کد خبر: ۴۵۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶

پیام تبریک حزب مردم‌سالاری به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان

پیام تبریک حزب مردم‌سالاری به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران:
پیام تبریک حزب مردم‌سالاری به مناسبت پیروزی دکتر مسعود پزشکیان

مخاطب۲۴_ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بأنفسهم

ملت سرافراز ایران یکبار دیگر حماسه آفریدید

مسعود پزشکیان _ مثل همیشه برنده‌ی اصلی انتخابات شما هستید، شما که با هوشمندی تمام در دو دور چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیام و خواسته‌های خود را به گوش مسئولان نظام رساندید و تجلی اراده خداوند در حمایت از مظلومان شدید.

پیروزی بزرگ انتخاب دکتر مسعود پزشکیان را به یکایک شما ایرانیان سراسر جهان تبریک عرض می‌کنیم.

حزب مردم سالاری با بضاعت اندک تشکیلاتی در کنار شما مردم ایران تمام تلاش خود را برای اهداف و مطالبات شما در سراسر ایران به کار گرفت؛ از راه اندازی ستاد‌های انتخاباتی در تهران و همه استان‌های کشور گرفته تا سفر‌های انتخاباتی دبیرکل حزب به ۱۱ استان و ۳۳ شهرستان؛ از صفحات ویژه روزنامه مردم سالاری گرفته؛ تا مأموریت اعضای شورای مرکزی حزب در ستاد‌های مرکزی و مردمی؛ از به کارگیری تمامی امکانات مادی و معنوی این حزب در سراسر ایران برای رفع تردید‌ها و پیروزی دکتر مسعود پزشکیان تا برگزاری ده‌ها جلسات مختلف برای اقشار مختلف و …

و، اما چند کلام با جناب رئیس جمهور منتخب و عزیز مردم ایران.

فعالیت‌های حزب مردم سالاری علیرغم عدم احراز صلاحیت دبیرکل بدون هیچ گونه سهم خواهی و صرفا در جهت انجام وظایف ملی، شرعی و تشکیلاتی خویش بوده و در حمایت از جنابعالی هرگز کوتاهی نکردیم، لذا یقین داریم شما هم به وعده‌هایی که به مردم داده اید صادقانه وفادار خواهید ماند، حزب مردم سالاری همچنان آماده انجام وظیفه برای ایران و کمک به رفع مشکلات و تحقق مطالبات مردم همراه شما و خدمت گزار مردم است.
باید بپذیریم ما همه مدیون مردم هستیم و امیدواریم با حمایت همه جانبه مردم عزیز و شریف ایران، در سال جاری و سال‌های آینده شاهد ایرانی آبادتر و سربلندتر و رفع بن بست‌های ساختاری و موانع توسعه و پیشرفت ایران عزیز باشیم.
حزب مردم سالاری

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد
علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر