کد خبر: ۴۵۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
گروهمان خوب است

تاج:باکره شمالی درمالزی یا چین بازی می‌کنیم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به نظرم خوشبینانه و واقع‌بینانه این است که گروه ما نسبت به بعضی گروه‌ها بهتر است.
تاج:باکره شمالی درمالزی یا چین بازی می‌کنیم

مخاطب ۲۴- مهدی تاج پس از حضور در پای صندوق رأی در ورزشگاه شهید شیرودی در جمع خبرنگاران گفت: تیم فوتبال جوانان را آوردیم که همه آن‌ها رأی اولی هستند. انتخابات ریاست جمهوری، چون مبتنی بر رأی مردم است بسیار مهم است. هر کسی انتخاب شود، همین که بیشترین رأی را داشته باشد می‌تواند برای پیشبرد کشور مؤثر باشد. مقام معظم رهبری فرمودند به هر کسی که می‌خواهید رأی بدهید، اما پای صندوق بیایید. این موضوع به پیشبرد کشور کمک می‌کند.

وی در خصوص اینکه چه توصیه‌ای برای وزیر ورزش و جوانان آینده دارد، گفت: مسئله ورزش و همه رشته‌های ورزشی مهم است. فوتبال هم ویژگی‌های خاصی دارد که با هیچ پدیده‌ای قابل مقایسه نیست. باید تلاش وزیر ورزش این باشد که سربلندی در آسیا و جهان داشته باشیم. عناوین خوبی داریم؛ باید این عناوین را ارتقا دهیم نه اینکه عقب‌گرد داشته باشیم. وزیر باید این کار را انجام دهد و به نظرم این اتفاق رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید

رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: مطلب دوم این است که رقبای ما دولت‌ها هستند. الان ببینید قطر و قرقیزستان چه اتفاقاتی را رقم زدند. معنی‌اش این است که سرمایه‌گذاری رقبا خیلی زیاد است. دولت هم باید بداند که چنین رقبایی داریم. در آینده نزدیک مقدماتی جام جهانی را پیش‌رو خواهیم داشت. مسابقات جهانی فوتسال و بازی‌های نوجوانان و جوانان را داریم. دولت باید به این مجموعه کمک کند و مطمئنیم که این اتفاق رخ خواهد داد.

تاج در مورد گروه‌بندی تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: در فوتبال هیچ چیز ساده نیست. خوشبینانه و واقع‌بینانه این است که گروه ما نسبت به بعضی گروه‌ها بهتر است. خوشحالم که تیم‌های رقیب ما نزدیک ما هستند و با یک پرواز می‌توانیم قطر، امارات، قرقیزستان برویم. فقط کره شمالی است که دیروز با قلعه‌نویی و نبی مفصل صحبت کردم که هماهنگی لازم را انجام دهند و شاید امروز این اتفاق بیفتد.
«آیا بازی با کره شمالی در کشور بی‌طرف خواهد بود؟» وی در پاسخ به این سؤال عنوان کرد: بله! فکر می‌کنم در مالزی یا چین برگزار شود. شاید بتوانند با روابطی که وجود دارد این کار را انجام دهند که اگر اینطور شود می‌توانیم با یک پرواز برویم. اگر با استرالیا هم گروه می‌شدیم باید ۳۵ ساعت پرواز و سه هواپیما عوض می‌کردیم. الان خدا را شکر وضعیت بهتر است.

برچسب ها: مهدی تاج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر