کد خبر: ۴۵۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸

فردا برای آغاز بررسی بودجه ۱۴۰۱ رئیسی به مجلس نمی‌رود

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس از آغاز جلسات بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ از فردا (یکشنبه) خبر داد.
فردا برای آغاز بررسی بودجه ۱۴۰۱ رئیسی به مجلس نمی‌رود

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از تسنیم، سید نظام الدین موسوی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس از فردا جلسه علنی خواهد داشت، گفت: نمایندگان پس از بازگشت از حوزه‌های انتخابیه خود از فردا (یکشنبه ۱ اسفند) به بررسی جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ می‌پردازند.

 

فردا برای آغاز بررسی بودجه ۱۴۰۱ رئیسی به مجلس نمی‌رود

 


وی ادامه داد: پس از اتمام روند بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آینده در کمیسیون تلفیق، گزارش این کمیسیون در سامانه طرح و لوایح صحن علنی قرار داده شد تا نمایندگان پیشنهادات خود را ثبت کنند که امروز (شنبه ۳۰ بهمن) آخرین فرصت ارائه پیشنهادات است. نماینده تهران در مجلس درباره حضور مسئولان دولتی در مجلس برای دفاع از جزئیات لایحه بودجه، اضافه کرد: به دلیل اینکه رئیس‌جمهور در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه در مجلس حضور پیدا کرد طبق آئین‌نامه مجلس نیاز نیست که در زمان بررسی جزئیات در مجلس حضور داشته باشد و در زمان بررسی لایحه سایر مسئولان دولتی در صحن علنی پارلمان حضور می‌یابند.


سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس درباره زمان اتمام بررسی لایحه بودجه در صحن علنی پارلمان، اظهار کرد: قطعاً تا پایان اسفند کار بررسی لایحه بودجه در مجلس به اتمام می‌رسد و به دولت برای اجرا ابلاغ می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر