کد خبر: ۴۷۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
دکتر علی اکبر حسنی در گفتگو با مخاطب ۲۴

عارف فردی مورد اعتماد شدید رهبر انقلاب و سید محمّد خاتمی

آقای پزشکیان شدیداً نیازمند یک پشتوانه‌ی عقلانی قوی در دولت است و دکتر عارف به خوبی می‌تواند این نقش را ایفاء کند هم با سواد است، هم با تجربه و هم با سیاست و مهم‌تر از همه فردی است با سلامت.
عارف فردی مورد اعتماد شدید رهبر انقلاب و سید محمّد خاتمی

مخاطب۲۴- دکتر علی اکبر حسنی کارشناس ارشد حوزه نفت و انرژی در گفتگو با مخاطب ۲۴ در خصوص انتصاب آقای دکتر محمد رضا عارف به سمت معاون اول رئیس جمهور-  شرایط فعلی کشور، شرایط فوق‌العاده دشواری است و آقای پزشکیان شدیداً نیازمند یک پشتوانه‌ی عقلانی قوی در دولت است.
دکتر عارف به خوبی می‌تواند این نقش را ایفاء کند هم با سواد است، هم با تجربه و هم با سیاست و مهم‌تر از همه فردی است با سلامت.
امیدوار بودم که آقای دکتر پزشکیان، دکتر عارف را به عنوان معاون اول انتخاب کنند.
از افراد جوان می‌توان در وزارتخانه‌ها استفاده کرد، ولی معاون اول باید فرد وزینی باشد از هر لحاظ، فردی در قواره‌ی خود رئیس جمهور.
دکتر عارف مورد اعتماد شدید رهبر انقلاب و همچنین آقای سید محمّد خاتمی هستند.
افراد دیگری مثل اقای دکتر طیب‌نیا هم برای این پست خوب بود، ولی دکتر عارف عالی است.
من به آینده‌ی این دولت، خیلی امیدوارم، به اذن‌الله.

 

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است
وزیر خارجه ایران گفت: از همه کشور‌هایی که تجاوز آشکار رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران را محکوم کردند و با دولت و ملت ایران ابزار همدردی کردند، تشکر می‌کنم.
ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هر دو طرف، یعنی رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات ایرانی، گفته است که از ایده توافق هسته‌ای‌ای حمایت می‌کند که بر اساس آن، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را نداشته باشد. این را منابع آگاه از این گفت‌و‌گو‌ها به Axios گفته‌اند.
فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم! تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم!
قوه قضاییه مصمم است که پرونده متهمان و وطن فروشان که برای دشمن فعالیت کردند را رسیدگی کند و هیچ اغماضی ندارد و اجازه نمی‌دهد این پرونده‌ها مشمول اطاله دادرسی شود. شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.
تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد! تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد!
سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: مذاکرات اولیه با روزبه چشمی صورت گرفته و به تمرینات تیم نیز اضافه شدند. به احتمال زیاد تا آخر وقت امروز تا آخر وقت تمدید قراردادش نهایی می‌شود.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟ اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
بازار مسکن متعادل شد! بازار مسکن متعادل شد!
بازار مسکن رمقی ندارد، اما در بازار اجاره شرایط نسبتا مساعد است. به‌ویژه با سرعت گرفتن خروج اتباع افغانستانی غیر مجاز از کشور، اجاره ساختمان‌های کلنگی در مناطق میزبان این اتباع با تخفیف قابل‌توجه روبه‌رو شده است.
برگزیده
مکانیسم ماشه کاغذ پاره است مکانیسم ماشه کاغذ پاره است
حسین شریعتمداری: تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه که متاسفانه با نابلدی تیم مذاکره‌کننده دولت آقای روحانی در بند ۳۷ برجام جای گرفته بود. در عمل، فاقد اعتبار و یک تهدید توخالی است. چرا که برجام بعد از خروج آمریکا از اعتبار افتاده است و دیگر وجود خارجی ندارد.
مکانیسم ماشه کاغذ پاره است مکانیسم ماشه کاغذ پاره است
حسین شریعتمداری: تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه که متاسفانه با نابلدی تیم مذاکره‌کننده دولت آقای روحانی در بند ۳۷ برجام جای گرفته بود. در عمل، فاقد اعتبار و یک تهدید توخالی است. چرا که برجام بعد از خروج آمریکا از اعتبار افتاده است و دیگر وجود خارجی ندارد.
ایران و اسراییل برای جنگی تازه نفس آماده می‌شوند؟ ایران و اسراییل برای جنگی تازه نفس آماده می‌شوند؟
تنش‌ها بین ایران و اسرائیل پس از جنگ ۱۲ روزه که از امروز مستقیم‌ترین و مخرب‌ترین رویارویی بوده، همچنان بالاست.
صفحه خبر بالای تصاویر