کد خبر: ۴۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۶

جانسون: روسیه را از بازار مالی جهان حذف می‌کنیم

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس گفت: تصمیم محدود سازی دسترسی برخی بانک‌های روسی به سیستم بین المللی سوئیفت، اولین گام در جهت حذف کامل روسیه از سیستم مالی جهانی است.
جانسون: روسیه را از بازار مالی جهان حذف می‌کنیم

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ به نقل از تاس، جانسون در توییتی نوشت: همراه با شرکای بین‌المللی‌مان، اقدامات قاطعی برای حذف روسیه از سیستم مالی جهانی انجام دادیم، از جمله اولین گام بزرگ برای جدا کردن بانک‌های روسیه از سوئیفت.

 

جانسون: روسیه را از بازار مالی جهان حذف می‌کنیم



وی افزود: ما به همکاری با یکدیگر ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بهای تجاوز به اوکراین را بپردازد.


اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز به نوبه خود اعلام کرد که "اتحادیه اروپا، آمریکا، انگلیس و کانادا در حال تفکیک برخی بانک‌های روسیه از سیستم سوئیفت و مسدود کردن دارایی‌های آن‌ها هستند. "

پیش از این، سخنگوی دولت آلمان گفت: آلمان، انگلیس، ایتالیا، کانادا، آمریکا، فرانسه و کمیسیون اروپا با تحریم‌های مالی جدید و شدید علیه روسیه از جمله قطع ارتباط برخی بانک‌های روسی از سیستم سوئیفت موافقت کرده‌اند.

وی افزود: مقرر شد تمامی بانک‌های روسیه که از سوی جامعه جهانی تحریم شده‌اند، جدا شوند و در صورت لزوم سایر بانک‌های روسیه هم از سوئیفت جدا می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: شرکای غربی تصمیم گرفتند توانایی بانک مرکزی روسیه برای حمایت از ارزش روبل را از طریق معاملات مالی بین‌المللی محدود کنند.

در همین راستا، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن به کمیسیون اروپا و دیگر کشور‌های غربی در جداسازی برخی بانک‌های روسیه از سیستم سوئیفت و اعمال تحریم‌های مالی جدید پیوسته است.

وی در توئیتی نوشت: در پی حمله به اوکراین، ما به رهبران اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و کانادا می‌پیوندیم تا اطمینان حاصل کنیم که بانک‌های بزرگ روسیه که تحت تحریم قرار دارند از سیستم سوئیفت جدا شده‌اند و محدودیت‌هایی برای بانک مرکزی روسیه وضع و دارایی‌های روس‌های مشمول تحریم‌ها مسدود می‌شود.

 
برچسب ها: روسیه اوکراین جنگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر