کد خبر: ۶۹۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴

جهش تاریخی بورس؛ شاخص کل به رقم سه میلیون و ۸۶۰ هزار واحد رسید

بازار سرمایه امروز رشد بی‌سابقه‌ای را به ثبت رساند؛ به طوری که شاخص کل بورس با افزایش بیش از ۹۳ هزار واحد ضمن ثبت یک رکورد جدید در رشد روزانه به رقم سه میلیون و ۸۶۰ هزار واحد رسید و برای اولین بار نیز وارد کانال ۳.۸ میلیون شد.
جهش تاریخی بورس؛ شاخص کل به رقم سه میلیون و ۸۶۰ هزار واحد رسید

امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۹۳ هزار و ۴۹۹ واحد رشد کرد و به رقم سه میلیون و ۸۶۰ هزار و ۹۸۲ واحد رسید. این برای اولین بار در تاریخ بورس است که تنها در یک روز ۹۳ هزار واحد رشد می‌کند.

به گزارش ایسنا، بازار سهام از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانال‌های ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷ و ۳.۸ میلیون واحد به ثبت رسانده است.

شاخص هم وزن

شاخص هم‌وزن نیز امروز ۲۲ هزار و ۲۷۲ واحد افزایش داشت و در عدد یک میلیون و ۷۰ هزار و ۶۶۲ واحد ایستاد.

در اولین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۳۵۱ عدد و سهام منفی ۶ عدد بود. تعداد خریداران به ۸۷ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۲.۴۸ درصد افزایش یافت.

همچنین ۶۵۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی، فارس و فولاد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به داترا، وبملت و وتجارت اشاره کرد.

شاخص فرابوس

شاخص فرابورس هم امروز با افزایش ۶۳۰ واحد به ۳۲ هزار و ۴۷۰ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۶۹ هزار فقره و ارزش آن ۱۷۸ هزار میلیارد تومان بود.

آریا، مارون و کگهر به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. کوچین، فزر و هانیکو نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

آبان ماه ۱۴۰۴ تعداد سهام‌داران فعال در بازار سرمایه اعم از حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه) یک میلیون و ۳۷ هزار و ۶۶ نفر بود که به تفکیک یک میلیون و ۳۴ هزار و ۶۴۰ نفر شامل سهام‌داران حقیقی و ۲۴۲۶ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود. این در حالی است که تعداد سهامداران فعال بورس در مهرماه ۵۹۵ هزار نفر بود که آمار آذرماه از رشد ۷۴ درصد حکایت دارد.

شاخص بازار سرمایه طی دو ماه گذشته در یک فرآیند افزایشی از حدود ۲.۴ میلیون واحد به ۳.۲ میلیون واحد رسیده بود. ۱۸ آبان این کانال را از دست داد، ۲ آذر مجددا کانال ۳.۲ میلیون را تصاحب کرد،۴ آذر سقف ۳.۳ میلیون را شکست، ۱۵ آذر کانال ۳.۴ میلیون را فتح کرد، ۱۸ آذر وارد کانال ۳.۵ میلیون واحد شد، ۲۲ آذر کانال ۳.۶ میلیون واحد را تصاحب کرد و ۲۴ آذر برای اولین بار قله ۳.۷ میلیون واحد را فتح کرد.

 
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
سارکوزی و روحانی؛ از یک ماه بعد زندان تا 4 سال پس از ریاست جمهوری
نظرات کاربران خبر قبل
 
برنامه‌های ویژه شب یلدا در تلویزیونبرنامه‌های ویژه شب یلدا در تلویزیون
 
تماشاخانه
«فوجیان» ، ارسال یک پیام خطرناک برای آمریکا / ۲۰۴۹ نزدیک است ؛ سالی که چین می‌خواهد ابرقدرت دریایی جهان شود ! (فیلم) <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
«فوجیان» ، ارسال یک پیام خطرناک برای آمریکا / ۲۰۴۹ نزدیک است ؛ سالی که چین می‌خواهد ابرقدرت دریایی جهان شود ! (فیلم)
logo-vid
دو دقیقه جلوه‌های ویژه که زبان بصری سینمای اکشن و گیم‌ها را برای همیشه تغییر داد (تماشا کنید)
logo-vid فیلم های دیگر
 
 
 
 
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.