کد خبر: ۵۹۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

سرمربی امارات قبل از بازی با ایران چه گفت؟

سرمربی پرتغالی و بازیکنان تیم ملی فوتبال امارات تاکید کردند که بازی با ایران در ورزشگاه آزادی بسیار سخت است با این حال آنها امیدوار به کسب نتیجه‌ای مناسب در این بازی هستند.
سرمربی امارات قبل از بازی با ایران چه گفت؟

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال امارات در یکی از حساس‌ترین بازی‌های دور برگشت انتخابی جام جهانی پنجشنبه به مصاف تیم ملی فوتبال ایران می‌رود.

این بازی در حالی برگزار می‌شود که ایران با ۱۶ امتیاز در صدر و امارات با ۱۰ امتیاز در رده سوم جدول گروه قرار دارند.

به نقل از الامارات، شیخ حمدان بن مبارک ال نهیان، رئیس فدراسیون فوتبال امارات قبل از بازی حساس برابر ایران در اردوی تیم ملی فوتبال این کشور در «جبل علی» حضور یافت و با پائولو بنتو سرمربی پرتغالی جلسه‌ای را برگزار کرد.

بنتو سرمربی تیم ملی فوتبال امارات گفت: حریف ما ایران یکی از بهترین و قوی‌ترین تیم‌ها در قاره آسیا است. بازی سختی پیش رو داریم، اما به خوبی آماده شده‌ایم. نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم تا بهترین نتیجه را کسب کنیم.

او ادامه داد: مأموریت ما برابر ایران آسان نیست و پیش از این در دیدار رفت برابر این تیم شکست خوردیم. بازیکنان به خوبی می‌دانند که کار سختی داریم و آنها از مسئولیت و وظیفه خود به خوبی آگاه هستند. می‌خواهیم با نهایت تمرکز به میدان رویم. بدون شک ما شانس حضور در جام جهانی را داریم و برای رسیدن به این هدف نهایت تلاشمان را به کار می‌گیریم.

اما علی خصیف، دروازه‌بان تیم ملی امارات گفت: بازی سختی برابر ایران داریم، اما این مأموریت غیرممکن نیست. تمرکز در این بازی بسیار مهم است. تیم ملی امارات بازیکنان باتجربه و کارآمدی دارد که تلاش می‌کنند بهترین عملکرد خود را ارائه دهند تا به هدف بزرگ خود یعنی صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ دست یابند.

خالد الظنحانی، بازیکن شارجه، نیز اظهار داشت که به تیم ملی ایران احترام می‌گذارند، اما تمام تلاششان را خواهند کرد تا از تهران با نتیجه مثبتی بازگردند. او به اهمیت حمایت هواداران و اتحاد همه برای موفقیت تیم ملی تأکید کرده است.

عبدالله رمضان، بازیکن الجزیره پس از رهایی از مصدومیت، از بازگشت به تیم ملی ابراز خوشحالی کرده و از اعتماد کادر فنی تشکر کرده است. او و هم‌تیمی‌هایش آماده‌اند تا در این دیدار سخت خارج از خانه بهترین تلاششان را انجام دهند و نتیجه مثبتی کسب کنند که در راستای هدفشان برای صعود به جام جهانی باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر ارتباطات وعده سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه را داد؟! وزیر ارتباطات وعده سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه را داد؟!
با آغاز فعال‌سازی ۵G، وزیر ارتباطات هدف این وزارتخانه را عبور از سرعت‌های پایین و رسیدن به سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه اعلام کرد.
عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست
وزیر امور خارجه گفت: «غنی‌سازی یکی از دستاورد‌ها و افتخارات ملت ایران است و برای این غنی‌سازی هزینه سنگینی پرداخت شده است، خون دانشمندان هسته‌ای ما پای این دستاورد است، قطعاً قابل معامله نیست و این موضع روشن ما بوده و هست.»
مجری کارشناس صدا و سیما توسط پسرخاله اش کشته شد مجری کارشناس صدا و سیما توسط پسرخاله اش کشته شد
مادر و خواهر زهرا میرزایی، بانوی فرهیخته و کارشناس صدا و سیما که ۵ روز پیش توسط پسرخاله‌اش به قتل رسید، جزئیات این جنایت هولناک و ارتباط قاتل با مقتول و خانواده‌اش را بیان کردند.
رشد ۱۱ درصدی بازار ۴ بورس در یک ماه رشد ۱۱ درصدی بازار ۴ بورس در یک ماه
بر اساس گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، در پایان فروردین ۱۴۰۴ ارزش چهار بورس تهران، فرابورس، کالا و انرژی بیش از ۱۳ هزار و ۳۸۹ همت بود که نسبت به اسفندماه پارسال حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است.
داوود زارعیان با حفظ سمت، سرپرست اداره‌کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران شد داوود زارعیان با حفظ سمت، سرپرست اداره‌کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران شد
داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران، با حکم محمد جعفرپور، مدیرعامل این شرکت، با حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره‌کل ارتباطات منصوب شد
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
برگزیده
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
صفحه خبر بالای تصاویر