کد خبر: ۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴

سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد

پس از لهستانی‌ها، سوئدی‌ها نیز اعلام کردند که حاضر نیستند در پلی‌آف انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل روسیه بازی کنند.
سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از تسنیم؛ فدراسیون فوتبال سوئد اعلام کرد که در مرحله پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل روسیه بازی نخواهد کرد. این در حالی است که ساعاتی قبل از اعلام این موضوع، فدراسیون فوتبال لهستان نیز از امتناعش از روبه‌رو شدن با روس‌ها به خاطر حمله نظامی آن‌ها به خاک اوکراین خبر داده بود.

 

سوئد هم از بازی با روسیه انصراف داد


طبق قرعه‌کشی، در مرحله نیمه نهایی پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره اروپا، روسیه قرار بود در خانه به مصاف لهستان برود که این بازی به دلیل انصراف لهستانی‌ها منتفی است. برنده این بازی باید به مصاف برنده بازی سوئد و جمهوری چک می‌رفت که اکنون یکی از آن دو تیم هم اعلام کرده است با روسیه روبه‌رو نخواهد شد. این در شرایطی است که گفته می‌شود جمهوری چک هم احتمالاً موضعی مشابه را اتخاذ خواهد کرد. کارل اریک نیلسون رئیس فدراسیون فوتبال سوئد در این مورد اظهار داشت: تا زمانی که این دیوانگی ادامه داشته باشد، تیم ملی روسیه نمی‌تواند جایی در فوتبال داشته باشد.

 


به دنبال حمله روسیه به اوکراین، مجامع مختلف بین‌المللی سعی در فشار آوردن به روسیه دارند و اکنون اهالی فوتبال به دنبال راهی هستند تا یوفا و فیفا را برای کنار گذاشتن از مسیر صعود به جام جهانی متقاعد کنند.

تاکنون تنها مجازات فوتبالی که برای روس‌ها در نظر گرفته شده، سلب امتیاز میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا از شهر سن‌پترزبورگ و تقدیم آن به پاریس و محکوم شدن تمام تیم‌های روسی به انجام بازی‌های اروپایی خود در زمین بی‌طرف بوده است.

اکنون باید منتظر ماند و دید که موضع یوفا و فیفا در قبال کناره‌گیری تیم‌های مسیر B پلی‌آف جام جهانی از رویارویی با روسیه چیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر