کد خبر: ۴۵۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۸

حمایت از ۱۰۲ طرح خوداشتغالی در استان سیستان و بلوچستان توسط بانک اقتصادنوین

چهارمین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بانک اقتصادنوین و کمیته امداد امام‌خمینی (ره) استان سیستان و بلوچستان در قالب تامین مالی طرح‌های خوداشتغالی در مناطق روستایی امضا و مبادله شد.
حمایت از ۱۰۲ طرح خوداشتغالی در استان سیستان و بلوچستان توسط بانک اقتصادنوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین،بر اساس این تفاهم‌نامه، بانک اقتصادنوین در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود و در جهت توانمندسازی و محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر برخوردار، از طرح‌های خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد امام‌خمینی (ره) استان سیستان‌و‌بلوچستان حمایت می‌کند.

در این تفاهم‌نامه ۱۰۲ طرح خوداشتغالی شامل ۸۷ کارگاه قالی‌بافی خانگی و ۱۵ گلخانه کوچک خانگی با حمایت بانک اقتصادنوین راه‌اندازی می‌شود که از طریق آن‌ها مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی (ره) در این استان می‌توانند با کمک راهبران شغلی این نهاد، صاحب شغل پایدار شوند.

گفتنی است، از سال ۱۴۰۰ تاکنون چهار تفاهم‌نامه میان بانک اقتصادنوین و کمیته امداد امام‌خمینی (ره) منعقد شده که طی آن‌ها ۲۸۴ طرح خوداشتغالی در جهت ایجاد شغل پایدار برای مددجویان این کمیته در حوزه‌های پرورش دام و آبزیان، قالی‌بافی، راه‌اندازی گلخانه و تصفیه آب خانگی به بهره‌برداری رسیده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر