کد خبر: ۴۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵

هند هم به اتفاقات اوکراین واکنش نشان داد

این دومین درخواست سفارت هند در این زمینه است. پیش از این، دهلی نو از "زبان ملایم تری" استفاده و به شهروندان خود در اوکراین توصیه کرده بود تا به طور موقت از اوکراین خارج شوند.

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، سفارت هند در کی‌یف امروز (یکشنبه) با اشاره به "تنش‌ها و عدم قطعیت" در رابطه با وضعیت کنونی اوکراین، از شهروندانش در این کشور خواست تا موقتا اوکراین را ترک کنند.

 

هند هم به اتفاقات اوکراین واکنش نشان داد

 

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سفارت در بیانیه‌ای متذکر شده است: با توجه به سطح بالای تنش‌ها و عدم قطعیت درخصوص وضعیت اوکراین، به تمام اتباع هندی که اقامت آن‌ها در اوکراین ضروری تلقی نمی‌شود و تمامی دانشجویان هندی در این کشور (اوکراین) توصیه می‌شود تا موقتا اوکراین را ترک کنند. این سفارتخانه همچنین از اتباع هند خواست تا از تمامی پرواز‌های تجاری و خصوصی موجود برای خروج از اوکراین استفاده کنند.


این دومین درخواست سفارت هند در این زمینه است. پیش از این، دهلی نو از "زبان ملایم تری" استفاده و به شهروندان خود در اوکراین توصیه کرده بود تا به طور موقت از اوکراین خارج شوند.

رسانه‌ها و مقامات غربی و همچنین کی‌یف دائما ادعا می‌کنند که روسیه قصد یک "حمله احتمالی" را به اوکراین دارد، اما این در حالی‌ست که روسیه بار‌ها این ادعا‌ها را "بی‌اساس" خوانده و می‌گوید که چنین برنامه‌ای وجود ندارد و بار‌ها اعلام کرده کاخ سفید دچار "جنون" شده است. در اواخر سال ۲۰۲۱، از آنجایی که ناتو از خاک اوکراین برای اهداف نظامی خود استفاده می‌کرد، مسکو از آمریکا و ناتو خواست تا اسنادی را جهت تضمین‌های امنیتی روسیه امضا کنند و از این ائتلاف (ناتو) خواست تا گسترش خود را به سمت شرق متوقف کند. این درخواست‌ها موجب شد تا بار‌ها گفتگو میان سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا انجام شود، اما با این حال هنوز هیچ توافقی اعلام نشده است.

برچسب ها: هند اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر