کد خبر: ۴۶۷۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷

فروش ارز اربعین در بیش از ۱۸۰ شعبه منتخب بانک سپه + لیست شعب

شعب منتخب بانک سپه در سراسر کشور از یکشنبه ۷ مردادماه به زائران اربعین حسینی ارز ارائه می‌دهد.
فروش ارز اربعین در بیش از ۱۸۰ شعبه منتخب بانک سپه + لیست شعب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه:۱۸۹ شعبه منتخب بانک سپه در سراسر کشور به منظور تسهیلِ شرایط عزیمت هموطنان به کربلای معلی در ایام اربعین حسینی، طبق بخشنامه بانک مرکزی، اقدام به فروش ارز حداکثر به مبلغ ۲۰۰ هزار دینار عراق به هر زائر می‌کند.
متقاضیان واجد شرایط (افراد بالای ۵ سال) می‌توانند از تاریخ ۷ مرداد تا ۳ شهریور ماه سال جاری برای خرید ارز اربعین با همراه داشتن اصل کارت ملی و گذرنامه (یا برگه تردد اربعین) معتبر زائر، به شعب منتخب بانک سپه در سراسر کشور مراجعه کنند.

هموطنان گرامی می توانند لیست شعب منتخب بانک سپه را از اینجا مشاهده کنند. 

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
برگزیده
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریب‌های به‌جامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرام‌ها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر