کد خبر: ۴۵۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹

مسعود پزشکیان، یک فوتسالیست قهار!

مسعود پزشکیان رئیس جمهور جدید کشور ایران است.
مسعود پزشکیان، یک فوتسالیست قهار!

مخاطب۲۴- این پزشک متخصص قلب در رقابتی فشرده که مقدمات آن بیش از یک ماه طول کشید با غلبه بر رقبای شناخته شده خود از امروز به عنوان رئیس جمهور چهره اول اجرایی کشور بزرگ ایران خواهد بود.

مسعود پزشکیان متولد تبریز و نماینده دیرپای مجلس شورای اسلامی است که با موفقیت در مناظره‌ها و با روشی جدید و با گفتمان صادقانه و بدون وعده نامش به عنوان نفر اول منتخب مردم ایران از صندوق‌ها بیرون آمد، در حالی که حتی پیش از شروع انتخابات به سختی قابل پیش‌بینی بود که او رئیس جمهوری آینده ایران باشد.

پزشکیان روز گذشته رأی تعداد زیادی از چهره‌های شاخص ورزشی را پشت سر داشت و بنابر اخبار درگوشی اخذشده بسیاری از ملی‌پوشان فوتبال و چهره‌های شاخص در رشته‌های دیگر رأی‌شان را برای او به صندوق انداختند. اگرچه این آرا علنی نشده است.

حضور رئیس جمهوری ایران در یک محفل ورزشی به حضور او در مراسم ختم همسر محمدرضا زنوزی برمی‌گردد که او به حکم همشهری‌گری و رفاقت قدیمی با مالک تراکتور در آن حضور پیدا کرده بود؛ اما پیش از این هم او بار‌ها در جمع ورزشی‌ها حاضر شده و حتی مهارت خود را در رشته فوتسال به رخ کشیده بود. اگر بازی پزشکیان را از نزدیک دیده باشید، متوجه می‌شوید که او یک سالنی‌باز قهار هم هست.
این عکس مربوط به حدود ۱۰ سال پیش و دوره حضور امیر قلعه‌نویی در تیم تراکتور به عنوان سرمربی است که عکسی با مسعود پزشکیان به عنوان نماینده مردم تبریز در آن زمان انداخته است؛ تصویری که حالا ارزش دیدن بیشتری دارد.

فوتبال و ورزش ایران با استقرار کابینه جدید در انتظار تحولات و حرکات رو به جلوی بیشتری هستند. به خصوص که تجربه‌های مشابه در کشور‌های همسایه اهمیت و پتانسیل فوتبال را بیش از گذشته پیش چشم ما ترسیم کرده است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر