کد خبر: ۴۶۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱

صورت‌های مالی بیمه پارسیان به تصویب سهامداران رسید

جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه پارسیان در روز یکشنبه مورخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور نزدیک به ۸۸ درصد سهامداران در سالن مجموعه فرهنگی پیام برگزار شد.
صورت‌های مالی بیمه پارسیان به تصویب سهامداران رسید

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه پارسیان :مجمع عمومی عادی سالانه شرکت به منظور بررسی و تصویب صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور حدود ۸۸ درصد سهامداران، نمایندگان بیمه مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس قانونی شرکت به صورت حضوری و برخط برگزار شد.

بر اساس این گزارش در ابتدای جلسه، مدرسی نیا عضو هیات مدیره و سرپرست شرکت، به تشریح گزارش فعالیت‌های شرکت در سال ۱۴۰۲، اقدامات هیات مدیره، سرمایه گذاری‌ها و وضعیت مالی شرکت پرداخت.

در ادامه، گزارش حسابرس قانونی شرکت به استماع سهامداران رسید و سوالات سهامداران که به صورت حضوری و آنلاین مطرح شده بود پاسخ داده شد. در پایان صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ به تصویب سهامداران رسید. همچنین موسسه تدوین و همکاران و هوشیار ممیز به عنوان حسابرس اصلی و علی البدل و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی شرکت مورد تایید سهامداران قرار گرفت.

برچسب ها: بیمه پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی
در پی تجاوز و حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران، اکران فیلم‌های کمدی در سینما‌ها متوقف شد و فعالیت کلی سینما‌ها نیز بررسی می‌شود.
عارف: دولت پشتوانه هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود عارف: دولت پشتوانه هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه متجاوز باید تنبیه شود، گفت: تصمیم‌گیری درباره شیوه و زمان این تنبیه به عهده مقامات امنیتی، نظامی و دست‌اندرکاران این امر است و دولت نیز پشتوانه جوانان و رزمندگان عزیز خود برای هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود.
توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد
تمدید توقف پرواز‌های فرودگاه مهرآباد تا بامداد شنبه
موقتاً اینترنت محدود می‌شود موقتاً اینترنت محدود می‌شود
بنا به اطلاعیه مرکز روابط‌عمومی وزارت ارتباطات با عنایت به شرایط ویژه کشور و با تدابیر مراجع ذی‌صلاح، موقتا محدودیت‌هایی بر اینترنت کشور اعمال شده است.
استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده
استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده
پیام پزشکیان در پی حمله اسرائیل به ایران صادر شد پیام پزشکیان در پی حمله اسرائیل به ایران صادر شد
پاسخ مشروع و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد/ ضرورت پرهیز مردم از توجه به شایعات در جنگ روانی دشمن و همراهی و اعتماد به مسئولان
فرشته باقری خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس و فرزند شهید باقری هم شهید شد! فرشته باقری خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس و فرزند شهید باقری هم شهید شد!
«فرشته باقری» فرزند سردار سپهبد شهید «محمد باقری» که به‌عنوان خبرنگار در خبرگزاری دفاع مقدس، در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت می‌کرد، همراه با پدرش به شهادت رسید.
برگزیده
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان اعلام کرد: هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است و خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
گردانندگی مافیا به یک شغل درآمدزا گردانندگی مافیا به یک شغل درآمدزا
بازی مافیا از یک دورهمی دوستانه به یک رویداد تجاری تبدیل شده است که در قالب آن حتی مسابقات و لیگ‌های استانی و کشوری نیز برگزار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر