کد خبر: ۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴

سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد

پس از لهستانی‌ها، سوئدی‌ها نیز اعلام کردند که حاضر نیستند در پلی‌آف انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل روسیه بازی کنند.
سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از تسنیم؛ فدراسیون فوتبال سوئد اعلام کرد که در مرحله پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل روسیه بازی نخواهد کرد. این در حالی است که ساعاتی قبل از اعلام این موضوع، فدراسیون فوتبال لهستان نیز از امتناعش از روبه‌رو شدن با روس‌ها به خاطر حمله نظامی آن‌ها به خاک اوکراین خبر داده بود.

 

سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد


طبق قرعه‌کشی، در مرحله نیمه نهایی پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره اروپا، روسیه قرار بود در خانه به مصاف لهستان برود که این بازی به دلیل انصراف لهستانی‌ها منتفی است. برنده این بازی باید به مصاف برنده بازی سوئد و جمهوری چک می‌رفت که اکنون یکی از آن دو تیم هم اعلام کرده است با روسیه روبه‌رو نخواهد شد. این در شرایطی است که گفته می‌شود جمهوری چک هم احتمالاً موضعی مشابه را اتخاذ خواهد کرد. کارل اریک نیلسون رئیس فدراسیون فوتبال سوئد در این مورد اظهار داشت: تا زمانی که این دیوانگی ادامه داشته باشد، تیم ملی روسیه نمی‌تواند جایی در فوتبال داشته باشد.

 


به دنبال حمله روسیه به اوکراین، مجامع مختلف بین‌المللی سعی در فشار آوردن به روسیه دارند و اکنون اهالی فوتبال به دنبال راهی هستند تا یوفا و فیفا را برای کنار گذاشتن از مسیر صعود به جام جهانی متقاعد کنند.

تاکنون تنها مجازات فوتبالی که برای روس‌ها در نظر گرفته شده، سلب امتیاز میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا از شهر سن‌پترزبورگ و تقدیم آن به پاریس و محکوم شدن تمام تیم‌های روسی به انجام بازی‌های اروپایی خود در زمین بی‌طرف بوده است.

اکنون باید منتظر ماند و دید که موضع یوفا و فیفا در قبال کناره‌گیری تیم‌های مسیر B پلی‌آف جام جهانی از رویارویی با روسیه چیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر