کد خبر: ۴۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲

گفتگوی تلفنی پوتین و رئیسی

دکتر سید ابراهیم رئیسی در گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین ضمن تنش زا دانستن گسترش ناتو به سمت شرق، گفت: امیدواریم آنچه اتفاق می‌افتد به نفع ملت‌ها و منطقه تمام شود.
گفتگوی تلفنی پوتین و رئیسی

به گزارش خبرنگار سیاسی مخاطب۲۴، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای گفته رئیس‌جمهور این کشور آخرین تحولات پیرامون اوکراین را به اطلاع رئیس‌جمهور ایران رسانده است.

گفتگوی تلفنی پوتین و رئیسی

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای امروز پنجشنبه (۲۴ فوریه/ ۵ اسفند) اعلام کرد رئیس‌جمهور این کشور در گفت‌وگوی تلفنی با «سید ابراهیم رئیسی»، ایشان را از آخرین تحولات اوکراین مطلع کرده است.

در بیانیه کرملین آمده است: «ولادیمیر پوتین با توجه به تصمیم برای انجام یک اقدام نظامی ویژه برای محافظت از جمعیت غیرنظامیان در جمهوری‌های دونباس، مطابق با قوانین بین‌المللی و تعهداتش ذیل پیمان مودت با جمهوری‌های دونباس و لوهانسک [رئیسی را]از وضعیت رو به تغییر پیرامون اوکراین مطلع کرد.»

در این بیانیه آمده است رئیسی به نوبه خود تصریح کرد که نگرانی‌های امنیتی روسیه را در خصوص فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایالات متحده و متحده و ناتو درک می‌کند.

در بیانیه کرملین تصریح شده دو طرف «درباره تلاش‌های دیپلماتیک برای حفظ و اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند. خاطرنشان شد که رسیدن به توافق نهایی بر سر برجام به حفظ ثبات و امنیت منطقه کمک خواهد کرد.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر