کد خبر: ۴۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷

قویترین ضد سرطان چیست

یک متخصص طب سنتی گفت: یکی‌از پر مصرف‌ترین مواد غذایی در سراسر دنیا به ویژه در ایران پیاز است که آن‌را بیشتر در غذاها به عنوان چاشنی استفاده می‌کنند، خوردن پیاز فواید باورنکردنی بسیاری دارد که در طب سنتی نیز خوردن آن توصیه شده است.
قویترین ضد سرطان چیست

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، نعمت‌اله مرادی با اشاره به این‌که پیاز ضدسرطان و ضد دیابت است، اظهار کرد: پیاز باعث جریان بهتر خون شده و با کلسترول بالا مقابله می‌کند.

 

قویترین ضد سرطان چیست


وی با اشاره به این‌که پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد، عنوان کرد: نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله گوارش شود. مرادی با اشاره به این‌که پیاز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند آنتوسیانین و کرستین است که خواص ضدسرطانی دارند، بیان کرد: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد عصاره پیاز می‌تواند جلوی تکثیر سلول‌های سرطانی را بگیرد.


این متخصص طب سنتی با اشاره به این‌که در فرهنگ آشپزی ما همیشه پیاز برای طعم‌دار کردن خوراکی‌ها استفاده می‌شود، ادامه داد: بهتر است بدانید که پیاز سفید در مقایسه با پیاز قرمز یا زرد حاوی آنتی اکسیدان‌های کمتری است و بهتر است آن‌را با مواد غذایی دیگری که سرشار از آنتی اکسیدان است مانند سبزی‌های رنگی مصرف کنید.

وی با اشاره به این‌که پیاز خواص ضدکلسترولی دارد، عنوان کرد: این خاصیت پیاز مدیون خواص آنتی اکسیدانی و امگا ۳های موجود در آن است که به کمک امگا ۳های خود به کاهش میزان تری کلیسیرید خون کمک می‌کند.

مرادی با اشاره به این‌که پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد، افزود: نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و لوله گوارش شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به این‌که برای استفاده بیشتر از آنتی اکسیدان‌ها از پیاز قرمز یا زرد استفاده کنید، افزود: می‌توانید از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد‌ها استفاده کرده و زمانی که می‌خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید از روغن زیاد استفاده نکنید.

وی افزود: پیاز خام آنتی اکسیدان‌های بیشتری دارد و پخت و پز میزان آنتی اکسیدان‌های این ماده غذایی را به میزان کم کاهش می‌دهد.

مرادی تأکید کرد: پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند و زمانی خواص این ماده غذایی بیشتر می‌شود که در چهارچوب یک تغذیه سالم و متنوع حاوی میوه و سبزی‌های سرشار از آنتی اکسیدان مصرف شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به فواید پیاز برای رگ‌های خونی، عنوان کرد: این خاصیت پیاز به پای سیر نمی‌رسد، اما باید بدانید که پیاز به گردش خون کمک زیادی می‌کند به‌طوری که مطالعات نشان داده افرادی که روزانه سوپ پیاز می‌خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ‌های خونی‌شان می‌شوند.

وی با بیان این‌که پیاز حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات سولفیدی است، برای همین برای رگ‌ها مفید است، تصریح کرد: همچنین باید بدانید که این ماده غذایی مفید حاوی امگا۳ بوده که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد و پتاسیم موجود در آن، نمک بیش‌از اندازه بدن را دفع می‌کند و برای همین قلب و رگ‌های خونی را در سلامت نگه می‌دارد.

مرادی با اشاره به این‌که پیاز یک ماده غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است، عنوان کرد: به عقیده برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، زیرا حاوی میزان قابل ملاحظه‌ای گلوسید است، اما همین پیاز تری‌گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد، همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمی‌دهد.

برچسب ها: پیاز سرطان بیماری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر