کد خبر: ۴۹۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹

طارمی تیم ملی را نابود می‌کند!

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: قلعه‌نویی در جلسه فنی کل نکاتش را خطاب به ۳ یا ۴ بازیکن می‌گوید و تقریباً جلوی بقیه ما چند را نابود می‌کند.
طارمی تیم ملی را نابود می‌کند!

مخاطب ۲۴-مهدی طارمی در نشست خبری پیش از بازی فردای ایران مقابل قرقیزستان در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، گفت: دیگر هیچ مسابقه‌ای در آسیا و دنیا آسان نیست. برخی صحبت‌هایی انجام می‌دهند که با یک پا و یک دست صعود می‌کنیم. با ۲ پا و ۲ دست هم به زور صعود کردیم. این موضوع جام جهانی رفتن آسان شده، حرف غلطی است.

وی افزود: اینکه پتانسیل حضور در چند دوره متوالی جام جهانی را داریم، موضوع واضحی است و همه شما شاهد این موضوع هستید. اولویت ما این است که بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم. قطر قهرمان جام ملت‌های آسیاست و امارات برنامه‌ریزی و امکانات دارد و بازیکنان خارجی را جذب می‌کند. ازبکستان رو به پیشرفت و جزو تیم‌های مدعی است. اگر فکر می‌کنید با حضور قرقیزستان و کره شمالی این گروه آسان است پس گروه‌های دیگر تیم قوی ندارند، چه هستند؟

بازیکن تیم ملی تصریح کرد: کاری که قرار است انجام بدهیم را کوچک نشمارید. بعداً بگویند گروه آسان بود! در گذشته چند دوره یک بار به زور به جام جهانی می‌رفتیم. این موضوع هم دیگر کار را احساسی می‌کند. از نظر شما آسان است که ما راحت به جام جهانی صعود می‌کنیم؛ اما کار خیلی سخت است.

طارمی در مورد تیم قرقیزستان، اظهار داشت: قرقیزستان تیم بابرنامه‌ای در خط دفاعی است و در خط حمله هم منتظر ضد حملات می‌ماند. هیچ مسابقه‌ای را دست کم نمی‌گیریم. قطعاً بازی سختی خواهیم داشت. شاید آنقدر که مقابل دیگر رقبا بازی سختی داشتیم، این بازی اینطور نباشد، اما ما برای انجام بهترین عملکردمان به زمین می‌رویم که بتوانیم با کسب یک نتیجه خوب دل مردم را شاد کنیم.

وی در مورد میزان انگیزه بازیکنان ملی‌پوش گفت: مربیان و کادر، بازیکنی را دعوت نمی‌کنند که به اینجا بیاید و کم کاری کند. اصلاً اگر اینگونه بود خودم نمی‌آمدم. اینجا هستم که بتوانم به تیم ملی کمک کنم. تمام توانم را می‌گذارم که بتوانیم بهترین عملکردم را داشته باشم و همه در نهایت دل مردم را شاد کنیم.

طارمی با اشاره به فضای جلسات فنی و سختگیری تاکتیکی قلعه‌نویی به ۳ یا ۴ بازیکن، تصریح کرد: قلعه‌نویی در جلسه فنی کل نکاتش را خطاب به ۳ یا ۴ بازیکن می‌گوید و تقریباً جلوی بقیه ما چند را نابود می‌کند. برای اینکه چنین قضیه‌ای در جلسه فنی پیش نیاید باید بیشتر از همه بدویم و تلاش کنیم.

«با توجه به اینکه عضو یکی از سطح بالاترین تیم‌های اروپایی هستید، چه مسئولیتی به عنوان بازیکن با تجربه و قدیمی تیم ملی، در قبال بازیکنان جوان و نسل جدید تیم ملی دارید؟» وی در پاسخ به این سوال خبرنگار، اظهار داشت: مسئولیت من است که بتوانم عملکردی که توان آن را دارم، نشان بدهم. کار و تلاش من باعث می‌شود بقیه هم ببینند و اگر دوست داشته باشند، سرلوحه کارشان کنند.

وی افزود: من اینجا مسئول یا پدر کسی نیستم که بخواهم به کسی توصیه‌ای انجام بدهم. بازیکنانی که اینجا حضور دارند از شأن و شخصیت بالایی برخوردار هستند. خودشان می‌دانند که چطور زندگی حرفه‌ای داشته باشند که پیشرفت کنند.

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران، گفت: اگر کسی از من سوال یا درخواستی داشته باشد به او جواب یا توضیح خواهم داد؛ ولی رفتار و کردارم را در تمرین و خارج تمرین می‌توانند نگاه کنند و اگر دلشان خواست استفاده کنند. وقتی ما از مردم صحبت می‌کنیم، خطاب‌مان همه مردم ایران است؛ کسانی که در داخل یا خارج از کشور هستند. کسانی که فوتبالدوست هستند. کسانی که در روستا، شهر، بخش یا استان است یا در هر جایی که حضور دارند.

وی با تمجید از مردم اصفهان، گفت: باید تشکر خیلی زیادی از مردم این شهر داشته باشم. زمان ورود و خروج از هتل افراد زیادی برای استقبال از ما در جلوی در حضور دارند. استقبال آنها طوری بود که ما مشغول فیلم گرفتن از مردم بودیم. واقعاً جو خوبی ایجاد شد و حتی در زمان تمرین ما خیلی زحمت کشیدند.

بازیکن تیم ملی فوتبال ادامه داد: در حال حاضر ما به عنوان تیم ملی ایران اینجا حضور داریم. پس بحث رنگ‌ها و باشگاه‌ها را زیاد دخالت ندهند و زیاد به این موضوع ورود نکنند. ما یا هر بازیکنی که اینجا در اصفهان حضور داریم را به عنوان بازیکن تیم ملی ببینند و همانطور که در این چند روز منت سرما گذاشتند، حضور داشتند و ما را واقعاً خوشحال می‌کردند، ما را در بازی فردا حمایت کنند.

برچسب ها: مهدی طارمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
صفحه خبر بالای تصاویر