کد خبر: ۴۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

تاکید عارف بر ضرورت استفاده از تجارت نمایندگان ادوار

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت استفاده از تجارب نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.
تاکید عارف بر ضرورت استفاده از تجارت نمایندگان ادوار

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم این فراکسیون را یکی از منسجم‌ترین فراکسیون‌های ادوار مجلس دانست و تاکید کرد: تجارب ارزشمند نمایندگان دوره‌های مختلف مجلس می‌تواند در حوزه‌های مشورتی به نهاد‌های حاکمیتی در جهت نیل به اهداف کلان خود مفید و مؤثر باشد.

وی بر ضرورت همگرایی مجلس و دولت در پیشبرد اهداف متعالی نظام تاکید کرد و گفت: رئیس جمهور محترم بر اساس شناخت دقیق از وضعیت کشور به درستی بر مؤلفه‌های وفاق و همدلی در کشور تاکید دارند و به نظر می‌رسد با گفت‌وگوی ملی که ایده آن از مجلس دهم شکل گرفته بود می‌توان در راستای وفاق و همدلی حرکت کرد.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور همچنین با استقبال از ایده‌های مطرح شده در این جلسه بر ضرورت برگزاری منظم جلسات با نمایندگان ادوار مجلس در جهت استفاده از تجارت آن‌ها تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس دهم شورای اسلامی ضمن تبریک انتصاب دکتر محمدرضا عارف به سمت معاون اولی دولت چهاردهم نظرات و پیشنهادات خود را برای موفقیت دولت در جهت نیل به اهداف خود بیان کردند.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر