کد خبر: ۴۹۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹

زاکانی: از تحقیق از سازمان املاک شهرداری استقبال می‌کنیم

شهردار تهران گفت: اقدامات خوبی در حوزه سازمان املاک شهرداری تهران افتاده و ما از تحقیق و تفحص از این سازمان استقبال می‌کنیم.
زاکانی: از تحقیق از سازمان املاک شهرداری استقبال می‌کنیم

مخاطب۲۴- در جلسه هفته گذشته شورای شهر تهران نرجس سلیمانی؛ رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران درخواستی را مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان املاک شهرداری تهران تقدیم هیئت رئیسه شورای شهر تهران کرد و این درخواست به امضای تعدادی از اعضای شورای شهر تهران رسید.

بر همین اساس علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در حاشیه جلسه و گفتگو با خبرنگاران درباره موضوعات مالی و اقتصاد شهری که پیش از ظهر امروز در طبق هفتم ساختمان شهرداری تهران برگزار شد در واکنش به درخواست مطرح شده از سوی تعدادی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر تحقیق و تفحص از املاک شهرداری تهران اظهار کرد: بنده از این مسئله استقبال می‌کنم.

وی تصریح کرد: این مسئله می‌تواند موضوعات بسیاری را شفاف کند چرا که اقدامات خوبی در حوزه سازمان املاک شهرداری تهران افتاده و ما از تحقیق و تفحص از این سازمان استقبال می‌کنیم.

شهردار تهران همچنین به موضوع مطرح شدن سوال از شهردار تهران از سوی سوده نجفی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت ساخت مسکن در شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: در همین ارتباط نیز پیش از سفر بنده به سوریه از آقای چمران درخواست کردم که بنده در صحن شورا حاضر و پاسخگوی سوال مطرح شده باشیم.
زاکانی ادامه داد: در ابتدا آقای چمران با این موضوع موافقت کردند، اما در ادامه گفتند برآیند سوال طی نشده و نیازی به حضور بنده در شورای شهر تهران نیست. قطعا اگر نیاز باشد بنده حاضر هستم در ارتباط با موضوع اشاره شده و سایر موضوعات در صحن شورا حاضر و توضیحات لازم را بدهم.

برچسب ها: شورای شهر تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر