کد خبر: ۴۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱

اخرین خیرها و گزارشها از جنگ روسیه و اوکراین

ترکیه درخواست اوکراین را مبنی بر بستن تنگه بسفر و داردانل را رد کرد

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ ترکیه درخواست اوکراین را مبنی بر بستن تنگه بسفر و داردانل را رد کرد

 

ترکیه درخواست اوکراین را رد کرد

 


بیشتر بخوانید: اخبار لحظه به لحظه از حمله روسیه به اوکراین


۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۱۰:۲۴

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت: علی رغم حمله روسیه به اوکراین به تعامل با مسکو درخصوص برجام ادامه می‌دهیم.

ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت: ما مسئله ای را که به نفع امنیت ملی مان باشد دنبال می کنیم. بعضی از مواردی که ذکر کردید برای منافع امنیت ملی ما ضروری است. اینکه روسیه به اوکراین حمله کرده است سبب نمی شود ما دست از پیگیری امنیت ملی و محافظت از امنیت شهروندان آمریکایی برداریم.

وی همچنین در بخش دیگری از این نشست خبری با تکیه بر ادعاهای بی اساس و ساختگی مقامات آمریکایی درباره ماهیت برنامه هسته ای کشورمان گفت: کنترل و جلوگیری از گسترش تسلیحات هسته ای میز موضوعی است که در راستای منافع امنیت ملی ماست. اگر می خواهید برجام را یک توافق کنترل تسلیحات بدانید، یا این حقیقت که آمریکا و روسیه بزرگترین زرادخانه های هسته ای روی زمین را دارند، باید بگویم که همچنان به نفع امنیت ملی ماست که مواد هسته ای، کلاهک های هسته ای و ذخیره های هسته ای تحت کنترل باشند.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا مدعی شد: همچنین ، این در راستای منافع امنیت ملی مان است که هرگز به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته ای را ندهیم. حمله روسیه به اوکراین نباید چراغ سبزی به ایران برای تولید سلاح هسته ای یا حرکت به سمت مسیری برای دستیابی سریع به این تسلیحات باشد. جلوگیری از دستیابی ایران به ظرفیت ساخت سلاح هسته ای کماکان به نفع امنیت ملی ماست.

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۱۰:۲۱

سخنگوی کاخ سفید افزود: «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنان آماده دیدار با رئیس جمهور روسیه است اما هم اکنون زمان مناسبی برای آن نیست.

 وی گفت: «نمی‌خواهیم به روسیه یا ملت آن آزاری برسانیم فقط می‌خواهیم به نظام و بخش مالی این کشور به دلیل اقدام‌های پوتین فشار بیاریم».

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۱۰:۱۹

کانادا پوتین و لاوروف را تحریم کرد


از سوی دیگر سازمان ملل اعلام کرده است که تاکنون ۲۵ غیر نظامی در اوکراین کشته و ۱۰۲ نفر دیگر مجروح شده‌اند.


«فیلیپو گراندی» کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد شامگاه جمعه در صفحه توئیتر خود نوشت که در ۴۸ ساعت گذشته و از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، بیش از ۵۰ هزار اوکراینی آواره و از این کشور فرار کرد‌اند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۰۹:۴۲
علی دایی اسطوره فوتبال ایران به حمله روسیه به اوکراین واکنش نشان داد.
 
اخرین خیرها و گزارشها  از جنگ روسیه و اوکراین
۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۰۹:۳۹

مسکو نیز اعلام کرده است که ارتش روسیه بدون هیچگونه مقاومتی وارد شهر "ملیتوپل" در جنوب اوکراین شده است.

رهبر مسیحیان کاتولیک‌ جهان در واکنش به عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین در توئیتی به زبان روسی نوشت، هر جنگی، یک تسلیم شرم آور و ننگین قلمداد می‌شود. ‌

او گفت: من از همه طرف‌ها می‌خواهم که از هرگونه اقدامی که ممکن است باعث رنج بیشتر مردم، بی‌ثبات کردن همزیستی بین کشورها و بی‌اعتبار کردن قوانین بین‌المللی شود، خودداری کنند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۰۹:۱۴

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کی‌یف اعلام کرد: امکان خروج اتباع ایرانی از اوکراین فراهم گردید، امیدوارم هم وطنان عزیز به سلامت به دامان میهن برگردند.

کاخ سفید از کنگره این کشور خواسته برای کمک به اوکراین ۶.۴ میلیارد دلار در اختیار دولت بگذارد.

انتظار می‌رود بودجه تازه به آنچه که دولت آمریکا در سال گذشته برای کمک به اوکراین وعده داده بود اضافه شود.

از جمله سال پیش دولت آمریکا وعده کمک ۶۵۰ میلیون دلاری در زمینه امنیتی و ۵۲ میلیون دلار کمک انسان‌دوستانه به اوکراین داده بود.

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۰۸:۵۳

او در ویدئویی در فیسبوک گفت: "من به آنها پیشنهاد دادم در بوداپست گفتگو کنند. اینجا مکانی امن است."

شورای امنیت سازمان ملل در تصویب پیش‌نویس قطعنامه‌ای در محکومیت حمله روسیه به اوکراین با رای منفی روسیه ناکام ماند.

کریستین رونالدو در واکنش به حمله روسیه به اوکراین گفت::ستاره پرتغالی شیاطین سرخ در پستی نوشت: ما باید جهان بهتری را برای کودکان خود خلق کنیم.خواستار برقراری صلح و آشتی در جهان هستیم.

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ - ۰۷:۳۰

وزارت دفاع اوکراین از مردم خواست از حرکت خودروهای روس جلوگیری کنند 

 

میزبانی فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۲ از سن پترزبورگ گرفته شد 

 

وزیر خارجه روسیه: زمانی که ارتش اوکراین جنگ را متوقف کند برای مذاکره آماده ایم

۱۴۰۰/۱۲/۰۶ - ۰۷:۵۰

تهدید مدیر آژانس فضایی روسیه: امکان سقوط ایستگاه فضایی روی آمریکا و اروپا ، چین و یا هند وجود دارد

از ساعاتی پیش صدای انفجار در اوکراین قطع شده است

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تعداد دانشجویان ایرانی در اوکراین را ۱۴۲۴ نفر دانست و گفت: با هماهنگی ها و پیگیری های انجام شده بین وزارت عتف و وزارت امور خارجه، اقدامات لازم برای تامین امنیت و نیز خروج دانشجویان ایرانی حاضر در کشور اوکراین انجام شده و طبق برنامه ریزی اقدام خواهد شد.

برچسب ها: روسیه اوکراین جنگ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت