کد خبر: ۴۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲

تاج: برخی بازی‌های پرسپولیس و استقلال در تختی برگزار می‌شود

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: برگزاری دیدار‌های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه تختی مختص هفته اول و دوم نیست و مسابقات کم‌تماشاگر دو تیم در این ورزشگاه انجام می‌شود.
تاج: برخی بازی‌های پرسپولیس و استقلال در تختی برگزار می‌شود

مخاطب۲۴- مهدی تاج پس از بازدید از ورزشگاه تختی تهران گفت: طبق قوانین، باشگاه‌ها ورزشگاه‌شان را معرفی می‌کنند و ما آن را تأیید یا رد می‌کنیم. اگر ورزشگاه تأیید نشود باید جای دیگری بازی کنند. محدودیت‌های کشور را می‌دانیم، اما برخی حرف‌هایی می‌زنند که نمی‌دانند کجا هستند. باید کمک کنیم ورزشگاه‌ها آماده شود و در اختیار باشگاه‌ها قرار گیرد. باشگاهی نداریم که خودش برود ورزشگاه را درست یا طراحی کند. به همین دلیل، دولت به این نتیجه رسیده که خودش کار‌ها را انجام دهد.
وی در مورد برگزاری مسابقات استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه تختی تصریح کرد: چاره‌ای نیست، چون ورزشگاه آزادی تا هفته اول و دوم و احتمالاً سوم لیگ برتر نمی‌رسد و بازی‌ها باید در ورزشگاه تختی برگزار شود. طبق گزارشی که دیدم صندلی‌های ورزشگاه شماره‌گذاری شده است. به کانون هواداران ابلاغ کرده‌ایم که اگر صندلی‌ها شماره‌گذاری نشده باشد، بازی برگزار نمی‌شود.

تاج یادآور شد: ورودی بانوان در ورزشگاه تختی جداست و هواداران می‌توانند راحت بیایند و راحت بروند. حدود ۶ هزار ظرفیت برای بانوان در نظر گرفته شده است. بلیت فروشی باید با کد ملی باشند و بدانیم هر کسی روی کدام صندلی نشسته است. به این ترتیب، باشگاه می‌تواند درآمد پایدار داشته باشد و صندلی ورزشگاه را برای مدت ۶، ۷ ماه به یک نفر بفروشد، مسائلی که در دنیا مرسوم است. از اداره کل ورزش و جوانان استان تهران تشکر می‌کنم که این ظرفیت (ورزشگاه تختی) را به ظرفیت فوتبال تهران اضافه کردند.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص زمان آماده شدن ورزشگاه آزادی گفت: ممکن است به هفته اول و دوم لیگ برسد، ولی معنی‌اش این نیست که بخواهیم تمام بازی‌ها را در آزادی برگزار کنیم. بازی‌های تیم ملی در آزادی برگزار می‌شود، ولی مسابقات پرسپولیس و استقلال که فکر می‌کنیم ۱۰، ۲۰ هزار نفر تماشاگر دارد، در ورزشگاه تختی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید

تاج درباره ابلاغیه به باشگاه‌ها در مورد ممنوعیت ارتباط مسئولان باشگاه‌ها با مدیران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: دو بخشنامه ابلاغ در راستای شفاف سازی ابلاع کردیم. نخست اینکه هیچ‌کسی از سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی و ... حق مشاوره، طراحی و قرارداد با هیچ باشگاهی را ندارد. کمیته اخلاق مسئول حسن اجرای این بخشنامه شده است. دوم اینکه همه مسائل باید از اتوماسیون اداری انجام شود، به همین دلیل هر گونه مذاکره یا توافق احتمالی شفاهی فاقد اعتبار است و باید در اتوماسیون مکتوب انجام شود. وقتی باشگاهی قراردادی را اعلام می‌کند باید به صورت مکتوب باشد. در AFC و فیفا نیز همینطور است.

وی در واکنش به ناراحتی‌های امیر قلعه‌نویی از اعزام‌های تیم ملی گفت: امیدوارم تیم ملی فردا با قرعه خوبی در مرحله بعدی انتخابی جام جهانی مواجه شود، هر چند اگر جدول تیم‌ها را ببینید قرعه آسانی برای هیچ تیمی وجود ندارد. قلعه‌نویی بحث‌هایی درباره اعزام تیم ملی دارد که در اختیار ما نیست. برای سفر به هنگ‌کنگ هواپیمایی پیدا نکردیم که چارتر باشد، ولی برای قرقیزستان، قطر و ... پرواز چارتر می‌گیریم. دولت باید کمک کند و چند هواپیما هستند که این مسیر‌ها را بروند. سفر احتمالی به کره‌شمالی، چین، استرالیا و ... را داریم. درخواست سرمربی تیم ملی درست است و باید مسئولان کشور کمک کنند. این‌ها از توان فدراسیون فوتبال خارج است.

رئیس فدراسیون فوتبال در رابطه با تعریف و تمجید‌های مهدی طارمی از او تصریح کرد: از او تشکر می‌کنم. کار خاصی نتوانسته‌ایم انجام دهیم، ولی آن‌ها درک کرده‌اند که فدراسیون همه بضاعتش را وسط آورده است، وگرنه فدراسیون کار ویژه‌ای نکرده و چند پاداش نیز پرداخت نشده است.

تاج درباره اینترنت ورزشگاه تختی گفت: اینترنت باید پرسرعت شود و این مشکل قابل حل است. جایگاه خبرنگاران نیز شرایط خوبی دارد.

تاج در مورد آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران گفت: سخنگوی قوه قضائیه در این رابطه صحبت کرده و توضیحاتی داده است.

برچسب ها: مهدی تاج
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
برگزیده
شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند
سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال بانوان گفت: در این هفت سال تیم ملی فوتسال در چند تورنمنت بین‌المللی شرکت کرده و ما چقدر زیرساخت‌ها را درست کردیم؟ با این شرایط باز هم بچه‌ها با پیروزی برابر چین و صعود به جام جهانی شاهکار کردند.
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر