کد خبر: ۴۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶

قیمت طلا، دلار و سکه ۱۷/۱۱/۱۴۰۰

امروز قیمت طلا و دلار نسبت به روز پیش کاهش یافت، قیمت سکه امامی هم افت ۲۵ هزار تومانی را تجربه کرد و ۱۱,۸۶۰,۰۰۰ (یازده میلیون و هشتصد و شصت هزار) تومان معامله شد.
قیمت طلا، دلار و سکه ۱۷/۱۱/۱۴۰۰

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از دنیای اقتصاد، بازار امروز شاهد کاهش قیمت‌ها نسبت به روز گذشته است.

 

قیمت طلا، دلار و سکه ۱۷/۱۱/۱۴۰۰

 

آخرین نرخ گرم طلا ۱۸ عیار

قیمت طلا کاهش یافت و هر گرم طلا ۱۸ عیار، امروز به ۱،۱۶۵،۴۰۰ (یک میلیون و یکصد و شصت و پنج هزار و چهارصد) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۳۴ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر گرم طلا ۱۸ عیار
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۱,۱۶۵,۴۰۰ -۳,۹۰۰ -۰.۳۴ 11:26
۱,۱۶۹,۳۰۰ -۴۱,۴۰۰ -۳.۵۵ روز قبل
۱,۲۱۰,۷۰۰ ۲,۸۰۰ ۰.۲۳ ۳ روز پیش

 

آخرین نرخ مثقال طلا ۱۸ عیار

در بازار امروز هر مثقال طلا ۱۸ عیار نسبت به روز قبل، با ۹۰۰۰ تومان کاهش، ۵،۰۵۳،۰۰۰ (پنج میلیون و پنجاه و سه هزار) تومان نرخ گذاری شد.
قیمت دلار در بازار آزاد امروز

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز به ۲۶،۳۳۰ (بیست و شش هزار و سیصد و سی) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۲.۰۸ درصدی داشته است.
قیمت دلار در بازار متشکل امروز

دلار در بازار متشکل امروز با کاهش ۱.۵۲ درصدی، از ۲۴،۸۱۰ (بیست و چهار هزار و هشتصد و ده) تومان به ۲۴،۴۳۹ (بیست و چهار هزار و چهارصد و سی و نه) تومان رسید.

جدول قیمت ۳ روز اخیر دلار در بازار متشکل
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۲۴,۴۳۹ -۳۷۱ -۱.۵۲ 11:26
۲۴,۸۱۰ -۳۱۴ -۱.۲۷ روز قبل
۲۵,۱۲۴ ۶۶ ۰.۲۶ ۳ روز پیش

قیمت یورو در بازار آزاد امروز

یورو در بازار آزاد، امروز به ۳۰،۱۴۴ (سی هزار و یکصد و چهل و چهار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۲.۱۳ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر یورو در بازار آزاد
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۳۰,۱۴۴ -۶۴۱ -۲.۱۳ 11:20
۳۰,۷۸۵ -۳۰۵ روز قبل
۳۱,۰۹۰ -۲۱ -۰.۰۷ ۳ روز پیش

آخرین نرخ پوند

در بازار امروز پوند نسبت به روز قبل، با ۷۵۸ تومان کاهش، ۳۵،۶۲۶ (سی و پنج هزار و ششصد و بیست و شش) تومان نرخ گذاری شد.

جدول قیمت ۳ روز اخیر پوند
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۳۵,۶۲۶ -۷۵۸ -۲.۱۳ 11:20
۳۶,۳۸۴ -۹۸۲ -۲.۷ روز قبل
۳۷,۳۶۶ ۳۳ ۰.۰۸ ۳ روز پیش

آخرین نرخ درهم امارات (حواله)

همچنین درهم امارات (حواله) با کاهش ۱.۹۶ درصدی نسبت به روز قبل، ۷،۱۴۰ (هفت هزار و یکصد و چهل) تومان معامله شد.
آخرین نرخ دلار کانادا

همچنین دلار کانادا با کاهش ۲.۱۲ درصدی نسبت به روز قبل، ۲۰،۶۱۹ (بیست هزار و ششصد و نوزده) تومان معامله شد.
قیمت سکه امامی امروز

قیمت سکه امامی به ۱۱,۸۶۰,۰۰۰ (یازده میلیون و هشتصد و شصت هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۲۲ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر سکه امامی
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۱۱,۸۶۰,۰۰۰ -۲۵,۰۰۰ -۰.۲۲ 11:25
۱۱,۸۸۵,۰۰۰ -۳۵۰,۰۰۰ -۲.۹۵ روز قبل
۱۲,۲۳۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۰.۴۴ ۳ روز پیش

آخرین نرخ نیم سکه

نیم سکه، امروز به ۶،۶۴۵،۰۰۰ (شش میلیون و ششصد و چهل و پنج هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۳۸ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر نیم سکه
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۶,۶۴۵,۰۰۰ -۲۵,۰۰۰ -۰.۳۸ 11:27
۶,۶۷۰,۰۰۰ -۱۰۰,۰۰۰ -۱.۵ روز قبل
۶,۷۷۰,۰۰۰ ۳۰,۰۰۰ ۰.۴۴ ۳ روز پیشآخرین نرخ ربع سکه

همچنین ربع سکه با کاهش ۰.۵۴ درصدی نسبت به روز قبل، ۳،۶۸۰،۰۰۰ (سه میلیون و ششصد و هشتاد هزار) تومان معامله شد.
قیمت سکه گرمی امروز

هر سکه گرمی در بازار داخلی هم ۲،۲۶۵،۰۰۰ (دو میلیون و دویست و شصت و پنج هزار) تومان قیمت خورد.

 

 

 
برچسب ها: طلا ارز یورو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر