کد خبر: ۴۴۵۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
چهارشنبه ۳۰ خرداد

تبلیغات نامزد‌ها در صداوسیما

امروز چهارشنبه کنداکتور انتخاباتی تلویزیون با پخش میزگرد‌های تلویزیونی، «بدون تعارف» و مستند‌های نامزد‌ها پیش می‌رود.
تبلیغات نامزد‌ها در صداوسیما

مخاطب۲۴- چهار روز از اجرای میزگرد‌های کاندیدا‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌گذرد چهارشنبه ۳۰ خرداد، کنداکتور انتخاباتی تلویزیون با پخش میزگرد‌های تلویزیونی، برنامه «بدون تعارف»، پخش مستند‌ها و مرحله دوم گفت‌وگوی ویژه خبری ادامه پیدا می‌کند.

برنامه‌های تبلیغاتی امروز کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری که از رسانه ملی پخش می‌شود به‌شرح زیر است:

شروع برنامه‌های انتخاباتی امروز با میزگرد سیاسی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.

اولین مستند «محمدباقر قالیباف» در شبکه یک سیما به مدت ۳۰ دقیقه از ساعت ۱۶:۳۰ پخش می‌شود. همچنین از ساعت ۱۷ تا ۱۷:۳۰ کنداکتور برنامه‌های انتخاباتی تلویزیون به اولین مستند «علیرضا زاکانی» اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید

در ادامه پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های ریاست‌جمهوری و میزگرد‌های زنده، میزگرد فرهنگی با حضور مسعود پزشکیان از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ به آنتن شبکه دو سیما می‌رسد.
سومین برنامه «بدون تعارف» ساعت ۲۰:۴۵ تا ۲۱ به سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اختصاص دارد.

در دورِ دوم گفتگو‌های ویژه، سعید جلیلی از ساعت ۲۲ تا ۲۲:۴۵ به صورت زنده در شبکه خبر حاضر خواهد شد.

از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ میزگرد اقتصادی با حضور حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در شبکه یک سیما برگزار خواهد شد.

انتخابات ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم، روز جمعه ۸ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، هم‌چنین طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، بازه تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری از ۲۰ خرداد آغاز شده است و تا ۲۴ ساعت قبل از آغاز رأی‌گیری یعنی ۸ صبح روز ۷ تیرماه ادامه دارد.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر