کد خبر: ۴۹۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹

امیر سرتیپ «آشتیانی» جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح شد

امیر سرتیپ «آشتیانی» به عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح منصوب شد.
امیر سرتیپ «آشتیانی» جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح شد

مخاطب۲۴- آیین تکریم و معارفه جانشین سابق و جدید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (چهارشنبه) با حضور سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در این ستاد برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» به عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح معارفه و از تلاش‌های امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» جانشین پیشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تقدیر شد.

بنابر این گزارش، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی متولد ۱۳۳۹ در تهران است. وی سال ۱۳۵۸ به استخدام ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد و وارد دانشگاه افسری امام علی (ع) نیروی زمینی شد.

امیر سرتیپ آشتیانی پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه افسری امام علی (ع) با درجه ستوان‌دومی، دوره مقدماتی رسته پیاده را در مرکز آموزش پیاده شیراز سپری کرد و به لشکر ۲۳ نیروی مخصوص منتقل شد.

وی در طول دوران دفاع مقدس رده‌های فرماندهی را پشت سر گذاشته و دوره‌های کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و دکترای مدیریت دفاعی را در دانشگاه عالی دفاع ملی با موفقیت طی کرده است.

امیر آشتیانی در سال ۱۳۷۸ به جانشینی فرمانده نیروی زمینی، سپس به عنوان معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ارتش جمهوری اسلامی ایران و در سال ۱۳۸۴ از سوی فرمانده معظم کل قوا به جانشینی فرمانده کل ارتش منصوب شد.

وی همچنین پس از تصدی در مسئولیت‌های جانشینی معاونت آماد و پشتیبانی ستادکل نیرو‌های مسلح، جانشینی معاونت طرح، برنامه و بودجه ستادکل نیرو‌های مسلح و رئیس گروه مدیریت راهبردی و منابع انسانی ستادکل نیرو‌های مسلح، در سال ۱۳۹۲ به عنوان رئیس بازرسی ستاد کل نیرو‌های مسلح منصوب شد.

امیر آشتیانی در ۱۱ تیر ۱۳۹۸ نیز با حکم فرمانده معظم کل قوا به سِمت جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح» منصوب شده بود. وی در پی تشکیل دولت سیزدهم، با کسب رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح برگزیده شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
آیا شما انسانی جذاب هستید؟ آیا شما انسانی جذاب هستید؟
آیا تا به حال کسی را دیده‌اید که به شما خیره شده باشد و از خود بپرسید: «دارد به چه چیزی نگاه می‌کند؟» حقیقت این است که بسیاری از ما دقیقا نمی‌دانیم چقدر در نظر دیگران جذاب هستیم. ما عادت داریم روی اشکالاتمان تمرکز کنیم و از نکات کوچکی که ممکن است به ما گوشزد کند که جذاب‌تر از آن چیزی هستیم که فکر می‌کنیم، غافل شویم. نتیجه یک تحقیق که در سال ۲۰۱۷ میلادی در نشریه «مرز‌ها در روانشناسی» منتشر شد، نشان داد که جذابیت یک تجربه چندحسی است.
تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود
محققان نشان دادند که نشانگرهای زیادی در ادرار وجود دارد که به بیماری سرطان مرتبط است. آن‌ها با کمک نانوسیم ابزاری برای گیراندازی این نشانگرهای زیستی ساختند.
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر