مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
توصیه ویژه به بیماران چند دارویی درباره تداخلات دارویی
ذوقی گفت: بیمارانی که بیش از ۵ دارو مصرف میکنند، در هنگام ویزیت پزشک داروهای خود را به همراه داشته باشند.
مخاطب۲۴- الناز ذوقی کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو با بیان این مطلب گفت: سالمندان نسبت به وقوع عوارض جانبی ناشی از تداخلات دارویی آسیب پذیرتر هستند و در این دسته از بیماران به ویژه در مورد داروهایی که باعث افت هوشیاری میشوند، بدلیل ریسک سقوط و شکستگی باید درمورد تداخلات دارویی احتیاط کنند.
وی افزود: تداخلات دارویی به این معنی است که اثرات یک دارو تحت تاثیر یک داروی دیگر، غذا، عوامل شیمیایی یا بیماریها و شرایط زمینهای تغییر یابد. به بیمارانی که بیش از ۵ دارو در منزل مصرف میکنند و همچنین بیماران مسن که به عوارض ناشی از تداخلات دارویی حساستر هستند، پیشنهاد میشود در هنگام ویزیت پزشک یا در صورت نیاز به بستری شدن در بیمارستان کیسه داروهای خود را به همراه داشته باشند و در زمان ترخیص در خصوص ادامه مصرف داروهای قبلی از پزشک یا داروساز سوالات خود را بپرسند.
کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو با بیان اینکه داروهای خواب آور به صورت گسترده برای سالمندان تجویز میشوند، خاطرنشان کرد: مصرف چند داروی مختلف با اثرات آرام بخش، خواب آور و داروهایی که باعث افت هوشیاری، کاهش فشار خون و کاهش قند خون میشوند ممکن است این بیماران را با خطر زمین خوردن و سقوط مواجه کنند که میتواند باعث شکستگی، دررفتگی استخوان، ضربه مغزی و ناتوانی بیماران شود که عواقب زیادی را برای بیمار و سیستم سلامت در پی خواهد داشت.
همیشه از ظرفیتهای خارقالعاده مغز انسان برای انجام کارهای پیشرفته صحبت شده است. آیا حافظه انسان نیز همچون گجتهای هوشمند با محدودیت مواجه میشود یا در این زمینه بینظیر هستیم؟
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگبرتر اعلام نشده که چالش تیمها برای برگزاری بازیهای خانگیشان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده میکند.
همیشه از ظرفیتهای خارقالعاده مغز انسان برای انجام کارهای پیشرفته صحبت شده است. آیا حافظه انسان نیز همچون گجتهای هوشمند با محدودیت مواجه میشود یا در این زمینه بینظیر هستیم؟