کد خبر: ۴۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۷

وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد

طی روز‌های اخیر بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکلات شبکه اینترنت رفع شود، لذا تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون مشکلات روز‌های اخیر شبکه اینترنت گفت: طی روز‌های اخیر بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکلات شبکه اینترنت رفع شود، لذا تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.

 

وزیر ارتباطات قول بهبود سرعت ارتباطات را داد


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر عیسی زارع‌پور پیرامون وضعیت رشد ترافیک دیتا در ماه‌های اخیر و تاثیر آن بر مشکلات دسترسی کاربران به شبکه‌ی اینترنت، توضیح داد: رصد آمار‌ها و شاخص‌های جهانی و همچنین مانیتورینگ ظرفیت‌های داخلی نشان می‌دهد که اتفاق ویژه‌ای در شبکه نسبت به گذشته نیفتاده است و ما همواره به دنبال افزایش کیفیت شبکه بوده و هستیم و از شهریورماه همزمان با اغاز بکار دولت سیزدهم بسته به نیاز مردم زیرساخت‌های ارتباطی کشور را تقویت کرده‌ایم.



ارتقاء ۷۰ درصدی ظرفیت شبکه‌ی زیرساخت کشور در دولت سیزدهم



وی افزود: این زیرساخت‌ها در بخش‌های حاکمیت یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر متولیان مشتمل بر شرکت مخابرات ایران و اپراتور‌های همراه و ثابت قابل تفکیک است تا لایه‌های دسترسی را تامین کنند که ما در اینجا نقش رگولاتوری را ایفا می‌کنیم. در این حوزه هر آنچه که در اختیار ما بوده، هم در ارتقاء کیفیت شبکه‌ی زیرساخت و هم نسبت به افزایش ظرفیت شبکه‌ی زیرساخت کشور اقدام کرده‌ایم و ۷۰ درصد به این ظرفیت اضافه شده است. در این مدت بر کیفیت شبکه هم تمرکز داشتیم و کیفیت شبکه تا حدی بالا رفته است که هم اکنون ظرفیت‌های جدیدی برای ترانزیت از ایران به سایر کشور‌ها فراهم شده و نزدیک به ۴۰ درصد به ظرفیت ترانزیتی کشور افزوده شده است.

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پهنای باند بین الملل کشور در دولت سیزدهم

زارع‌پور در ادامه‌ی پاسخ به سوال سیتنا افزود: پیرامون ظرفیت پهنای باند بین الملل هم از ابتدای دولت سیزدهم نزدیک به ۲۰ درصد به ظرفیت پهنای باند بین الملل کشور افزوده شده است و به هر میزان که نیاز باشد در تعامل با شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی که سیاست‌گذار این حوزه هستند نیاز‌های مردم را تامین کنیم. آنچه در روز‌های اخیر باعث اختلال در شبکه شده بود، بنده دلایل بلند مدت مشکل را طرح کردم. درخواست وزیر ارتباطات از سازمان برنامه و بودجه برای اختصاص اعتبار توسعه‌ای به شرکت مخابرات

وی افزود: شبکه‌ی ارتباطات ثابت که مادر همه‌ی شبکه‌ها در داخل کشور است و اپراتور‌های همراه و FCP‌ها (اپراتور‌های ثابت) وابسته به آن هستند، طی ۱۰ سال گذشته توسعه‌ی لازم را نداشته است و تقاضا در این مدت برای ترافیک افزایش یافته و در این مدت مطابق با نیاز امروز زیرساخت‌ها توسعه پیدا نکرده است، لذا ما در تلاشیم تا این زیرساخت‌ها را به شدت توسعه بدهیم. در جلسه قبلی هیات دولت هم بنده از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستم که اعتباری را در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار دهند تا برای توسعه‌ی شبکه از آن استفاده و نسبت به نوسازی زیرساخت‌های ارتباطی اقدام شود.

وزیر ارتباطات به سیتنا توضیح داد: هر آنچه در حوزه‌ی پهنای باند هم نیاز باشد، شرایط لازم را فراهم می‌کنیم. آنچه طی روز‌های اخیر باعث نگرانی مردم نسبت به مشکلات شبکه شده بود، بخشی مربوط به این دلایل بلند مدت بود که تشریح شد و بخشی نیز مشکلات شبکه‌ی مخابرات در چند استان بود که مسدود شده بود و در برخی ساعات بالای ۹۶ درصد سایت‌هایشان مسدود می‌شد و در واقع شبکه پر ازدحام بود.

بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات افزوده شد

زارع پور در پایان گفت: اقدامی که طی روز‌های اخیر انجام دادیم، بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه‌ی مخابرات اضافه و کمک کردیم تا مشکل رفع شود و تصور دارم که طی یکی دو روز آینده مردم نتایج را ملاحظه خواهند کرد و در واقع افزایش کیفیت ارتباطات صورت خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید:
فارس: بدون طرح صیانت هم می‌توان شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کرد/ دولت و نظام نباید در برابر فضای مجازی بی‌غیرت باشند
واکنش آیت‌الله جوادی آملی به طرح صیانت: اگر آدم‌های درستی باشیم از فضای مجازی ترسی نداریم
رئبسی: دولت اینترنت با کیفیت و پرسرعت در اختیار مردم قرار دهد/ سرمایه‌های ایرانیان خارج را جذب و اصل و سودش را تضمین کنید

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر