کد خبر: ۱۷۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
اگر‌ای اف سی تصمیمی بگیرد، دلایلش را خواهد گفت؛

توضیح تاج درباره شایعه حذف پرسپولیس

رئیس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت تیم امید و صدور مجوز حرفه‌ای برای سرخابی‌ها توضیحاتی را ارائه داد.
توضیح تاج درباره شایعه حذف پرسپولیس

توضیح تاج درباره شایعه حذف پرسپولیس

مخاطب 24: مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال که صبح امروز در جلسه ستاد عالی بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی شرکت کرده بود، پس از این جلسه در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: امروز جلسه ستاد عالی بازی‌های المپیک بود و من هم در این جلسه بودم. بحث درباره تیم امید بود و شرایط، موانع و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های تیم امید و توانمندی‌های کشورمان را اعلام کردیم و همه صحبت‌ها را شنیدند و تصمیم‌گیری خوبی انجام شد. قرار شد که به سرعت سرمربی تیم ملی امید را اعلام کنیم و شاید همین امروز این موضوع را اعلام کنیم.

وی افزود: البته همه موضوعات، سرمربی نیست، اما الان از نظر ما به عنوان فدراسیون فوتبال، زمان آن است که به سرعت این موضوع اعلام شود و اگر ما قبلا هم اعلام می‌کردیم، امکان برگزاری اردو نبود، اما این هفته لیگ ما تمام می‌شود و باید به سمت تشکیل اردو‌های تیم ملی امید و تیم‌های دیگر برویم. به همین دلیل امروز، روز مناسبی برای ستاد عالی بازی‌ها بود که گزارش فدراسیون فوتبال هم به صورت مفصل مطرح شود.

تاج در خصوص گزینه‌ها هدایت تیم امید گفت: بنا شده که امروز اعلام شود. به هر حال گزینه‌هایی هست و کشور هم قابلیت‌ها و مربی‌های خوبی دارد که هر کدام دارای ویژگی‌های خاصی هستند. همین که الان حساسیتی برای تیم امید هست که بعد از سال‌ها همه نگران این هستند که به المپیک صعود کند، خیلی خوب است. این حساسیت قبلا به این شیوه نبود. ارزیابی من روی این موضوع مثبت است و امیدوارم بتوانیم بهترین نتیجه را بگیریم.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره مطرح شدن نام مجتبی حسینی و علیدوستی برای سرمربیگری تیم امید عنوان کرد: به جز این دو نفر هم کسان دیگری هستند که مطرح شده است. فقط امروز و فردا باید برای این موضوع صبر کرد و قطعاً اعلام می‌شود و هفته آینده کار شروع می‌شود.

تاج درباره جذابیت هفته‌های پایانی لیگ و همچنین رعایت مساوات برای تیم‌های لیگ برتری در هفته پایانی توضیح داد: ضعف‌هایی وجود دارد؛ اما خوشبختانه قابلیت‌ها خیلی بیشتر است و همین که میلیون‌ها نفر به ورزشگاه می‌آیند و همه استادیوم‌ها پر است، نکته مثبتی است و از طرفی همه چیز هم به هفته آخر کشیده شد. مجموعه بخشنامه‌هایی صادر شده که یکی مربوط به ناظران است که دیروز ناظر‌ها کارشان را انجام دادند. البته برای سال آینده ممکن است تغییراتی در نگاه ناظران لیگ و ناظران داوری انجام بدهیم؛ اما دیروز، روز خوبی برای ناظران لیگ و ناظران داوری بود و داوری‌ها هم بد نبودند؛ البته به هر جهت اشتباهاتی هم داشته‌اند که من دقیق نمی‌دانم.

او ادامه داد: در خصوص هفته پایانی، پس فردا جلسه‌ای در فدراسیون فوتبال با حضور مسئولان سازمان لیگ، کمیته داوران، کمیته انضباطی و اخلاق برگزار می‌شود و صحبت‌هایی هم شده که مطمئناً کمیته اخلاق و کمیته انضباطی تصمیماتی جدی برای آن خواهد گرفت.

تاج در خصوص صدور مجوز حرفه‌ای برای سرخابی‌ها توضیح داد: عده‌ای گفتند که ممکن است یک تیم اوت شود و یک تیم اوت نشود، اما اصلاً چنین نگاهی وجود ندارد. هر باشگاهی حذف می‌شود، دلایل آن به صورت جدی از سوی AFC و کمیته صدور مجوز حرفه‌ای اعلام خواهد کرد و این‌طور نیست که با حرف کسی، یک باشگاه حذف شود و یک باشگاه حذف نشود و حتماً باید دلایل آن با کد‌های صدور مجوز حرفه‌ای اعلام شود. من وضعیت باشگاه‌های کشورمان را خوب می‌بینیم و مثل کسانی که نگران هستند و نگرانی خودشان را به همه تعمیم می‌دهند، منفی نگاه نمی‌کنم؛ اما به هر جهت باید صبر کنیم تا کمیته صدور مجوز حرفه‌ای اعلام نظر کند و سپس راستی‌آزمایی از طرف AFC انجام می‌شود. نگرانی خاصی نیست؛ نه اینکه همه تیم‌ها تأیید شوند، اما اینکه نفوذی صورت بگیرد یا فردی بتواند کاری کند، درست نیست و با دلیل یک باشگاه حذف یا ابقا خواهد شد.

رئیس فدراسیون فوتبال درباره مشکل سیستم بلیت‌فروشی توضیح داد: هفته آخر مدیریت می‌شود؛ اما بلیت فروشی کلاً در اختیار باشگاه‌ها است؛ مسئولیت، کنترل، برنامه‌ریزی و... کاملاً در اختیار باشگاه‌ها است و سازمان لیگ تنها یک نقش نظارتی دارد که می‌تواند آن را بیشتر کند. در شرایط فعلی ورزشگاه آزادی به لحاظ جمعیت و نظرات برخی نهادها، مشکلاتی دارد؛ اما امیدواریم سال آینده به یک برنامه‌ریزی برسیم با هر فردی با بلیت خریداری شده، روی صندلی خودش بنشیند. این اتفاق کار سختی نیست و حتماً حل می‌شود.

او در پایان در پاسخ به اینکه شنیده می‌شود ورزشگاه آزادی میزبان لیگ قهرمانان آسیا نخواهد بود، گفت: من چنین چیزی را نشنیده‌ام و فکر نمی‌کنم صحت داشته باشد.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: فوتبال المپیک
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر