کد خبر: ۴۸۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰

فراهم شدن امکان وکالتی نمودن غیرحضوری حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت‌نام در «طرح پیش‌فروش و فوق‌العاده شرکت ایران خودرو»

به اطلاع کلیه هم‌میهنان گرامی می‌رساند، امکان وکالتی نمودن کلیه حساب‌های «بانک پاسارگاد» به منظور ثبت‌نام در طرح پیش‌فروش و فوق‌العاده شرکت ایران خودرو به صورت غیرحضوری فراهم گردیده است.
فراهم شدن امکان وکالتی نمودن غیرحضوری حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت‌نام در «طرح پیش‌فروش و فوق‌العاده شرکت ایران خودرو»

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد:در این راستا، هم‌میهنان محترم می‌توانند از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۱ تا ساعت ۲۴:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۷ با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir در خصوص وکالتی نمودن حساب خود به‌صورت غیرحضوری، اقدام نمایند.
حسب اعلام «شرکت ایران‌خودرو»، مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، ۲، ۳۰۰ میلیون ریال (۲۳۰ میلیون تومان) است؛ لذا، مشتریان گرامی می‌توانند یکی از حساب‌های «انفرادی» یا «مشترک دارای حق برداشت به تنهایی خود» از جمله «حساب دیجیتال» در «برنامک ویپاد» با موجودی مساوی یا بیش‌تر از مبلغ یادشده را وکالتی نمایند.
متقاضیان محترم می‌بایست پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، به منظور ثبت‌نام یکی از محصولات ارائه شده توسط شرکت مذکور، از روز چهار‌شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴ تا روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ به تارنمای ikcosales.ir مراجعه و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت‌نام اولیه را انجام دهند؛ شایان ذکر است، ثبت‌نام در سامانه یادشده، ۴۸ ساعت پس از وکالتی نمودن سپرده، امکان‌پذیر خواهد بود.
در این ارتباط، الزام به وکالتی نمودن سپرده و مسدودی آن، صرفاً برای متقاضیان عادی شرکت در این مرحله از طرح پیش‌فروش محصولات «شرکت ایران خودرو» است.

برچسب ها: بانک پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر