کد خبر: ۴۵۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دربازدید ازغرفه‌ی کاراشاب در الکامپ مطرح کرد:

ضرورت تعریف رگولاتور برای اقتصاد دیجیتال

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه الکامپ در غرفه‌ی کاراشاب با اشاره به بازار‌های جدید و بزرگ در حوزه اقتصاد دیجیتال در ایران گفت: مهم‌ترین استراتژی مخابرات در این زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطاتی در ایران است تا فرصت را برای شرکت‌ها و کسب‌وکار‌های بزرگ و کوچک در زمینه ایجاد ارزش افزوده فراهم کند.
ضرورت تعریف رگولاتور برای اقتصاد دیجیتال

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:علی‌اصغر انصاری ضمن بازدید از غرفه‌ی کاراشاب و آگاهی از خدمات و سرویس‌های آن، به برخی پرسش‌ها مرتبط با مهم‌ترین استراتژی‌های مخابرات در زمینه‌ی توسعه‌ی بازار دیجیتال پاسخ داد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین استراتژی مخابرات در زمینه‌ی توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال در کشور چیست، گفت: یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های مخابرات در ایران داشتن یک شبکه بزرگ ارتباطی در اقصی نقاط کشور است. از سوی دیگر یکی از بزرگ‌ترین نیازمندی‌های ما در کشور برای توسعه اقتصاد دیجیتال مسئله زیرساختی است. از این رو شرکت ملی مخابرات می‌تواند با در اختیار قراردادن این زیرساخت‌ها به شرکت‌ها و کسب و کارها، صنایع و شرکت‌های فعال در حوزه‌ی کسب و کار‌های دیجیتال زمینه‌های توسعه بازار را فراهم کند.

علاوه بر این، الان که شبکه در اختیار مخابرات قرار دارد و زیر ساخت‌های اطلاعاتی و پردازشی را هم می‌تواند ضمیمه‌ی کار کند فرصت یرای ورود به لایه‌ی پلتفرمی، مبتنی بر فناوری‌های جدید مثل هوش مصنوعی و IOT هم وجود دارد.

انصاری در ادامه این توضیحات گفت: با این توصیفات مهم‌ترین استراتژی ما در این عرصه عبور از حالت B ۲ C به B ۲ B و B ۲ G است. این مسئله‌ای است که ما پیشتر در دولت الکترونیک هم تجربه کرده بودیم. یعنی ارتباط G ۲ G را در این زمینه شرکت مخابرات می‌دهد و ما می‌توانیم این مسئله را در عرصه‌ی اقتصاد دیجیتال تجربه کرده و فرصت را برای خدمات دهی B ۲ B فراهم کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌هایش به هوشمندسازی اشاره کرد و گفت هوشمندسازی یکی از پایه‌های اقتصاد دیجیتال است و بر پایه‌ی اتصال‌پذیری استوار شده که زیرساخت آن کاملا در مخابرات موجود است و می‌توان با توسعه‌ی آن زمینه‌های ایجاد ارزش افزوده را فراهم کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره‌ی مهم‌ترین چالش‌هایی که کسب‌وکار‌ها در این زمینه با آن مواجه هستند گفت: مهم‌ترین چالش ما در این زمینه نبود رگولاتور است. ما رگولاتور‌های مختلفی در حوزه‌های گوناگون داریم که لازم است در حوزه اقتصاد دیجیتال با کمک یک رگولاتور میان‌حوزه‌ای به هم متصل شده و چالش‌های موجود را برطرف کنند. دومین چالش ما در این زمینه موضوع داده و حکمرانی داده است. در ایران به دلایل امنیتی یا حریم خصوصی، این دیتا‌ها در اختیار بخش خصوصی قرار نمی‌گیرد. البته مجلس در حال وضع قوانینی است تا برخی موانع در این مسیر برداشته شود.

کاراشاب در بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه الکامپ در سالن‌های ۸ و ۹ پذیرای علاقه‌مندان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر