کد خبر: ۴۷۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱

اتباع خارجی دارای مجوز می‌توانند از پوشش بیمه اختیاری استفاده کنند

اتباع خارجی دارای مجوز اشتغال مشمول قانون تامین اجتماعی هستند و علاوه بر بیمه اجباری می‌توانند از پوشش بیمه اختیاری تامین اجتماعی نیز استفاده کنند.
اتباع خارجی دارای مجوز می‌توانند از پوشش بیمه اختیاری استفاده کنند

مخاطب۲۴- سعید حسینی مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ اظهار داشت: بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ نفر از اتباع خارجی تحت پوشش شعب تامین اجتماعی در غرب تهران هستند و از خدمات سازمان تامین اجتماعی برخوردارند. ۱۸۶ نفر از اتباع خارجی نیز از مستمری سازمان تامین اجتماعی استفاده می‌کنند که ۹۶ نفر از آن‌ها بازنشسته هستند و مابقی از مستمری بازماندگان یا ازکارافتادگی برخوردارند. اتباع ۱۸ کشور خارجی تحت پوشش اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ هستند که افغانستان، عراق، هند، پاکستان و ترکیه بیشترین تعداد در بین اتباع خارجی بیمه‌شده را دارند.

حسینی بیان کرد: اتباع خارجی که در کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی مشغول به کارند باید همچون کارگران ایرانی از مزایای تامین اجتماعی برخوردار باشند و کارفرمایان مکلف به اعلام اسامی و پرداخت حق بیمه آن‌ها هستند. چنانچه به هر دلیل رابطه بیمه‌پردازی آن‌ها قطع شده باشد و دارای حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان باشند، می‌توانند نسبت به ادامه بیمه به صورت اختیاری اقدام نمایند.

وی با بیان اینکه در قانون تامین اجتماعی پوشش بیمه اتباع خارجی پیش‌بینی شده است، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی برای تحت پوشش قرار دادن اتباع خارجی دارای مجوز استفاده شود. درحال حاضر تعداد بسیار زیادی از اتباع خارجی در کشور مشغول به کار هستند که با توجه به ظرفیت قانونی باید برای پوشش بیمه‌ای آنان اقدام شود تا این افراد از حقوق قانونی خود بهره‌مند شوند و از اشغال فرصت‌های شغلی بدون پرداخت حق‌بیمه نیز جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بیمه اختیاری را نیز از مزایای این سازمان برشمرد و گفت: اتباع خارجی همچون هموطنان عزیز امکان استفاده از بیمه اختیاری را دارند. دارا بودن حداقل ۳۰ روز سابقه بیمه‌پردازی و حداکثر سن ۵۰ سال برای بیمه اختیاری لحاظ شده است. چنانچه سن متقاضی در زمان مراجعه بیش از سن یادشده باشد، پذیرش درخواست وی منوط به دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مدت مازاد سنی مقرر خواهد بود. متقاضیانی که دارای حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه هستند، از اعمال شرایط سنی مقرر معاف خواهند بود.

حسینی تاکید کرد: موضوع قابل‌توجه برای استفاده اتباع خارجی از بیمه تامین اجتماعی داشتن مجوز اشتغال و اقامت است که مراجع ذیصلاح برای صدور مجوز اقامت متقاضیان موصوف، اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری محل اقامت و برای صدور مجوز اشتغال، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان محل اشتغال می‌باشد. اتباع خارجی باید برای استفاده از خدمات سازمان تامین اجتماعی مجوز‌های قانونی مورد نیاز را از مراجع ذیربط دریافت کنند.

حسینی درباره دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه در بیمه اختیاری گفت: متقاضیانی که دارای ۵ سال یا کمتر از ۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند، می‌توانند دستمزد مبناء را بین یک ممیز دو دهم حداقل و حداکثر دستمزد قانونی زمان تقاضا، به اختیار انتخاب نمایند و متقاضیانی که دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی بیش از ۵ سال باشند، می‌توانند دستمزد مبناء را بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد میانگین دستمزد آخرین ۳۶۰ روز قبل از ثبت تقاضا مشروط بر اینکه از ۱/۲ حداقل دستمزد شورای عالی کار کمتر نباشد، انتخاب نمایند. در ابتدای هر سال به میزان درصدی که طبق مقررات مصوب شورای عالی کار به سطوح دستمزد شاغلان اضافه می‌گردد، مبنای پرداخت حق بیمه بیمه‌شدگان افزایش می‌یابد و در هر حال مبنای پرداخت حق بیمه از ۲/۱ حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار کمتر و از حداکثر دستمزد مصوب بیشتر نخواهد بود. حداقل مبلغ پرداختی برای استفاده از بیمه اختیاری براساس یک ممیز دو دهم حداقل دستمزد سال ۱۴۰۳ مبلغ دو میلیون و ۳۲۱ هزار تومان است.

وی گفت: نرخ پرداخت حق بیمه در بیمه اختیاری ۲۷% است. بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی از جمله حمایت‌های بلندمدت ادامه بیمه به طور اختیاری می‌باشد. همچنین پرداخت هزینه کفن و دفن، وسایل کمک پزشکی (پروتز و اروتز) و کمک هزینه سفر بیمار و همراه به بیمه‌شدگان موصوف امکانپذیر خواهد بود، اما با توجه به تعاریف مندرج در قانون تامین اجتماعی پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری، بارداری و کمک هزینه ازدواج در این نوع بیمه موضوعیت نخواهد داشت.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ درباره معاینات پزشکی مورد نیاز برای استفاده از بیمه اختیاری گفت: متقاضیانی که ظرف ۱۰ سال پیش از تاریخ درخواست یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته و همچنین ظرف یک سال قبل از تاریخ درخواست دارای ۹۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه (با نرخ کامل) باشند، از معاینات اولیه معاف خواهند بود.

برچسب ها: اتباع خارجی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آخرین وضعیت پرونده قضایی ورزشکار و توله شیر چی شد؟ آخرین وضعیت پرونده قضایی ورزشکار و توله شیر چی شد؟
پرونده قضایی امیر علی‌اکبری به دلیل نگهداری از یک توله شیر، به دلایلی شعبه دیگری ارجاع شده است و این روند می‌تواند باعث طولانی شدن فرآیند رسیدگی قضایی شود، با این حال یگان حفاظت محیط زیست اعلام کرده که با جدیت پیگیر این پرونده است.
ستاد امر به معروف از فیلیمو شکایت کرد ستاد امر به معروف از فیلیمو شکایت کرد
ستاد امر به معروف از مدیران ساترا و عوامل پلتفرم فیلیمو شکایت کرده است.
سردی مداوم پا نشانه چیست؟ سردی مداوم پا نشانه چیست؟
گاهی اوقات سردی پاها به این معنی است که شما به جوراب‌های گرم‌تر نیاز دارید. اما اگر پاهای شما همیشه سرد است، بدون توجه به آب و هوا، ممکن است یک مشکل جدی‌تر وجود داشته باشد.
۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ ۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدل مذاکره ترامپ را براساس مطالب مندرج در کتاب‌های خود او دانسته است.
اظهارات عجیب مالک کوروش کمپانی اظهارات عجیب مالک کوروش کمپانی
مالک کوروش کمپانی در اظهارات جدید خود بدهی به مردم را به ریال حساب می‌کند و ارزش اموال خود را به دلار تخمین می‌زند! او مدعی شد بنز جی کلاس که با پول مردم تهیه شده، ۱۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد.
دروازه‌بان پرسپولیس شاخ اینستاگرام شد دروازه‌بان پرسپولیس شاخ اینستاگرام شد
دروازه‌بان و مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی رو به تولید محتوا در اینستاگرام آورده است.
چرا تبریز مهاجر افغانی و گدا ندارد؟ چرا تبریز مهاجر افغانی و گدا ندارد؟
مهدی چمران در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا در تبریز اثر چندانی از مهاجران افغان و گدایان نیست، اما در تهران این رویه انجام نشده، ضمن تایید این موضوع، پاسخ جالبی داد
برگزیده
سردی مداوم پا نشانه چیست؟ سردی مداوم پا نشانه چیست؟
گاهی اوقات سردی پاها به این معنی است که شما به جوراب‌های گرم‌تر نیاز دارید. اما اگر پاهای شما همیشه سرد است، بدون توجه به آب و هوا، ممکن است یک مشکل جدی‌تر وجود داشته باشد.
چرا تبریز مهاجر افغانی و گدا ندارد؟ چرا تبریز مهاجر افغانی و گدا ندارد؟
مهدی چمران در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا در تبریز اثر چندانی از مهاجران افغان و گدایان نیست، اما در تهران این رویه انجام نشده، ضمن تایید این موضوع، پاسخ جالبی داد
برق در تهران قطع شد برق در تهران قطع شد
شرکت توانیر از مردم خواست، با پیوستن به پویس ۲ درجه کمتر، به رسیدن نعمت گاز و برق به کل کشور، کمک کنند
صفحه خبر بالای تصاویر