مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
اکبر نصراللهی استاد علوم ارتباطات نوشت: افکار عمومی بیپناه هرروز با سونامی اخبار جعلی، مورد تعرض قرار میگیرند. جدیدترین آن، وایرال شدن ماجرای کذب مصاحبه دکتر محمد صادقی در تلویزیون در مورد سلامتی مقام معظم رهبری است.
مخاطب۲۴- لایه های دروغ- اکبر نصراللهی استاد علوم ارتباطات در یادداشتی نوشت: «دروغ در کشور ما یا هزینهای ندارد و یا هزینه آن بسیار پایین است؛ به همین علت است که افکار عمومی بیپناه هرروز با سونامی اخبار جعلی، مورد تعرض قرار میگیرند. جدیدترین آن، وایرال شدن ماجرای کذب مصاحبه دکتر محمد صادقی در تلویزیون در مورد سلامتی مقام معظم رهبری و حاشیههای مرتبط با آن است؛ بی تردید لشکر رسانهای معارض در آستانه انتخابات، طرح جدیدی را به مورد اجرا گذاشته است که ضرورت دارد هم بخشهای امنیتی و قضایی و هم رسانهای، ورود بموقع، مناسب و بازدارنده داشته باشند.
دکتر محمد حسین زارع مسئول بسیج جامعه پزشکی است نه دکتر محمد صادقی؛ ایشان هم در چند سال اخیر در هیچ مصاحبه تلویزیونی شرکت نکرده است؛ ادعای مطرح شده و نامه دکتر جبلی منتشر شده در فضای مجازی و کانال تلگرامی ۲۰:۳۰ در این مورد هم کذب است. دروغهای اینچنینی بهویژه در مورد مقام معظم رهبری مسبوق به سابقه است، ازجمله اینکه روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» جمعه ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ در آستانه اعتراضات و اغتشاشات گذشته، باوجود دیدارهای مقام معظم رهبری، در خبری مدعی شد که آیتالله خامنهای، به دلیل بیماری، تمامی برنامههایش را در هفته گذشته لغو کرده است، مایکل لدین کارشناس روابط خارجی آمریکا هم بارها از جمله در دی ۸۸ از وخامت حال رهبری خبر داد و رسانههای غربی هم آن را بازنشر دادند. همچنین آمدنیوز در ۲۵ دی ماه ۱۳۹۶ باوجود دیدار مقام معظم رهبری با میهمانان شرکتکننده در اجلاس بینالمجالس کشورهای اسلامی اعلام کرده بود رهبری در بخش مراقبتهای ویژه بستری است و فردی که دیدار کرده «میرطاهر» بدل رهبری بوده نه خود رهبری! دروغ و شایعه عجیب و پدیده جدیدی نیست، در آستانه انتخابات هشتم تیر، تشدید هم خواهد شد؛ عجیب عملکرد مسئولان و رسانههای رسمی و اقدام برخی افراد با لیبل نخبه و هنرمند در وایرال کردن اخبار جعلی بدون اطمینان از صحت آن است. مجدد ضرورت افزایش سواد رسانهای مسئولان، رسانهها و مردم برای واکسینه شدن در مقابل دروغ رسانههای مغرض و برخورد فعال با پیامهای رسانهها در عصر تعدد و کثرت رسانهها، بازآرایی رسانه ای، کنشگری فعال، روایت اول و برتر، تقوای مجازی، فالو، لایک و بازنشر مسئولانه را یادآوری میکنم.
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستانهایی درباره پیشگوییها، جادو و جادوگران و قهرمانها و شرورهایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلمساز یا نویسنده خلاق نشات میگیرند. از سهگانه «ارباب حلقهها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بینهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق میتوان مثال زد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.