کد خبر: ۴۴۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

اگر گفتید بیشترین آلودگی هوای تهران از کجا می‌آید؟

در حالی که خودرو‌های پلاک شهرستان آلایندگی زیادی در پایتخت تولید می‌کنند، عضو شورای شهر تهران می‌گوید که «سیستمی برای دریافت عوارض از این خودرو‌ها نداریم.»
اگر گفتید بیشترین آلودگی هوای تهران از کجا می‌آید؟

مخاطب ۲۴- براساس مطالعات شهرداری تهران، سالانه میزان تولید و انتشار آلایندگی خودرو‌های پلاک شهرستان در پایتخت «در بخش آلاینده‌های گازی ۷۵ هزار تن و در بخش ذرات معلق ۴۱۵ تن برآورد شده است.»
تردد خودرو‌های پلاک شهرستان در تهران باعث بروز آلودگی هوا و ترافیک شده است. رئیس کمیسیون حمل‌ونقل ترافیک شورای شهر تهران جعفر تشکری هاشمی می‌گوید که «سیستمی برای دریافت عوارض از خودرو‌های پلاک شهرستان نداریم.» همچنین رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید که پیشنهاد ما این بود که «خودرو‌هایی که به تهران می‌آیند مدت محدودی در شهر حضور داشته باشند.»
بر اساس اطلاعات دوربین‌های تردد شمار در یک بازه زمانی یک ماهه، «سهم خودرو‌های پلاک شهرستان در تردد کل خودرو‌های عبوری شمارش شده در تهران ۲۸.۷ درصد بود.» رانندگان این خودروها، چون می‌دانند اعمال قانون برای تردد آن‌ها به خصوص در محدوده طرح ترافیک صورت نمی‌گیرد، اقدام به مسافرکشی می‌کنند. این درحالی است که سال گذشته معاون وقت حمل و نقل ترافیک شهر تهران جلال بهرامی گفته بود که «بزودی این مشکل از طریق هماهنگی با مدیریت کلانشهر‌ها برطرف می‌شود.»

بیشتر بخوانید

مهاجرت‌های مجردی با خودرو برای کسب و کار به تهران علاوه بر مشکلات ترافیکی باعث بروز پدیده ماشین‌خوابی هم شده است.
کارشناس مسایل اجتماعی رضا شریفی می‌گوید که تردد خودرو‌های پلاک شهرستان «برای فعالیت در تاکسی‌های اینترنتی است» و نباید مانعی برای امرار معاش ایجاد کرد. کارشناس مسایل شهری مینا موحد با بیان اینکه «طرح ترافیک برای ساکنان تهران به عنوان یک محدودیت و برای پلاک شهرستانی‌ها یک امتیاز محسوب می‌شود، می‌گوید که «تردد‌های غیرمجاز به محدوده طرح ترافیک باید مشمول جریمه توسط پلیس شوند نه پرداخت عوارض.»
به گفته کارشناسان، باید سیستم یک‌پارچه دریافت عوارض در کشور اجرایی شود. همچنین باید سهم آلاینده‌ها را در تهران کم و نظارت دقیقی بر اجرای قانون هوای پاک بعد از ۷ سال از سوی نهاد‌های نظارتی صورت گیرد.

برچسب ها: پلاک خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر