کد خبر: ۴۵۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶

شرکت مخابرات ایران، بازیگر اصلی اتصال فیبرنوری در بخش ارتباطات است

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، با اشاره به اینکه تاکنون بر اساس اعلام رسمی وزارت ارتباطات، مجموع ۳۶۳ هزار اتصال فیبر نوری در کشورصورت گرفته است، گفت: ازاین میزان اتصال فیبر نوری در کشور حدود ۳۴۰ هزار واگذاری برای شرکت مخابرات ایران و دیگر شرکت‌های فعال در حوزه FTTH (۱۱ شرکت) ۳۵ الی ۴۰ هزار پورت است.
شرکت مخابرات ایران، بازیگر اصلی اتصال فیبرنوری در بخش ارتباطات است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر زارعیان معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران همچنان برنامه‌های واگذاری خود را به سرعت ادامه می‌دهد گفت: سال گذشته مجموعا بیش از ۱۱۰ هزار اتصال ایجاد کردیم و امسال بر طبق برنامه تا انتهای سال در تلاش هستیم به نزدیک ۵۰۰ هزار اتصال مبتنی بر فیبر نوری پرسرعت دست یایبم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه توسعه‌ای مخابرات فعالیت‌های خوبی در شبکه ایجاد ظرفیت پوشش قابل واگذاری صورت داده است افزود: امسال به دنبال این هستیم که با امکانات موجود به نیم میلیون اتصال فیبرنوری برسیم که با هم افزایی تمام بخش‌های فنی، شبکه و زنجیره تامین مخابرات، تحقق این امر دور از دسترس نیست.

دکتر زارعیان با تشریح تفاوت اتصال و پوشش در حوزه فیبر نوری برای مشتریان گفت: طبق برنامه وزارت ارتباطات در طرح ملی فیبرنوری تا پایان امسال، ۱۴ میلیون از خانوار‌های کشور زیرپوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: از این میزان در بخش پوشش، مجموعه مخابرات بیش از هفت میلیون پوشش فیبر نوری تانوما ایجاد کرده است و بر طبق برنامه‌های داخلی شرکت و پروژه ملی فیبر نوری، علاوه بر افزایش پوشش، به دنبال اتصال مشتریان در این بخش است.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران برنامه‌های واگذاری خود را به سرعت ادامه می‌دهد گفت: سال گذشته مجموعا بیش از ۱۱۰ هزار اتصال ایجاد کردیم و امسال بر طبق برنامه تا انتهای سال در تلاش هستیم به نزدیک ۵۰۰ هزار اتصال مبتنی بر فیبر نوری پرسرعت دست یایبم.

دکتر زارعیان با تاکید بر اینکه پیشرفت اقتصاد دیجیتال در شرکت به پیشرفت حوزه IT بستگی دارد گفت: برای ارائه خدمات کامل باید در این حوزه، تحولاتی صورت گیرد که در این زمینه برنامه‌های کوتاه مدت برای افزایش میزان اتصال، همزمان با بیشتر شدن پوشش فیبرنوری می‌تواند راهگشا باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر