کد خبر: ۴۴۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴

دهقان: هیچکدام از فرش‌های کاخ سعدآباد پیدا نشده است

معاون حقوقی دولت عنوان کرد: پرونده فرش‌های نفیس کاخ سعدآباد مفتوح است، اما تا الان رایی صادر نشده و از ۴۸ فرشی که سرقت شده هنوز هیچ فرشی پیدا نشده است.
دهقان: هیچکدام از فرش‌های کاخ سعدآباد پیدا نشده است

مخاطب۲۴- محمد دهقان معاونت حقوقی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره پرونده سرقت فرش‌های کاخ سعد آباد اظهار داشت: پرونده فرش‌های نفیس کاخ سعد آباد مفتوح است، اما تا الان رایی صادر نشده و از ۴۸ فرشی که سرقت شده هنوز هیچ فرشی پیدا نشده است.

وی افزود: متهمان بازجویی شد‌اند، اما اگر فرشی پیدا شده باید تحویل کاخ سعد آباد شود.

دهقان درباره رای دادگاه کانادا در پرونده هواپیمای اوکراینی عنوان کرد: درباره هواپیمای اوکراینی دو موضوع یکی در دیوان دادگستری بین المللی و یکی در سازمان بین المللی هوانوردی مطرح است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: رای دادگاه کانادا برای ۲۱ نفر از خانواده‌های جانباختگان این هواپیما صادر شده عادلانه است و قصور شرکت هواپیمایی اوکراینی را ثابت کرده است.

دهقان ادامه داد: ما از رای دادگاه کانادایی استقبال می‌کنیم. هیچ دلیلی وجود ندارد که جمهوری اسلامی ایران بخواهد هواپیمایی که در خاک کشور خودش حضور دارد را بزند و اگر انسان عاقلانه برخود کند می‌بینید که این قضیه یک اشتباه سهوی بوده است. این رای می‌تواند در این زمینه که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه مقصر نبوده است موثر باشد.

برچسب ها: کاخ سعدآباد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر