کد خبر: ۴۹۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

فعالیت یک میلیون و ۱۵۷ هزار کسب‌وکار در سکو‌های بومی

آخرین آمار مربوط به وضعیت شاخص‌های حوزه ارتباطی کشور نشان می‌دهد که ۹۷ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به اینترنت متصل شده‌اند و تعداد خانوار فیبر نوری نیز از ۸ میلیون پوشش عبور کرده است؛ همچنین یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۲۷۷ کسب‌وکار در سکو‌های دیجیتال بومی مشغول فعالیت هستند.
فعالیت یک میلیون و ۱۵۷ هزار کسب‌وکار در سکو‌های بومی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:بر اساس آخرین آماری که از شاخص‌های حوزه ارتباطی کشور اعلام شده، اکنون پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۵.۲۵ درصد رسیده است. همچنین تعداد کاربران فعال ماهانه پیام‌رسان‌های بومی در بله ۱۰ میلیون کاربر، در سروش ۱۰.۴ میلیون کاربر و در روبیکا ۴۴ میلیون کاربر است.

پیک ترافیک داخلی ۵.۸ ترابیت بر ثانیه، نسبت ترافیک مصرفی داخلی کاربران به کل ترافیک مصرفی کاربران به ۴۸ درصد، پهنای باند شبکه انتقال داده کشور به ۶۴ ترابیت بر ثانیه، ظرفیت شبکه ip زیرساخت کشور به ۵۶.۵ ترابیت بر ثانیه، تعداد نقاط حضور بین‌المللی شرکت زیرساخت به ۸ نقطه و میزان ترانزیت اینترنت از خاک جمهوری اسلامی ایران به ۳.۲ ترابیت بر ثانیه رسیده است.

۲ هزار سایت نسل پنجم اینترنت

همچنین ۹۷ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار متصل به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. تعداد سایت‌های نسل پنجم تلفن همراه به ۲ هزار سایت و تعداد سایت‌های نسل چهار و چهار و نیم تلفن همراه به ۴۴ هزار و ۹۴ سایت رسیده است.

بخش دیگری از آمار مربوط به توسعه فیبر نوری در کشور است که آغاز آن تقریباً به دو سال قبل برمی‌گردد. اکنون آمار خانوار تحت پوشش فیبر نوری به ۸ میلیون رسیده و ۱۰ شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی مبتنی بر فیبرنوری مشغول فعالیت هستند. تعداد مشترکین فیبرنوری به ۵۸۷ هزار و ۶۳۱ مشترک رسیده است.

ضریب نفوذ ۱۷۹ درصدی تلفن همراه در کشور

در بخش مربوط به‌سرعت و ضریب نفوذ اینترنت، ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور را ۱۷۹.۰۲ و ضریب نفوذ اینترنت پهن‌باند سیار ۱۳۲ درصد اعلام شده است. تعداد مشترکین پهن‌باند ثابت بیش از ۱۱ میلیون و تعداد مشترکین پهن‌باند سیار ۱۱۲ میلیون مشترک اعلام شده است.

سرعت اینترنت ثابت بر اساس داشبورد‌های جهانی ۱۴.۷۷ مگابیت برثانیه و اینترنت همراه ۳۶.۹۷ مگابیت بر ثانیه است.

تعداد کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به ۴۸ میلیون نفر رسیده و ۹۹ درصد دستگاه‌های اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل هستند.

۵ هزار و ۳۰۱ خدمت و مجوز بر روی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه می‌شود که از این عداد ۵۰۰ خدمت کاملا به شکل هوشمند قابل انجام است.

۸.۵ میلیارد تراکنش در مرکز ملی تبادل اطلاعات

طبق آخرین آمار تا پایان ۱۴۰۲، تعداد تراکنش‌های مرکز ملی تبادل اطلاعات به ۸.۵ میلیارد، تعداد دستگاه‌های سرویس‌دهنده در مرکز ملی تبادل ۱۵۷ دستگاه و دستگاه‌های سرویس دهنده نیز به ۱۵۷ دستگاه رسیده است.

این گزارش با اعلام اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از ارزش‌افزوده اقتصاد کل کشور به ۸.۵ درصد رسیده، تعداد شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام را ۲۴۳ شرکت و تعداد شرکت‌های مستقر در پارک فاوا را ۴۷ شرکت اعلام کرده است.

محصولات جدید تولیدی و ارتقا محصولات شرکت‌های فعلی در پارک‌های فاوا به ۳۳۸ محصول رسیده است.

۶ هزار و ۵۷۲ باجه روستایی پست‌بانک

یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۲۷۷ کسب‌وکار دیجیتال بر بستر سکو‌های بومی مشغول فعالیت هستند.

بخشی از اطلاعات این گزارش، مربوط به شرکت ملی پست و فعالیت‌های پستی در کشور است. اکنون یک هزار و ۴۲۰ شهر دارای آدرس ملی ژئوکد (کدبندی مکانی) شده هستند، ۶ هزار و ۵۷۲ باجه روستایی پست‌بانک و ۳ هزار و ۴۳۶ خودپرداز روستایی مشغول خدمت‌دهی در روستا‌ها هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر