مخاطب۲۴- مجلس به کدامیک از وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان اعتماد کرد+ جدول آراء - نتایج رای اعتماد مجلس به دولت وفاق ملی - بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم از روز شنبه ۲۷ مرداد در دستور مجلس قرار گرفته است؛ ابتدا خط مشی و کلیات برنامه دولت چهاردهم مورد رسیدگی قرار گرفت و سپس به تربیت حروف الفبای وزراتخانهها، هر کدام از وزرای پیشنهادی از برنامههای خود دفاع کردند.
صلاحیت علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر ۲۷ مرداد بررسی شد.
در جلسات علنی یکشنبه ۲۸ مرداد، صلاحیت حجتالاسلام خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، عباس عراقچی وزیر پیشنهادی امور خارجه، محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و احمد میدری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد رسیدگی قرار گرفت.
همچنین جلسات علنی دوشنبه ۲۹ مرداد مربوط به بررسی برنامهها و صلاحیت غلامرضا نوری قزلجه وزیر پیشنهادی کشاورزی، امین حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری، امیر عزیز نصیرزاده وزیر پیشنهادی دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح و فرزانه صادق وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی بود.
صلاحیت سیدمحمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، حسین سیمایی صراف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری و سید عباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسکندر مومنی وزیر پیشنهادی کشور، سیدرضا صالحی امیر وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری و محسن پاکنژاد وزیر پیشنهادی نفت در جلسان علنی سهشنبه ۳۰ مرداد در مجلس بررسی شد.
مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز - چهارشنبه - مجلس شورای اسلامی، در دفاع نهایی از وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، بیان کرد: از نمایندگان تشکر میکنم در این مدت زحمات زیادی کشیدید. آنچه که ما امروز در این برهه نیازمند آن هستیم وفاق و انسجام داخلی است. قطعا معنای وحدت و انسجام این نیست که از سلایق و باورهای خود برگردیم. در رابطه با چشم انداز
وی اظهار کرد: با کابینه پیشنهادی پیمان بستیم در خصوص سیاستها هم قسم خواهیم شد و تلاش خواهیم کرد آن را اجرایی کنیم. امیدواریم این میثاق را با شما هم داشته باشیم. پیمانی که بسته بودیم این بود که با وفاق بیاییم؛ این عزیزان نشان از تعهد و پایبندی من به آن پیمان. وزرای پیشنهادی مجموعهای از سلایق و جناحها هستند. اما در اصل چشم انداز و سیاستهای کلی و قانون برنامه باهم مشترک هستیم. وعده میدهیم و روی وعده خود خواهیم ایستاد. قول دادیم با شما تعامل کنیم. حتما با شما تعامل میکنیم و تلاش میکنیم با مشورت شما در راستای اجرای قانون تلاش کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: پیمان همواره دو طرفه است. ما ایستادیم، کمک کنید بتوانیم روی این اصول کار را ادامه دهیم. اجازه دهید سلایق مختلف با هم بتوانیم کار کنیم. اگر قرار باشد که پیمان ببندیم و قرار باشد شما گذشته را در نظر بگیرید، پیش نمیرود.
بیایید با هم برادر شده و پیمان برادری ببندیم
رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: بیایید با هم برادر شده و پیمان برادری ببندیم. وحدت و انسجام ما از نماز و روزه بالاتر است. نماز را برای وحدت میخوانیم. همه باید با هم پیمان بسته و به ریسمان الهی چنگ بزنیم. مطمئن باشید همه ما عیب و نقص داریم. در نقد هیچ کدام کوتاه نمیآییم. حضرت علی در نهج البلاغه میفرماید که در حضور متقی واقعی یک جامعه به هلاکت نمیرسد. مزرعه جامعه بی آب نمیماند. جامعه مشکل دارد. فقر و تبعیض و ناعدالتی دارد. هر کدام از ما اگر هنر داریم به عیب خود بپردازیم. حل اختلاف این نیست که ما طرف مقابل را محکوم کنیم. نمیتوان گفت که طرف مقابل همه چیزش غلط است، اینگونه نمیشود وحدت کرد.
راه نجات ما وحدت است
وی خاطرنشان کرد: من باید خودم را نقد کنم چرا در حضور من در دانشگاه و بیمارستان مشکل ایجاد شد؛ ما مشکل هستیم. اگر دست به دست هم دهیم میشود قدرت و عزت را به مملکت برگردانیم. در جبههها نه کسی درجه و نه کسی عنوان داشته رقابت برای جنگیدن و شهید شدن و فداکاری و ایثار بود. میخواهیم مشکل حل شود باید در حل بحران اقتصادی رقابت کنیم نه اینکه یکدیگر را تخریب کنیم. راه نجات ما وحدت و انسجام است.
وی افزود: ما نظر شما را روی چشم خود میگذاریم؛ اما با وفاق و همدلی باید پیش برویم. فردا در مدیریتها و اجرا من به عنوان مسئول میتوانم نظر دیگران را نگیرم. اما من میگویم که تنها تصمیم نمیگیرم. بر اساس شایستگی و لیاقت و بر اساس عدالت تصمیم میگیرم. اگر باهم باشیم میتوان مشکل را حل کرد. اگر بنا باشد شما کار خود را کنید و ما کار خود را بعید میدانم بتوان مشکل را حل کرد.
برای وحدت کوتاه خواهم آمد
پزشکیان تصریح کرد: آقایان عراقچی، نصیرزاده، کاظمی، خطیب، مومنی، سیمایی را بدون هماهنگی انتخاب نکردیم. چه با کمیتهها و چه با بالا هماهنگ کردیم. امکان ندارد ما کسی را به شما معرفی کرده باشیم که بخواهیم تقابل ایجاد کنیم. بنده با تمام وجود با وحدت و انسجام آمدم. آقای ستار هاشمی و خانم فرزانه صادق، سابقه و علم اینها مشخص است. هم علم و هم تجربه داشتند. در ذهن من ایده آلهایی بود، اما وقتی میدیدم تفاهم نیست کنار میگذاشتم. برای من تفاهم مهمتر است. باهم باشیم قدرت ما بیشتر است. برای وحدت کوتاه خواهم آمد. در خصوص این افرادی که میبینید حداکثر تفاهم و توافق را داشتیم. با سازمانهای امنیتی و سپاه تفاهم کردیم بعد افراد را معرفی کردیم.
وی در ادامه بیان کرد: از مجلس دو نفر را انتخاب کردیم. خود من هم که مجلسی هستم. باور دارم که باید با شما تفاهم کنم. شعار نمیدهم. سعی کردم با وفاق و همدلی تا اینجا بیایم. در کارشناسی و کاردانی ظفرقندی، میدری، همتی و صالحی امیری شکی نیست. اعتماد کنید. اینگونه نیست که یکی بیاید در مقابل ولایت جهت گیری داشته باشد و من با او کنار بیایم. بنده همواره از ولایت دفاع کردم. بنده که کوتاه نمیآیم، چه کسی گفته که اینها مقابل ما هستند. چرا میخواهیم کسی که با ما هست را از کشتی پیاده کنیم. همه وزرای بهداشت راست و چپ، آقای ظفرقندی را تایید کردند؛ حرف دارد، من هم حرف دارم. شما میدانید من را برای کاندیدایی نمایندگی رد کرده بودند.
در مقابل مردم نمیایستم
وی بیان کرد: اینجا هستم تا مشکل مردم را حل کنم. من در مقابل مردم نمیایستم. بنده با شما تفاهم میکنم تا دست به دست هم داده تا مشکل مردم را حل کنیم. چیزی که معتقد به آن نیستم را نمیتوانم بگویم. این نوشتهها را نمیتوانم بخوانم؛ آنچه در دلم هست را باید بگویم. آقای میدری اقتصاد این قصه را بلد است، در تامین اجتماعی سرآمد است. میخواهیم به محرومان برسیم؛ ما را کمک کنید. به عنوان ایرانی نمیتوانم بپذیریم آن طرف آب رشد کنند و ایرانیها با حسرت نگاه کنند. باید دست از دعواهای بیخودی برداریم و وحدت کنیم.
وفاق و وحدت را در تیم ما بهم نزنید
وی تصریح کرد: هر طرف خطا رفتیم برادرانه بگویید؛ بخدا میخواهیم به مردم خدمت کنیم. برداران و خواهران عاجزانه میخواهم این وفاق و وحدت را در تیم ما بهم نزنید. من نمیگویم عیب ندارم؛ مگر میشود آدم عیب نداشته باشد. ما به این نقطه رسیدیم. شما با همه نقصها و عیبها وفاق ما را باهم نزنید. ما قول میدهیم در خدمت شما و خدمت به مردم هرچه از دستمان برمی آید انجام دهیم.
پزشکیان افزود: همه این عزیزان کارشناس و نخبه و باتجربه هستند. مشکل ما در زبان مشترک است. زبان مشترک ما چشم انداز و قانون برنامه است. همتی و صالحی امیری در اقتصاد، بیمه و بانک و در دانشگاه تجربه دارد. بنده همه این افراد را با بالا هماهنگ کردم. نمیگویم عیب نداریم. اینها آدمهای ناشناخته نیستند. آقای دنیامالی که دیگر از خودمان است. ممکن ضعیف باشیم، اما اگر انسجام و وحدت داشته باشیم مشکلی نیست که نتوانیم حل کنیم. تمام دنیا پشتیبان عراق در جنگ با ایران بودند. میدانید هیچی نداشتیم، اما یک باور و اعتقاد بود. ما پیروز شدیم.
گذشته را رها کنیم
وی خاطرنشان کرد: امروز جنگی که داریم بدتر از جنگ عراق است و باید دست به دست هم دهیم. گذشته گذشت. رها کنیم گذشته را. بپذیریم که با تمام وجود با هم به مردم خدمت کنیم. کمک کنید این وحدت و انسجام علی رغم همه عیبها برهم نخورد. ما با شما هستیم. هیچ غرور و تکبر در خود نمیبینیم. ما نوکری مردم را در خود میبینیم. وزیر ارشاد که نمیآمد، آقا دستور داد که آمد. بنده با ایشان صحبت کردم، اما گفت نه نه نه. رفتم خدمت آقا گفتم این لیست هست. گفتم آن نیامد، همان جا تلفن را گرفت گفت پاشو بیا.
وی بیان کرد: میخواهم بگویم هماهنگ شدیم، آمدیم اینجا. خانم صادق مالواجد را اصلا خود آقا گفتند بیاید. چرا من را وادار میکنید چیزهایی که نباید را بگویم. همه عزیزان با هماهنگی و تفاهم آوردیم اینجا. آقای اتابک، لیستی درست کردند آوردند. صحبت کردیم. دیدیم ایشان هم در بنیاد مستضعفان و هم در اقتصاد بوده است. آدمها را باید در میدان عمل شناخت. کارهایی که در صنعت کرده بر کسی پوشیده نیست. ۴۰ سال ما میخواهیم عدالت و انصاف را برقرار کنیم. اما باهم دعوا میکنیم؛ این نفس است که نمیگذارد. این من است که نمیگذارد با شما باشم. دست به دست هم دهیم برای ایران و برای مردم. آقای عراقچی اولین کسی بود که آقا قبول کردند. قبل اینکه اسم وزرا بگوییم آقا ایشان را قبول کردند. نگذارید من وارد جزئیات شوم. رای دهید ما برویم دولت را تشکیل دهیم.
رایگیری از نمایندگان مجلس برای وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم نسبت به ادوار گذشته تفاوت چشمگیری داشت که به نظر میرسد این اقدام در راستای ایجاد شفافیت صورت گرفته است.
در جلسه علنی عصر امروز مجلس رایگیری از نمایندگان برای ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت مسعود پزشکیان صورت گرفت.
روال رایگیری اینگونه بود که ابتدا یک برگه هولوگرامدار مربوط به هر نماینده بین آنها توزیع شد. این برگه حاوی ۱۹ تعرفه اخذ رای با رنگهای متفاوت بود که در آن به گزینه موافق، مخالف و ممتنع درج شده است.
با شروع فرایند رایگیری ابتدا عکاسان و تصویربرداران را با استناد به ماده ۱۲۲ آییننامه داخلی، از صحن علنی خارج کردند سپس کارکنان مجلس برگههای رای را جمعآوری کرده و بعد از آن مجدداً عکاسان و تصویربرداران به صحن علنی بازگشتند؛ احمد نادری عضو هیات رئیسه مجلس اعلام کرد که این کار در راستای مخفی نگه داشتن آرای نمایندگان صورت میگیرد.
بعد از آن کارکنان مجلس تعرفههای اخذ رای را از روی ورقهای که در اختیار هر نماینده گذاشته شده بود، جدا کرده و به صندوقهای شیشهای جداگانه برای هر وزیر پیشنهادی انداختند.
۱۹ میز روبهروی جایگاه هیات رئیسه مجلس تعبیه شده است که در هر میز سه نماینده با اعلام هیات رئیسه به عنوان ناظر و مسئول شمارش آرا حضور دارند.
این نمایندگان آرا را شمارش و صورتجلسه کرده و در اختیار هیات رئیسه قرار میدهند تا رئیس مجلس آرا را اعلام کند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس قبل از شروع شمارش آرا از نمایندگان خواست که در جایگاه هیات رئیسه و در محوطه شمارش آرا حضور پیدا نکنند.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی تعداد نمایندگان حاضر در جلسه امروز و تعداد کارت های توزیع شده بین نمایندگان را ۲۸۵ عنوان کرد.
مجلس دارای ۲۹۰ نماینده است که مسعود پزشکیان هم اینک رئیس جمهور است و به این ترتیب چهار نفر از نمایندگان مجلس در جلسه امروز مجلس غایب هستند
در جدول زیر میتوانید نتایج کامل و بهروزرسانیشده بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت «وفاق ملی» در مجلس را مرور کنید.
همه وزرای پیشنهادی موفق به کسب رای از مجلس شورای اسلامی شدند.
نام وزیر پیشنهادی | وزرات خانه | آرا | مجموع آرا |
علیرضا کاظمی | آموزش و پرورش | ۲۶۸ | ۲۸۸ |
ستار هاشمی | ارتباطات و فناوری اطلاعات | ۲۶۴ | ۲۸۸ |
حجت الاسلام سیداسماعیل خطیب | اطلاعات | ۲۶۱ | ۲۸۸ |
عبدالناصر همتی | امور اقتصادی و دارایی | ۱۹۲ | ۲۸۸ |
عباس عراقچی | امور خارجه | ۲۴۷ | ۲۸۸ |
محمدرضا ظفرقندی | بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | ۱۶۳ | ۲۸۸ |
احمد میدری | تعاون، کار و رفاه اجتماعی | ۱۹۱ | ۲۸۸ |
غلامرضا نوری قزلچه | جهادکشاورزی | ۲۵۳ | ۲۸۸ |
امین حسین رحیمی | دادگستری | ۲۶۸ | ۲۸۸ |
عزیز نصیرزاده | دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح | ۲۸۱ | ۲۸۸ |
فرزانه صادق | راه و شهرسازی | ۲۳۱ | ۲۸۸ |
سیدمحمد اتابک | صنعت، معدن و تجارت | ۲۳۱ | ۲۸۸ |
حسین سیمایی صراف | علوم، تحقیقات و فناوری | ۲۲۱ | ۲۸۸ |
سیدعباس صالحی | فرهنگ و ارشاد اسلامی | ۲۷۲ | ۲۸۸ |
اسکندر مومنی | کشور | ۲۵۹ | ۲۸۸ |
سیدرضا صالحی امیری | میراث فرهنگی و گردشگری | ۱۶۸ | ۲۸۸ |
محسن پاکنژاد | نفت | ۲۲۲ | ۲۸۸ |
عباس علیآبادی | نیرو | ۲۵۵ | ۲۸۸ |
احمد دنیامالی | ورزش و جوانان | ۲۵۳ | ۲۸۸ |
همچنین میتوانید سوابق وزرای پیشنهادی را در ادامه مشاهده کنید:
**وزیر کشور
اسکندر مؤمنی
متولد: ۱۳۴۱ قائمشهر
تحصیلات: دکترای امنیت ملی
سوابق: معاون فرماندهی نیروی انتظامی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی
جانشین فرمانده نیروی انتظامی
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر
** وزیر اطلاعات
سید اسماعیل خطیب
متولد ۱۳۴۰ ـ قائنات
تحصیلات: حوزوی
سوابق: وزیر اطلاعات: ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۰
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: ۱۳۹۸ ـ ۱۳۹۱
رئیس حفاظت دفتر مقام معظم رهبری
رئیس ادارهکل اطلاعات قم
**وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
عزیز نصیرزاده
متولد: ۱۳۴۳ ـ سراب
تحصیلات: فارغالتحصیل دانشکده خلبانی نیروی هوایی، خلبان اف ۱۴
سوابق: جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش
معاونت برنامه و بودجه و مجلس کل ارتش
فرمانده نیروی هوایی ارتش
جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح
**وزیر آموزش و پرورش
علیرضا کاظمی
متولد: ۱۳۴۴ مشهد
سوابق: قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش
رئیس سازمان دانشآموزی
سرپرستی آموزش و پرورش دولت سیزدهم
**وزیر ورزش و جوانان
احمد دنیامالی
متولد ۱۳۳۹ ـ بندرانزلی
تحصیلات: دکترای برنامهریزی شهری
سوابق: نماینده مجلس (دوره یازدهم و دوازدهم)
عضو شورای اسلامی شهر تهران: ۱۳۹۶ ـ ۱۳۹۲
معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران: ۱۳۸۸ ـ ۱۳۸۴
رئیس سازمان بنادر و کشتیرانی
**وزیر صنعت، معدن و تجارت
سید محمد اتابک
تحصیلات: کارشناس ارشد مهندسی عمران
سوابق: معاون اقتصادی و مدیرعامل صنایع معدنی بنیاد مستضعفان
مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس
رییس هیئت مدیره انجمن صنفی سیمان کشور
**وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
سید عباس صالحی
متولد: ۱۳۴۲ ـ مشهد
تحصیلات: دکترای فلسفه
سوابق: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۶
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ: ۱۳۹۶ ـ ۱۳۹۲
مدیر مسئول روزنامه اطلاعات
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی
** وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
حسین سیمایی صراف
متولد: ۱۳۴۷ ـ مشهد
تحصیلات: دکترای حقوق خصوصی
سوابق: دبیر هیئت دولت: ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۸
معاون حقوقی وزیر علوم در دولت دوازدهم
قائممقام معاون حقوقی رییس جمهور در دولت یازدهم
**وزیر جهاد کشاورزی
غلامرضا نوری قزلجه
متولد: ۱۳۴۹ ـ بستانآباد
تحصیلات: فوقلیسانس مهندسی کشاورزی
سوابق: نماینده مجلس (دوره دهم، یازدهم، دوازدهم)
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس
مشاور وزیر جهاد کشاورزی
**وزیر نفت
محسن پاکنژاد
متولد: ۱۳۴۵ ـ تهران
تحصیلات: کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه امیرکبیر
سوابق: معاون وزیر نفت
معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت
**وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
سید رضا صالحی امیری
متولد: ۱۳۴۰ ـ بابل
تحصیلات: دکترای مدیریت دولتی
سوابق: رئیس کتابخانه ملی: ۱۳۹۵ ـ ۱۳۹۲
وزیر فرهنگ و ارشاد: ۱۳۹۶ ـ ۱۳۹۵
رئیس کمیته ملی المپیک: ۱۴۰۱ ـ ۱۳۹۶
**وزیر نیرو
عباس علیآبادی
متولد: ۱۳۴۱ ـ تهران
تحصیلات: مهندس مکانیک
سوابق: وزیر صنعت و معدن و تجارت: ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۲
مدیرعامل گروه مپنا: ۱۴۰۲ ـ ۱۳۸۸
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران
رئیس دانشگاه مالک اشتر
**وزیر کار
احمد میدری
متولد: ۱۳۴۲ ـ آبادان
تحصیلات: دکترای اقتصاد
سوابق: نماینده مجلس (دوره ششم)
مشاور قائممقام وزیر اقتصاد: ۱۳۸۴ ـ ۱۳۸۳
معاون وزیر کار: ۱۳۹۲
**وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
سیدستار هاشمی
متولد: ۱۳۵۵ ـ یاسوج
تحصیلات: دکترای هوش مصنوعی
سوابق: معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ۱۳۹۵
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس ۱۳۹۳
معاون فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
**وزیر امور خارجه
سید عباس عراقچی
متولد: ۱۳۴۱ ـ تهران
تحصیلات: دکترای روابط بینالملل
سوابق:
معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۶
معاون امور حقوقی و بینالملل وزارت امور خارجه: ۱۳۹۶ ـ ۱۳۹۲
سفیر ایران در ژاپن: ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۶
سفیر ایران در فنلاند: ۱۳۸۲ ـ ۱۳۷۸
** وزیر امور اقتصادی و دارایی
عبدالناصر همتی
متولد: ۱۳۳۶ ـ کبودرآهنگ
تحصیلات: دکترای اقتصاد
سوابق: رئیسکل بانک مرکزی: ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۷
رئیسکل بیمه مرکزی: ۱۳۹۷ ـ ۱۳۹۵
معاونت سیاسی سازمان صداوسیما: ۱۳۷۳ ـ ۱۳۶۸
**وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
محمدرضا ظفرقندی
متولد: ۱۳۳۷ ـ تهران
تحصیلات: فوقتخصص جراحی عروق
سوابق: رئیس سازمان نظام پزشکی
استادتمام و رئیس دانشگاه علوم پزشکی
**وزیر دادگستری
امینحسین رحیمی
متولد: ۱۳۴۷ ـ ملایر
تحصیلات: کارشناسی ارشد حقوق عمومی
سوابق: وزیر دادگستری: ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۰
رئیسکل دیوان محاسبات کشور: ۱۳۹۵ ـ ۱۳۹۲
معاون امنیتی دادستانکل کشور
نماینده مجلس (دوره هشتم)
**وزیر راه و شهرسازی
فرزانه صادق مالواجرد
متولد: ۱۳۵۵
سوابق: معاون شهرسازی و معماری وزیر راه: ۱۴۰۲ ـ ۱۳۹۷
دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران
امروز همه کابینهی دولت «وفاق ملی» از مجلس رأی اعتماد گرفت.