کد خبر: ۱۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶

لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان ۲۴ بهمن منتشر می‌شود

دبیرکل حزب مردم‌سالاری از نهایی شدن لیست انتخاباتی ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب در روز آغاز تبلیغات انتخابات (۲۴ بهمن) خبر داد.
لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان ۲۴ بهمن منتشر می‌شود ، دبیرکل حزب مردم‌سالاری از نهایی شدن لیست انتخاباتی ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب در روز آغاز تبلیغات انتخابات (۲۴ بهمن) خبر داد.
به گزارش تابناک به نقل از فارس، ۱۵ بهمن‌ماه بود که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان طی جلسه‌ای فوق‌العاده راهبرد انتخاباتی خود را رسانه‌ای و اعلام کرد که بنا ندارد در انتخابات دوم اسفندماه لیست انتخاباتی ارائه دهد.

این شورا البته به احزاب اصلاح‌طلب مجوز داده بود که می‌توانند به صورت حزبی از نامزد‌های انتخاباتی خود که تأیید صلاحیت شده‌اند حمایت کنند و پس از آن احزاب اصلاح‌طلب اعلام کردند که قرار است برای ارائه لیست انتخاباتی با هم ائتلاف کنند.

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز شب گذشته طی جلسه‌ای که داشت به احزاب اصلاح‌طلب مجوز داد تا فعالیت انتخاباتی برای ارائه لیست در تهران را از سر بگیرند.

در همین زمینه، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس ضمن تأیید ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب با حضور ۱۲ حزب سیاسی این جریان اظهار داشت: البته حزب کارگزاران گفته که می‌خواهد لیست مستقل بدهد و ما بنا داریم با این حزب وارد مذاکره و گفتگو شویم.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری تأکید کرد: در حال رایزنی برای بستن لیست انتخاباتی هستیم و در لیست ما نمایندگان فعلی مجلس و دبیران کل احزاب، شخصیت‌های اجرایی اصلاح‌طلب، زنان، جوانان و شخصیت‌های تشکیلاتی مطرح اصلاح‌طلب حضور دارند.

کواکبیان گفت که لیست احزاب اصلاح‌طلب همزمان با روز آغاز تبلیغاتی انتخاباتی نهایی و اعلام خواهد شد.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
برگزیده
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر