کند چرا که اقدامات خوبی در حوزه سازمان املاک شهرداری تهران افتاده و ما از تحقیق و تفحص از این سازمان استقبال می‌کنیم.

شهردار تهران همچنین به موضوع مطرح شدن سوال از شهردار تهران از سوی سوده نجفی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت ساخت مسکن در شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: در همین ارتباط نیز پیش از سفر بنده به سوریه از آقای چمران درخواست کردم که بنده در صحن شورا حاضر و پاسخگوی سوال مطرح شده باشیم.
زاکانی ادامه داد: در ابتدا آقای چمران با این موضوع موافقت کردند، اما در ادامه گفتند برآیند سوال طی نشده و نیازی به حضور بنده در شورای شهر تهران نیست. قطعا اگر نیاز باشد بنده حاضر هستم در ارتباط با موضوع اشاره شده و سایر موضوعات در صحن شورا حاضر و توضیحات لازم را بدهم.

برچسب ها: شورای شهر تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر