کد خبر: ۴۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳

واکنش قیمت طلا به تنش در اوکراین

قیمت طلا در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی با آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین پس از موافقت ولادیمیر پوتین با عملیات نظامی ویژه، بیش از دو درصد افزایش یافت و به بالاترین حد در بیش از یک سال گذشته رسید.

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۱.۸ درصد افزایش یافت و به ۱۹۴۳ دلار و ۹۰ سنت رسید.

 

واکنش قیمت طلا به تنش در اوکراین


مقامات و رسانه‌ها اعلام کردند نیرو‌های روسیه به چندین شهر اوکراین موشک شلیک کردند و نیرو‌های روسیه در سواحل جنوبی پیاده شده اند.


طلا که در شرایط ابهامات اقتصادی و سیاسی به عنوان پناهگاه امن دارایی شناخته می‌شود، از ابتدای فوریه تاکنون تحت تاثیر وخامت بحران میان روسیه و اوکراین، حدود هشت درصد رشد قیمت داشته است. این فلز ارزشمند در مسیر ثبت بهترین عملکرد ماهانه از ژوییه سال ۲۰۲۰ قرار دارد.

جفری هالی، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA گفت: طلا به همراه دلار آمریکا دارایی امن است و ممکن است شاهد صعود قیمت طلا به رکورد بالایی باشیم. قیمت‌ها می‌تواند به پیشروی تا مقاومت در سطح ۱۹۶۰ دلار ادامه دهند و تا چند روز معامله آینده مرز ۲۰۰۰ دلار را تست کنند.

روسیه سومین تولید کننده بزرگ طلا در جهان است و شرکت نورنیکل روسیه تولیدکننده بزرگ پالادیم و پلاتین است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری ۲.۱ درصد افزایش یافت و به ۲۵ دلار و ۳۰ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری یک درصد افزایش یافت و ۱۱۰۲ دلار و ۴۳ سنت معامله شد. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۱.۳ درصد صعود کرد و به ۲۵۱۴ دلار و ۵۴ سنت رسید.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت‌های نفت و دلار هم افزایش پیدا کرد در حالی که بازار‌های سهام جهانی و بازده اوراق خزانه آمریکا نزول کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر