کد خبر: ۴۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۷

وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد

طی روز‌های اخیر بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکلات شبکه اینترنت رفع شود، لذا تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون مشکلات روز‌های اخیر شبکه اینترنت گفت: طی روز‌های اخیر بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکلات شبکه اینترنت رفع شود، لذا تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.

 

وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر عیسی زارع‌پور پیرامون وضعیت رشد ترافیک دیتا در ماه‌های اخیر و تاثیر آن بر مشکلات دسترسی کاربران به شبکه‌ی اینترنت، توضیح داد: رصد آمار‌ها و شاخص‌های جهانی و همچنین مانیتورینگ ظرفیت‌های داخلی نشان می‌دهد که اتفاق ویژه‌ای در شبکه نسبت به گذشته نیفتاده است و ما همواره به دنبال افزایش کیفیت شبکه بوده و هستیم و از شهریورماه همزمان با اغاز بکار دولت سیزدهم بسته به نیاز مردم زیرساخت‌های ارتباطی کشور را تقویت کرده‌ایم.



ارتقاء ۷۰ درصدی ظرفیت شبکه‌ی زیرساخت کشور در دولت سیزدهم



وی افزود: این زیرساخت‌ها در بخش‌های حاکمیت یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر متولیان مشتمل بر شرکت مخابرات ایران و اپراتور‌های همراه و ثابت قابل تفکیک است تا لایه‌های دسترسی را تامین کنند که ما در اینجا نقش رگولاتوری را ایفا می‌کنیم. در این حوزه هر آنچه که در اختیار ما بوده، هم در ارتقاء کیفیت شبکه‌ی زیرساخت و هم نسبت به افزایش ظرفیت شبکه‌ی زیرساخت کشور اقدام کرده‌ایم و ۷۰ درصد به این ظرفیت اضافه شده است. در این مدت بر کیفیت شبکه هم تمرکز داشتیم و کیفیت شبکه تا حدی بالا رفته است که هم اکنون ظرفیت‌های جدیدی برای ترانزیت از ایران به سایر کشور‌ها فراهم شده و نزدیک به ۴۰ درصد به ظرفیت ترانزیتی کشور افزوده شده است.

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پهنای باند بین الملل کشور در دولت سیزدهم

زارع‌پور در ادامه‌ی پاسخ به سوال سیتنا افزود: پیرامون ظرفیت پهنای باند بین الملل هم از ابتدای دولت سیزدهم نزدیک به ۲۰ درصد به ظرفیت پهنای باند بین الملل کشور افزوده شده است و به هر میزان که نیاز باشد در تعامل با شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی که سیاست‌گذار این حوزه هستند نیاز‌های مردم را تامین کنیم. آنچه در روز‌های اخیر باعث اختلال در شبکه شده بود، بنده دلایل بلند مدت مشکل را طرح کردم. درخواست وزیر ارتباطات از سازمان برنامه و بودجه برای اختصاص اعتبار توسعه‌ای به شرکت مخابرات

وی افزود: شبکه‌ی ارتباطات ثابت که مادر همه‌ی شبکه‌ها در داخل کشور است و اپراتور‌های همراه و FCP‌ها (اپراتور‌های ثابت) وابسته به آن هستند، طی ۱۰ سال گذشته توسعه‌ی لازم را نداشته است و تقاضا در این مدت برای ترافیک افزایش یافته و در این مدت مطابق با نیاز امروز زیرساخت‌ها توسعه پیدا نکرده است، لذا ما در تلاشیم تا این زیرساخت‌ها را به شدت توسعه بدهیم. در جلسه قبلی هیات دولت هم بنده از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستم که اعتباری را در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار دهند تا برای توسعه‌ی شبکه از آن استفاده و نسبت به نوسازی زیرساخت‌های ارتباطی اقدام شود.

وزیر ارتباطات به سیتنا توضیح داد: هر آنچه در حوزه‌ی پهنای باند هم نیاز باشد، شرایط لازم را فراهم می‌کنیم. آنچه طی روز‌های اخیر باعث نگرانی مردم نسبت به مشکلات شبکه شده بود، بخشی مربوط به این دلایل بلند مدت بود که تشریح شد و بخشی نیز مشکلات شبکه‌ی مخابرات در چند استان بود که مسدود شده بود و در برخی ساعات بالای ۹۶ درصد سایت‌هایشان مسدود می‌شد و در واقع شبکه پر ازدحام بود.

بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات افزوده شد

زارع پور در پایان گفت: اقدامی که طی روز‌های اخیر انجام دادیم، بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکل رفع شود و تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید:
فارس: بدون طرح صیانت هم می‌توان شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کرد/ دولت و نظام نباید در برابر فضای مجازی بی‌غیرت باشند
واکنش آیت‌الله جوادی آملی به طرح صیانت: اگر آدم‌های درستی باشیم از فضای مجازی ترسی نداریم
رئبسی: دولت اینترنت با کیفیت و پرسرعت در اختیار مردم قرار دهد/ سرمایه‌های ایرانیان خارج را جذب و اصل و سودش را تضمین کنید

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.