کد خبر: ۴۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳

بررسی صلاحیت‌های داوطلبان چه مدت طول می کشد؟

طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان درباره نحوه بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، گفت: قانون ۲ مهلت ۵ روزه برای بررسی صلاحیت‌ها درنظر گرفته، بنابراین با توجه به تعداد بالای ثبت‌نامی‌ها شاید بخشی از ۵ روز دوم را هم استفاده کنیم.
بررسی صلاحیت‌های داوطلبان چه مدت طول می کشد؟

مخاطب ۲۴- هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان امروز (سه‌شنبه، ۱۵ خرداد) در گفت‌وگوی ویژه خبری درباره نحوه بررسی صلاحیت داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: ثبت نام‌ها روز گذشته به پایان رسید و ما پرونده ۸۰ نفر داوطلب انتخابات ریاست جمهوری را از وزارت کشور تحویل گرفتیم.
وی افزود: مهلت ۵ روزه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت این افراد از امروز آغاز شد و اولین جلسه نیز امروز صبح برگزار و فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان آغاز شد.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه جلسات به صورت چند نوبته و فشرده ادامه خواهد داشت، گفت: بر اساس قانون ما مهلت ۵ روزه‌ای را برای بررسی در اختیار داریم و از این مهلت استفاده خواهیم کرد و نیز یک پنج روزه دوم را هم قانون پیش بینی کرده است و لذا بنا داریم با توجه به تعداد بالای ثبت‌نامی‌ها بخشی از آن مهلت دوم را هم در صورت نیاز استفاده کنیم.
مبنای تأیید صلاحیت داوطلبان قانون اساسی است.

بیشتر بخوانید

طحان‌نظیف بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است که بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در نهایت صحت، اتقان و سرعت انجام شود تا فرصت تبلیغات برای آن‌ها وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مبنای تأیید صلاحیت داوطلبان قانون اساسی است، تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که جایگاه ریاست جمهوری دارد لذا شرایط آن در اصل ۱۱۵ قانون اساسی ذکر شده است.
سخنگوی شورای نگهبان تأکید کرد: بر اساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی، رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی یا سیاسی، ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، حسن سابقه، امانت‌داری، تقوا، مؤمن و معتقد به مبانی نظام و مذهب رسمی کشور باشد و همه اعضای شورای نگهبان تلاش می‌کنند که اوصاف قید شده در قانون اساسی را در مورد داوطلبان ریاست جمهوری احراز کنند و به محض اینکه به نتیجه برسیم، نتیجه نهایی را به اطلاع مردم خواهیم رساند.
طحان‌نظیف در پایان گفت: پرونده همه ۸۰ نفر یک به یک مطرح و سوابق و اطلاعات آن‌ها بررسی شده و در نهایت با رأی‌گیری کار سامان می‌یابد و به نتیجه می‌رسد و رای اعضای شورای نگهبان تعیین کننده است.

برچسب ها: هادی طحان نظیف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر