کد خبر: ۴۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
دوبنده تیم ملی از طلای جهان سخت تر شد

انتخاب سخت کشتی گیر تیم ملی

انتخاب سخت کشتی گیر تیم ملی

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از "ورزش سه"، با اینکه فعلا حسن یزدانی وارد چرخه انتخابی تیم ملی برای سه رویداد مهم سال ۲۰۲۲ میلادی یعنی قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی نشده، اما هر روز به لیست رقبای جدی و نامدار داخلی او افزوده می‌شود.

 

انتخاب سخت کشتی گیر تیم ملی

 


بیشتر بخوانید:  حسن یزدانی آمد، کامران قاسمپور مصدوم شد!




در سال‌های اخیر حسن یزدانی با چالش چندان جدی‌ای برای تصاحب دوبنده تیم ملی مواجه نبوده؛ اگرچه همواره به قوانین وضع شده احترام گذاشته و در انتخابی شرکت کرده است، اما به نظر می‌رسد در سال ۲۰۲۲ شرایط کمی دشوارتر و پیچیده‌تر خواهد بود.


با توجه به چرخه‌ای که فدراسیون بدنسازی تعریف کرده، مدعیان در همه اوزان به تدریج مشخص می‌شوند. از مسابقات قهرمانی کشور بگیر تا انتخابی جام جهانی و در نهایت خود جام تختی که نفرات برتر آن در چرخه قرار گرفته و مدعی تصاحب دوبنده تیم ملی می‌شوند.
این در شرایطی است که با توجه به فاصله اندک دو رویداد بازی‌های آسیایی هانگژو و جهانی بلگراد، این احتمال وجود دارد که تیم ملی در وزن المپیکی ۸۶ کیلوگرم دو ملی‌پوش در سال ۲۰۲۲ داشته باشد.
از این رو در کنار حسن یزدانی، یک مدعی دیگر در این وزن نیز شانس حضور در مسابقات رسمی سال جاری میلادی را خواهد داشت.
در وزن ۸۶ کیلوگرم آزادکاران نامداری همچون عزت اله اکبری (نایب قهرمان جهان)، علیرضا کریمی (نایب قهرمان جهان) و کامران قاسمپور (قهرمان جهان) از رقبای جدی حسن یزدانی محسوب می‌شوند.

علیرضا کریمی؛ بازگشت به ۸۶ کیلو با طلا
مسابقات انتخابی کشتی آزاد جام تختی به عنوان دومین مرحله از چرخه انتخابی تیم ملی در شرایطی ۱۱ اسفند در ۵ وزن به انجام رسید که علیرضا کریمی نایب قهرمان جهان در وزن ۸۶ کیلوگرم روی تشک رفته و با شکست هادی وفایی‌پور به سهمیه جام تختی رسید. این کشتی‌گیر که بعد از کسب نقره جهان در نورسلطان با افت مواجه شده و در مسابقات اخیر نیز غیبت داشت، سرانجام با بازگشت به وزن سابقش به عرصه رقابت بازگشت و اینطور که پیداست قصد دارد در وزن ۸۶ کیلوگرم شانس خود را برای رسیدن به دوبنده تیم ملی امتحان کند. کریمی قبلا هم سابقه کشتی گرفتن با حسن یزدانی را در کارنامه داشته، اما چند سالی در وزن ۹۲ و ۹۷ کیلوگرم به رقابت می‌پرداخت و صاحب مدال‌های نقره و برنز جهان هم شد.
علیرضا کریمی که طلا و نقره ۹۲ کیلوگرم دنیا را در کارنامه دارد، با قهرمانی در انتخابی جام جهانی برای تصاحب دوبنده تیم ملی در وزن ۸۶ کیلو دورخیز کرده است

 




عزت اکبری، رویای مبارزه با یزدانی
پیش از این، عزت‌الله اکبری، نایب قهرمان کشتی آزاد جهان که در پی مشکلات مربوط به اشتغالش اعلام کرده بود از مسابقات ملی خداحافظی کرده نیز تصمیم به بازگشت گرفته و اعلام کرد که در وزن ۸۶ کیلوگرم به دنبال رقابت با حسن یزدانی است. نایب قهرمان سابق جهان در مصاحبه اخیر خود گفته بود: «هر شب به مرحله نهایی انتخابی تیم ملی و کشتی گرفتن با حسن یزدانی فکر می‌کنم که باید او را ببرم. برای رسیدن به این مهم هم انگیزه‌های خوبی دارم.»

 

انتخاب سخت کشتی گیر تیم ملی


عزت الله اکبری، نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۱۳ بعد از اینکه چند باری از دنیای کشتی خداحافظی کرده، برای مبارزه با یزدانی به میادین بازگشته است

 

انتخاب سخت کشتی گیر تیم ملی

قاسمپور؛ باتجربه‌تر و مدعی‌تر از قبل
تا پیش از المپیک توکیو، کامران قاسم‌پور در وزن ۸۶ کیلوگرم با حسن یزدانی در رقابت بود که هرگز فرصت حضور در مسابقات جهانی و المپیک را پیدا نکرد تا اینکه تصمیم گرفت به وزن بالاتر برود و با درخشش در جهانی ۲۰۲۱ نروژ، صاحب مدال طلای جهان شد. با توجه به اینکه ۹۲ کیلو یک وزن المپیکی محسوب نمی‌شود و در بازی‌های آسیایی نیز حضور ندارد، قاسمپور ممکن است برای سال جدید بار دیگر تصمیم به تغییر وزن بگیرد؛ اگرچه این تصمیم او با توجه به چرخه انتخابی شاید با مقاومت‌هایی نیز مواجه شود. به هر حال اگر قاسمپور بخواهد در ۸۶ کیلو کشتی بگیرد، بدون شک خیلی باتجربه‌تر و مدعی‌تر از قبل برابر حسن یزدانی روی تشک می‌رود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر