کد خبر: ۱۰۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
در قالب طرح «کاراسان» انجام می‌شود؛

پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیارد ریالی به دارندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک سپه

استفاده‌کنندگان از پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداختی اینترنتی (IPG) بانک سپه می‌توانند تسهیلات ۱۰۰ میلیون تا ۵۰ میلیارد ریالی تسهیلات در قالب طرح «کاراسان» دریافت کنند.
پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیارد ریالی به دارندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک سپه

پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیارد ریالی به دارندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک سپه

مخاطب ۲۴- استفاده‌کنندگان از پایانه‌های فروشگاهی (POS) و درگاه‌های پرداختی اینترنتی (IPG) بانک سپه می‌توانند تسهیلات ۱۰۰ میلیون تا ۵۰ میلیارد ریالی تسهیلات در قالب طرح «کاراسان» از این بانک دریافت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه؛ در این طرح تمام مشتریان دارای حساب‌جاری و سپرده کوتاه‌مدت عادی متصل به درگاه‌های مزبور متناسب با میانگین مانده‌حساب خود می‌توانند از حق‌تقدم اخذ تسهیلات مرابحه طبق ضوابط و سیاست‌های اعتباری بانک سپه برخوردار شوند. مشتریانی که قصد بهره‌مندی از مزایای طرح «کاراسان» را دارند، حداقل دو و حداکثر شش ماه فرصت دارند با میانگین‌سازی مانده‌حساب خود، میزان تسهیلات پرداختی را تعیین کنند.

شایان‌ذکر است، مدت بازپرداخت تسهیلات در قالب طرح کاراسان طبق خواست مشتری برای حالت اقساطی از ۱۲ الی ۳۶ ماه و برای حالت نسیه دفعی (رأسی) شش ماه با لحاظ شرایط میانگین‌سازی، نوع حساب و نرخ مطلوب مشتری خواهد بود.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۷۳ مربوط به تیرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد و هم‌اکنون قابل برداشت است.
فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد
سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فعالیت کلیه فرودگاه‌های کشور به روال قبل بازگشته و فضای آسمان کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی نیز ۲۴ساعته شده است.
سازمان هواپیمایی: فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است سازمان هواپیمایی: فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: فروش اجباری بلیت دوطرفه ممنوع است و تمامی قرارداد‌های چارتری در ایام پرواز‌های اربعین تعلیق شده و چارترکنندگان اجازه فروش ندارند.
وزیر علوم: نتایج کنکور نیمه اول مهرماه اعلام شود وزیر علوم: نتایج کنکور نیمه اول مهرماه اعلام شود
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تاخیر در اعلام نتایج، اظهار کرد: نتایج نهایی این آزمون در نیمه اول مهر اعلام شود تا سال تحصیلی با کمترین تاخیر آغاز شود.
حقایقی عجیب و و ناگفته از مادر رهبر کرده شمالی حقایقی عجیب و و ناگفته از مادر رهبر کرده شمالی
به تازگی کتابی منتشر شده که حقایقی ناگفته از زندگی مادر رهبر کره شمالی را آشکار می‌کند.
لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد لحظه ثبت جهانی دره خرم آباد
تصاویری از اشک شوق کارشناسان، تیم باستان‌شناسان و کاوشگران میراث فرهنگی ایران منتشر شده که واکنش احساساتی آنها را هنگام اعلام تصویب و ثبت «محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» در چهل و هفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی سازمان یونسکو را نشان می‌دهد.
اینترنت آزاد برای همه ایرانیان است اینترنت آزاد برای همه ایرانیان است
رئیس جمهوری نه تنها با هرگونه محدودسازی یا «فیلترشکن بازی» درباره اینترنت مخالفت کرد، بلکه صراحتاً اعلام کرد که «دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص.» این واکنش رئیس جمهوری، ساعتی پس از آن صورت گرفت که برخی شائبه‌ها یا گمانه‌زنی‌های غیردقیق درباره محدودیت دسترسی به اینترنت یا آنچه طبقاتی شدن اینترنت خوانده می‌شد، بالا گرفت. مبنای این گمانه‌زنی‌ها هم، انتشار یک شائبه یا خبر بود. روز گذشته با انتشار خبر «تصویب آیین‌نامه اجرایی کمیته تسهیل فعالیت کسب‌وکار‌های اقتصاد رقومی (دیجیتال)» در شورای عالی فضای مجازی، برخی‌ها ادعا کردند که این مصوبه به معنای موافقت دولت با اینترنت طبقاتی است.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
پیش بینی در باره آینده طلا! پیش بینی در باره آینده طلا!
اگرچه برخی تحلیل‌گران احتمال کاهش قیمت در آینده را مطرح کرده‌اند، اما تقاضای پایدار بانک‌های مرکزی و نگرانی‌ها درباره دلار آمریکا همچنان می‌تواند از طلا حمایت کند.
ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟ ایرانی‌ها از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی سر باز زدند؟
رئیس اتحادیه مشاوران املاک با رد ادعا‌ها درباره این‌که برخی مالکان ایرانی از بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع افغانستانی خودداری می‌کنند گفت: به هیچ عنوان چنین موضوعی در سطح کلان صحت ندارد. این‌که پرداخت نشدن ودیعه عزیزان افغان توسط معدود مالکان را به یک جمع کل از صاحب‌خانه‌ها نسبت دهیم دور از انصاف است. البته این موضوع مالک ومستاجری است و باید از طریق مراجع ذی‌ربط برای مالکان اطلاع‌رسانی شود که با توجه به شرایط موجود موظف به پرداخت ودیعه مسکن اتباع هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر