کد خبر: ۴۶۶۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶

مبلغ جریمه پوشش و یا مخدوش کردن پلاک چقدر؟

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در بحث پوشش پلاک در ۳ ماهه اول امسال در شهر تهران ۵۹ هزار موتورسیکلت اعمال قانون شدند، گفت: مبلغ جریمه جدید تخلف پوشش پلاک ۷۰۰ هزار تومان است.
مبلغ جریمه پوشش و یا مخدوش کردن پلاک چقدر؟

مخاطب۲۴- سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام تردد روزانه ۴ میلیون و سیصد هزار موتورسیکلت در شهر تهران به موضوع پلاک وسایل نقلیه اشاره و اظهار داشت: پلاک هر وسیله نقلیه، شناسنامه آن خودرو محسوب می‌شود و قطعا می‌بایست این پلاک بر روی وسیله نقلیه نصب و خوانا باشد که اگر اتفاقی افتاد و حادثه‌ای روی داد، اعداد این پلاک قابل دیدن و برداشت باشد. سرهنگ موسوی پور افزود: موتورسیکلت‌ها به جهت قدرت مانور بالایی که دارند و تخلفات فراوانی که انجام می‌دهند اقدام به پوشش پلاک می‌نمایند؛ بعضا راکبین موتورسیکلت اقدام به پوشش و مخدوشی پلاک کرده و با پلاک‌های غیر مجاز تردد می‌نمایند که انجام این تخلفات از دید پلیس دور نمی‌ماند. وی ادامه داد: پلیس راهور تهران بزرگ از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ طرحی را با نام طرح ۱۰ در سطح معابر شهر تهران به مرحله اجرا درآورده است که هدف آن ساماندهی تردد موتورسیکلت‌های پایتخت است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: این طرح در هر شرایط و حتی در روز‌های تعطیل، مناسبت‌های خاص و در ایام نوروز نیز به مرحله اجرا درآمده است و تعطیل بردار هم نیست و یکی از موضوعات بسیار مهمی است که پلیس راهور تهران بزرگ برخورد با این تخلف را در دستور کار خود قرار داده است تا این قشر از کاربران ترافیکی نیز ساماندهی شود. سرهنگ موسوی پور بیان داشت: نزدیک به ۴ میلیون و سیصد هزار موتورسیکلت در سطح شهر تهران وجود دارند که فقط روزانه در حال تردد هستند و با قابلیت‌هایی که موتورسیکلت مانند قدرت مانور بالا دارد و خلاف جهت حرکت می‌کنند و در جا دور می‌زنند، بهر حال امکان متوقف کردن آن‌ها یک مقدار برای پلیس سخت است و این تعدادی که با آن‌ها برخورد می‌شود کسانی هستند که در سطح شهر تخلفاتی انجام می‌دهند و ما با بخشی از آن‌ها برخورد می‌کنیم. وی افزود: در دستور کار ما این موضوع وجود دارد که به صورت علمی، فنی و بر خط بتوانیم تخلفات موتورسیکلت سواران را در سطح شهر کنترل کرده و برخورد بر خط انجام دهیم و تا رسیدن به آن نقطه فاصله چندانی نداریم و در حال حاضر تخلفات مربوط به پلاک موتورسیبکلت یکی از موضوعات مهم است که بعضا منجر به انجام جرم‌هایی مانند کیف قاپی و .. می‌شود که نشات گرفته از همین تخلفات پلاک می‌باشد. سرهنگ موسوی پور گفت: در اجرای طرح برخورد با تخلفات پوشش پلاک موتورسواران در شهر تهران در کنار همکاران خود از همکاران انتظامی و در طرح رفع اثر پوشش پلاک نیز از همکاران شهرداری کمک می‌گیریم که در این طرح با ما مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ و در شهر تهران حدود ۲۱۲ هزار موتورسیکلت را فقط در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون کرده ایم که که نسبت به سال قبل ۸۵ درصد افزایش داشته است و در سه ماهه امسال ۵۹ هزار موتورسیکلت نیز در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون و ۵۴ هزار موتورسیکلت نیز در این مدت در همان محل رفع اثر پوشش پلاک شده اند. وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۷۲۰ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت صرفا در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون شده اند و ۳۴ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز به همین دلیل به پارکینگ منتقل شده و همچنین در سه ماهه ابتدای سال جاری نیز ۱۸۳ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت در مجموع در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون شده اند. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: نرخ جریمه‌های وسایط نقلیه افزایش افزایش یافته و قبلا ناخوانا بودن پلاک ۶۰ هزار تومان جریمه داشت که در حال حاضر این جریمه ۴۰۰ هزار تومان می‌باشد و کد جدیدی که اضافه شده است و بر حسب شرایط موجود می‌باشد بحث پوشش پلاک می‌باشد که استفاده از طلق، انداختن زنجیر و ماسک بر روی پلاک و سایر موضوعات نیز جزء آن می‌باشد که در این بخش مبلغ ۷۰۰ هزار تومان برای این کد در نظر گرفته شده است که موتورسیکلت سواران و رانندگانی که اقدام به انجام این تخلف نمایند اعمال قانون می‌شوند. سرهنگ موسوی پور گفت: تغییر در ارقام پلاک نیز جرم محسوب شده و علاوه بر اعمال قانون برای فرد تشکیل پرونده قضایی داده و به دادسرا معرفی می‌شود.
وی درباره نقاط پرتصادف شهر تهران نیز گفت: بیشترین بحث تصادفات فوتی در شهر تهران در بزرگراه آزادگان – اتوبان ساوه – پل آیت الله سعیدی و بزرگراه امام علی (ع) روی می‌دهد که بیشترین تصادفات منجر به فوت را تشکیل می‌دهند که علت بیشتر این حوادث توقف خودرو‌ها بدلیل پیاده و سوار کردن مسافر است.

برچسب ها: موتورسیکلت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر