کد خبر: ۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴

توافق تردد جام جهانی/کیش-دوحه

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از توسعه همکاری‌های دوجانبه ایران و قطر در صنعت حمل و نقل هوایی با افزایش پروازهای مسافری و باری به ویژه در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خبر داد
توافق تردد جام جهانی/کیش-دوحه

به گزارش سرویس استان ها/ هرمزگان مخاطب ۲۴ به نقل از مهر، به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، کاپیتان محمد محمدی بخش در مورد مذاکرات انجام یافته در قطر در خصوص گسترش همکاری‌های دو کشور در صنعت هوایی گفت: پیرو مذاکرات ریاست محترم جمهور با امیر قطر و همچنین وزیر محترم راه و شهرسازی با وزیر حمل و نقل این کشور، جلساتی با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و قطرایرویز داشتیم. در این جلسات بر توسعه همکاری‌های دوجانبه و افزایش پرواز‌های مسافری و باری بین دو کشور تاکید گردید. در حوزه بار، در فاز نخست برای برقراری ۳۶ پرواز باری هفتگی به صورت دوطرفه و بدون محدودیت توافق شد.

 

توافق تردد جام جهانی/کیش-دوحه


معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توافق صورت گرفته در خصوص افزایش پرواز‌ها و استفاده از امکانات صنعت هوایی و گردشگری ایران برای کمک به قطر در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ در این کشور افزود: در مورد افزایش پرواز‌ها به خصوص در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قرار شد در آینده نزدیک تیمی متشکل از سازمان هواپیمایی کشوری و نهاد‌های ذیربط، چون گذرنامه و مرز هوایی، منطقه آزاد و میراث فرهنگی و گردشگری با مقامات هم پایه از کشور قطر جلساتی را در جزیره کیش برگزار کنیم تا بتوانیم از ظرفیت کیش به عنوان کمک کننده به برگزاری جام جهانی قطر برای مرز هوایی، تردد و اسکان استفاده کنیم.

کاپیتان محمدی بخش در مورد استفاده از فرودگاه‌های کشور بخصوص جزیره کیش در زمان برگزاری جام جهانی قطر تصریح کرد: در جلسه‌ای که ریاست محترم جمهور با امیر قطر داشتند، امیر قطر در بهره برداری از فرودگاه‌های ایران از جمله کیش برای جام جهانی تاکید داشته و دستور اقدام صادر کرد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از تلاش دست‌اندرکاران برای اجرایی نمودن توافقات جهت تسهیل تردد هموطنان عزیز برای دیدار بازی‌های جام جهانی تیم فوتبال کشورمان خبر داد.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عفو زندانیان سیاسی، استمرار اعتماد اجتماعی و همبستگی ملی+ فیلم عفو زندانیان سیاسی، استمرار اعتماد اجتماعی و همبستگی ملی+ فیلم
سید محمدرضا خاتمی در آستانه دهمین سالگرد بازداشت سید مصطفی تاجزاده فیلمی از خود منتشر کرد و گفت: «بیش از سی سال است که با مصطفی آشنا هستم. شهادت می‌دهم او خیر خواه کشور و مردم بوده است.» چندی پیش حسین کمالی، رئیس خانه احزاب ایران در نامه‌ای به رئیس جمهور خواهان پیگیری و تلاش وی و رئیس قوه قضائیه برای آزادی زندانیان سیاسی شد. همچنین مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم خواستار آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر میرحسین موسوی شدند. جنگ ۱۲ روزه جامعه ایران را وارد فضای همبستگی کرد، شرایطی که می‌توان با عفو و آزادی زندانیان سیاسی به ادامه داشتنش امیدوار بود.
استفاده از استارلینک جرم است استفاده از استارلینک جرم است
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه گفت: اگر گزارشی درخصوص استفاده از استارلینک به دستگاه قضایی برسد حتما به وظیفه نظارتی خود عمل خواهد کرد.
مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند
رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ منتشر شد که عثمان دمبله در صدر قرار دارد. پس از او لامین یامال وینگر بارسلونا قرار دارد. رتبه سوم این رده‌بندی به ویتینیا هافبک خلاق پاری‌سن‌ژرمن اختصاص یافته است.
ثبت‌نام طرح ملی نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده از ۲۴ تیر ثبت‌نام طرح ملی نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده از ۲۴ تیر
ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل از آغاز ثبت‌نام طرح ملی نوسازی و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده از تاریخ ۲۴ تیر ۱۴۰۴ خبر داد.
تصمیم سخت فیلیمو تصمیم سخت فیلیمو
پلت‌فرم نمایش خانگی فیلیمو در ماه‌های اخیر حاشیه‌های بزرگی را از سر گذرانده است. چندی پیش این پلت‌فرم به دلیل انتشار بدون مجوز سریال «تاسیان» ساخته تینا پاکروان تا توقیف پیش رفت و بعد از مدتی دوباره فعالیت‌هایش را شروع کرد.
خشم حمید استیلی از پرسپولیس خشم حمید استیلی از پرسپولیس
حمید استیلی، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، با انتشار بیانیه‌ای از سمت خود در این باشگاه استعفا داد.
سرنوشت پرونده دره خرم‌آباد سرنوشت پرونده دره خرم‌آباد
پرونده «غار‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» که پیش‌تر به دلیل فقدان اسناد کافی و مسائل مدیریتی از سوی ایکوموس رد شده بود، با اصلاح و حذف بخش‌هایی از آن رأی مثبت یونسکو را گرفت.
چند رسانه ای
صفحه خبر بالای تصاویر