کد خبر: ۴۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

طرح ترافیک با تغییر ساعات کار ادارات تغییر می‌کند؟

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در خصوص ساعت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعت کار ادارات بر اساس مصوبه هیات دولت، توضیحاتی ارائه داد.
طرح ترافیک با تغییر ساعات کار ادارات تغییر می‌کند؟

مخاطب ۲۴- شهریار افندیزاده با اشاره به مصوبه هیات دولت مبنی بر اجرای تغییر ساعت کار ادارات از ۱۵ خردادماه تا ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۳ از ساعت ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ گفت: با توجه به تغییرات اعمال شده توسط دولت، اجرای طرح ترافیک در شهر تهران از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۸:۰۰ می‌باشد و هیچگونه تغییری نخواهد داشت.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به آمار جابجایی‌های انجام شده در طول شبانه روز در پایتخت، افزود: آمار روزانه در شهر تهران حدود ۲۰ میلیون سفر است که از این میزان، حدود ۴۳ درصد را سفر‌های شغلی و حدود ۱۸ درصد را سفر‌های آموزشی به خود اختصاص می‌دهند.

افندیزاده با بیان اینکه عمده این سفر‌ها در ساعات اوج صبحگاهی، به صورت همزمان انجام می‌شود، ادامه داد: سفر‌های آموزشی که حدودا ۶۰ درصد از سهم ۱۸ درصدی سفر‌های آموزشی را به خود اختصاص داده که با توجه به تعطیلی مدارس، می‌تواند ۱۰ درصد کاهش را ایجاد نماید و همچنین با توجه به تغییر ساعت کار ادارات، می‌توان اینگونه بیان کرد که سهم سفر‌های کارمندان در بخش عمومی و دولتی که حدود ۲۰ درصد از مجموع سفر‌های شغلی را در برمی‌گیرد با اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، به دلیل جابجایی سفر‌های شغلی حدود ۹ درصد، کاهش می‌یابد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به کاهش همزمان تعداد سفر‌های آموزشی دانش آموزان و دانشجویان، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود در ساعت اوج صبحگاهی حدود ۲۰ درصد، کاهش بار ترافیک صبحگاهی را نسبت به دوره قبل از اجرای طرح تغییر ساعت کار ادارات و تعطیلی مدارس است که این میزان درصد کاهش، به ساعات دیگری از روز منتقل و یا حذف می‌شوند.

بیشتر بخوانید

افندیزاده تصریح کرد: با مثبت ارزیابی کردن تاثیر ترافیکی طرح تغییر ساعت کاری ادارات، کارکنان دستگاه‌های دولتی و عمومی که در حال حاضر بین ساعت ۷:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح وارد محدوده طرح می‌شدند و حدود ساعت ۱۶:۳۰ بعدازظهر از محدوده طرح خارج می‌شدند، ناچار به پرداخت هزینه طرح ترافیک در ساعات اوج بودند که با اجرای طرح مذکور، به دلیل اینکه ورودشان خارج از ساعت طرح و خروجشان در ساعات غیر پیک اتفاق می‌افتد، شرایط مطلوب تری به لحاظ پرداخت هزینه برای این افراد به وجود می‌آید و این امکان برایشان فراهم است که با هزینه کمتری نسبت به گذشته تردد داشته باشند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با تاکید بر اینکه برنامه اصلی مدیریت شهری تقویت ناوگان و استفاده از حمل و نقل عمومی برای همه شهروندان است، گفت: با اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، هزینه‌های کارکنان اداری بابت طرح ترافیک افزایش نمی‌یابد.

افندیزاده در پایان با اشاره به این مطلب که در روز‌های ابتدایی اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، وضعیت حجم ترافیک و پارامتر‌های مختلف ترافیکی شهر تهران را پایش و کنترل می‌شود و چنانچه نیاز و ضرورتی برای تغییر در خصوص ساعت اجرای طرح ترافیک، وجود داشته باشد، قطعا از طریق شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد، خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود این تصمیم در خصوص توزیع بار ترافیکی نسبت به ساعت‌های اوج، تصمیم بهبود دهنده‌ای خواهد داشت و شرایط را نسبت به قبل بهتر خواهد کرد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.