کد خبر: ۵۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹

جولان خودرو‌های پلاک شهرستان در تهران تمام شد!

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور سیصد و دومین جلسه شورای شهر تهران و با اشاره به عوارض طرح ترافیک گفت: در بررسی‌های صورت گرفته در خصوص تعرفه‌های ورود به طرح ترافیک اقدامات مفصل کارشناسی صورت گرفته و کارشناسان شهرداری تهران و مشاوران کمیسیون عمران حمل و نقل ساعات متوالی ابعاد مختلف موضوع را بررسی کرده‌اند.
جولان خودرو‌های پلاک شهرستان در تهران تمام شد!

مخاطب۲۴- جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه انتظار این است که تمام دستگاه‌ها کمک کنند تا کیفیت زندگی مردم را بهبود ببخشیم اظهار کرد: برای راضی نگه داشتن همه دیگر نیازی به هیچ قانونی نداریم و محدودیت‌هایی که برای کیفیت بخشی به زندگی مردم مطرح می‌شوند موضوعیت خود را از دست می‌دهند.

تشکری هاشمی ادامه داد: شورای شهر و شورای ترافیک تنها اجازه دادند ۲ درصد از خودرو‌ها وارد طرح ترافیک شود اگر گفته شود خودرو‌های شهرستان می‌توانند وارد شوند، اما خودروی افرادی که محل کارشان، محل زندگی‌شان یا دانشگاهشان در آن محدوده است نمیتوانند وارد شوند طبیعیست که تبعیض قائل شده‌ایم و باید برای پلاک‌های شهرستان نیز محدودیت‌هایی همچون تهران قائل شویم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: با تعارف و ابزار رسانه‌ای نمی‌توان همه را راضی نگه داشت انتظار ما این است که تمام دستگاه‌ها کمک و دقت کنند و بدانند که شورای شهر به هیچ وجه نگاه درآمدزایی به آرم ترافیک ندارد بلکه هدف ما این است که نظم، انضباط، آرامش، کاهش مشکلات محیط زیستی و بزه‌هایی که در خلال تراکم ایجاد می‌شود را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید

تشکری هاشمی تصریح کرد: شورای ترافیک می‌تواند محدودیت‌هایی در رابطه با مکان، زمان، نوع خودرو و تعداد خودرو را اعمال کند یعنی هم قانونگذار نسبت به این موضوع اهتمام داشته و هم به دلیل ضرورت انضباط شهری باید به این موضوع توجه شود، همچنین در آیین نامه راهنمایی رانندگی و ماده ۶ نیز گفته شده اگر کسی می‌خواهد محیط زندگی خود را تغییر دهد باید این موضوع را به پلیس راهور اعلام کند و پلاک شهری که در آن مستقر است را به پلیس اعلام کند.

وی افزود: در بسیاری از کشور‌های اروپایی اگر کسی می‌خواهد بیش از چند روز شهر محل سکونت خود را تغییر دهد تنها به دو دلیل حضور در بیمارستان یا هتل می‌تواند بدون اطلاع به پلیس این کار انجام دهد در غیر این صورت باید حتماً به پلیس اطلاع دهد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران همچنین با اشاره به بودجه شهرداری تهران گفت: این روز‌ها در حال بررسی بودجه ۱۴۰۴ هستیم و در خلال این موضوع به اتفاقات ناگواری رسیده‌ایم.

تشکری هاشمی گفت: شرکت‌های حمل و نقل عمومی تا به امروز اندکی از بودجه را گرفته‌اند و در خلال بررسی اسناد شرکت مترو و داده‌های موجود متوجه شده‌ایم تنها حدود ۳۰ درصد از ۳هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان نقدینگی داده شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه این وضعیت به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست گفت: اینکه برای کمک بخواهیم ۱۰ هزار میلیارد تومان مازاد به حوزه حمل و نقل عمومی اختصاص دهیم، اما در برج ۱۱ متوجه شویم که کمتر از ۳۰ درصد کل آن بودجه به شرکت‌ها تخصیص یافته به هیچ عنوان پذیرفته شدنی نیست باید به فوریت این عقب ماندگی جبران شود.

تشکری هاشمی با بیان اینکه با تغییر نرخ ارز بسیاری از پیمانکار‌ها تقاضای ابطال پروانه خود را داشته‌اند گفت: آنها گفته‌اند اگر ما بخواهیم تمام خسارت را بپردازیم بیش از کار برایمان نفع دارد شهرداری باید هرچه سریع‌تر این موضوع را برطرف کند در غیر این صورت در زمان تصویب بودجه باید کاری کنیم تا دست شهرداری به این صورت باز نباشد که اقدامات خلاف تدابیر شهر تهران انجام دهد.

برچسب ها: شورای شهر تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران
نیروی هوایی  ایران با قدم گذاشتن در مسیر نوسازی و خرید جنگنده چینی J-10c، گامی مهم در جهت تقویت توان بازدارندگی و پاسخ سریع برداشته است
جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول! جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول!
گفته شد که آخرین مانده تسهیلات خارجی بانک صادرات تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود نزدیک به ۲۱۰ همت است که از این مقدار، بیش از ۲۰۲ همت غیرجاری بوده و نکته قابل تأمل اینکه از رقم مذکور، بیش از ۱۷۶ همت در طبقه مشکوک‌الوصول قرار دارد.
شیشه عمر ترامپ در دست یک زن اسرارآمیز شیشه عمر ترامپ در دست یک زن اسرارآمیز
گیسلاین مکسول؛ او حالا شیشه عمر ترامپ است چرا که راز‌های مگوی جفری اپستین در دست اوست. حالا دادستان آمریکا قصد دارد او را به مجلس بکشاند! اما این زن کیست؟
ناترازی یا ناتوانی؟! ناترازی یا ناتوانی؟!
ناترازی انرژی در ایران به یکی از چالش‌های اساسی توسعه اقتصادی تبدیل شده است، اما ریشه‌های این مشکل بیشتر ناشی از سوءمدیریت و تصمیم‌گیری‌های غلط است تا کمبود منابع.
یارانه چه کسانی قطع خواهد شد؟ یارانه چه کسانی قطع خواهد شد؟
حذف یارانه نقدی حدود ۱۸ میلیون نفر از سه دهک بالای درآمدی در راه است، اما منابع آزاد شده از این اقدام فقط برای حمایت حدود یک دهک از مشمولان کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی کافی است؛ چالشی که نگرانی‌ها درباره آینده معیشت اقشار ضعیف را افزایش داده و نیازمند شفاف سازی از سوی وزارت رفاه است.
لحظه سقوط هواپیمای روسی آنتونف ۲۴ لحظه سقوط هواپیمای روسی آنتونف ۲۴
وزارت شرایط اضطراری روسیه روز گذشته اعلام کرد که در جریان عملیات جست‌وجوی هواپیمای ناپدیدشده آنتونوف-۲۴ در منطقه آمور، از طریق شناسایی هوایی، لاشه در حال سوختن هواپیما کشف شده است و تمامی ۵۰ سرنشین آن جان باخته‌اند.
حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ شهید و ۲۲ مجروح تاکنون حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ شهید و ۲۲ مجروح تاکنون
دقایقی پیش افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند. روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: در پی حادثه تروریستی امروز صبح در زاهدان تعداد ۶ نفر شهید و تعداد ۲۲ نفر مجروح شده‌اند.
برگزیده
اختلال در سامانه «برق من» اختلال در سامانه «برق من»
از ظهر امروز سامانه برق من، هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است. این اختلال باعث شده مشترکان درحال حاضر امکان از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خود اطلاع نداشته باشند.
ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند
رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود چرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.
لایحه مقابله با «انتشار محتوای خبری در فضای مجازی» شگفتی دولت پزشکیان! لایحه مقابله با «انتشار محتوای خبری در فضای مجازی» شگفتی دولت پزشکیان!
غلامعلی رجایی با اشاره به عدم تناسب این لایحه با وعده‌های انتخاباتی رییس جمهور گفت: لایحه مقابله با «انتشار محتوای خبری در فضای مجازی» شگفتی دولت پزشکیان است. پزشکیان با روحیه اصلاح طلبی وارد پاستور شد اگر چه وی خود را یک اصلاح طلب اصولگرا می‌داند و در ماجرای وفاق نشان داد که بیشتر اصولگرا است تا اصلاح طلب!
صفحه خبر بالای تصاویر